1
|
Acı Payam (Amygdalus orientalis L.) Tohumlarının Alternatif Enerji Bitkisi Olarak Değerlendirilmesi
|
CESUR CÜNEYT, COŞKUNER YALÇIN, GÖKBEL FUAT
|
9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
24.10.2022-26.10.2022
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
Palmiye (Washingtonia robusta) meyvelerinden geleneksel yöntemle şeker özütleme koşullarının optimizasyonu
|
Şimşek Özge,COŞKUNER YALÇIN
|
VII. International Symposium on Academic Studies in Science, Engineering and Architecture Studies
|
15.11.2019-17.11.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
Siyah havuç posasının kuruma davranışının incelenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU
|
VII. Uluslararası Fen, Mühendislik ve Mimarlık Bilimlerinde Akademik Çalışmalar Sempozyumu
|
15.11.2019-17.11.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Karahindiba Bitkisinin Yapraklarının Kuruma Davranışının İncelenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU,Koşar Neslihan
|
International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS 2018)
|
07.11.2018-09.11.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Perikarp rengi farklı patlak mısır genotiplerinin patlama kalitesi yönünden değerlendirilmesi.
|
Özkal Ezgi Ceren,COŞKUNER YALÇIN
|
International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS 2018)
|
07.11.2018-09.11.2018
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
Gıdalardan ve biyolojik maddelerden ultrases destekli özütleme tekniğiyle değerli bileşenlerin elde edilmesi
|
Şimşek Özge,COŞKUNER YALÇIN
|
International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS 2018) 7-9 Kasım 2018
|
07.11.2018-09.11.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
7
|
Determining The Physical Properties Of Some Types Of Crackers Sold In Karaman Markets.
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,Tahıncı Elif Şule,Acar Fatma
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
Evaluatıon Of The Process Optimization And Sensory Characteristics Of Deep-Fried Sugar Beet (Beta vulgaris saccharifera) Chips
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,Günaydın Melike,San Şeyma,Büyükkapu Burak,Özelçi Yakup Ahmet
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
9
|
Performances of Experimental Popcorn Hybrids in Three Geographical Regions of Turkey Based on Yield and Quality Traits
|
Öztürk Ahmet,Şekip Erdal,Pamukçu Mehmet,Özata Erkan,COŞKUNER YALÇIN
|
III. International Plant Breeding Congress
|
15.10.2017-19.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
Akdarının (Sorghum bicolor Moench L.) bazı fiziksel özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,Mutluer Merve,Çelik Eren,Kum Nail
|
Gıda Mühendisliği 8. Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
11
|
Evaluation of wheat quality and sourdough supplementation for the baking of two layered flat breads
|
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,ERCAN RECAİ
|
15th ICBC’2016, International Cereal and Bread Congress
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
12
|
Effect of pre blanching process on the hydrothermal properties of mung bean Vigna radiata L
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,MUTLU DİLEK
|
15th ICBC’2016, International Cereal and Bread Congress
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
Japon ayvası Chanomeles japonica L meyvelerinin kuruma davranışının belirlenmesi
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,Çelik Muzaffer,Toptaş Musa
|
Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi
|
07.04.2016-08.04.2016
|
Ulusal
Poster
|
|
|
14
|
Türk Mutfağındaki Geleneksel İçecekler
|
COŞKUNER YALÇIN,ÇAVDAR SEVGİ,AYDIN BÜŞRA,BOZDAM ZÜHAL
|
Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi
|
07.04.2016-08.04.2016
|
Ulusal
Poster
|
|
|
15
|
Karaman a Özgü Geleneksel Kavurga Çesitlerinin Üretim KoşulIarının İncelenmesl Üzerine Bir Arastırma
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,CEMRE METE,SAKKAOĞLU MELİKE,ÖRTÜLÜ SERVET
|
Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi
|
07.04.2016-08.04.2016
|
Ulusal
Poster
|
|
|
16
|
Taşucu nda Yetiştirilen Palmiye Hurmalarının Phoenix dactylifera L Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
|
COŞKUNER YALÇIN,Mutlu Dilek
|
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Poster
|
|
|
17
|
Hidrokolloidlerin Pandispanya Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
|
Levent Keleş,Sabri Akbalık,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Poster
|
|
|
18
|
Türkiye nin Sokak Lezzetleri Gıda Güvenliği Yaklaşımı
|
COŞKUNER YALÇIN,BİLEK COŞKUNER EMRA
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.05.2014-19.05.2014
|
Ulusal
Poster
|
|
|
19
|
Palmiye Washingtonia robusta Meyvelerinin Bazı Fiziksel Özelliklerinin İncelenmesi
|
COŞKUNER YALÇIN,KAVRAK RABİA NUR,UYSAL RAZİYE,GÖKBUDAK AYŞA
|
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi
|
24.04.2014-25.04.2014
|
Ulusal
Poster
|
|
|
20
|
Yeni tescillenen Balyumru ve Sarışeker yerbademi çeşitlerinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
|
COŞKUNER YALÇIN,ARICAN HÜLYA,TOKER ŞERİFE
|
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi
|
24.04.2014-25.04.2014
|
Ulusal
Poster
|
|
|
21
|
Çerez üretiminde kullanılan bazı mısır çeşitlerinin fiziksel özelliklerinin belirlenmesi
|
COŞKUNER YALÇIN,SAYASLAN ABDULVAHİT,YERLİKAYA SABİRE,ÖZÇELİK AYŞENUR,AYAZ EKREM
|
Türkiye 11. Gıda Kongresi
|
10.10.2012-12.10.2012
|
Ulusal
Poster
|
|
|
22
|
Pamuk şekeri üretim teknolojisi
|
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,BİLEK COŞKUNER EMRA
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Poster
|
|
|
23
|
Türkiye nin geleneksel çocuk şekerlemeleri
|
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,BİLEK COŞKUNER EMRA
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Poster
|
|
|
24
|
İki katlı yassı ekmek üretiminde buğday kalitesi ve ekşi hamur katılmasının kalite üzerine etkisinin incelenmesi
|
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,ERCAN RECAİ
|
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
27.05.2009-29.05.2009
|
Ulusal
Poster
|
|
|
25
|
Çukurova Bölgesinde Tüketilen Geleneksel Ekmekler
|
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
27.05.2009-29.05.2009
|
Ulusal
Poster
|
|
|
26
|
Çukurova bölgesinde yetiştirilen nohut hat ve çeşitlerinin kalite ve verim stabiliteleri
|
MART DÜRDANE,ANLARSAL ADEM EMİN,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
GAP IV. Tarım Kongresi
|
21.09.2005-23.09.2005
|
Ulusal
Poster
|
|
|
27
|
Çukurova bölgesinde yetiştirilen nohut hatlarının bazı fizikokimyasal özellikleri ve pişme kalitesinin belirlenmesi
|
MART DÜRDANE,ANLARSAL ADEM EMİN,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
Türkiye 5. Tarla Bitkileri Kongresi
|
13.10.2003-17.10.2003
|
Ulusal
Poster
|
|
|
28
|
Çeşitli katkı unlarının bazlama ve yufka ekmeklerinin duyusal özelikleri üzerine etkisi
|
Varinli Ayşegül,Kırıt Ayşe Başak,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
Hububat 2002 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi
|
03.10.2002-04.10.2002
|
Ulusal
Poster
|
|
|
29
|
Tritikale ve ekmeklik buğday paçallarının kek kalitesi
|
Bilgen Serap,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
Hububat 2002 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi
|
03.10.2002-04.10.2002
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
30
|
Determination of Hydroxymethylfurfural in Selected Turkish Bakery Products
|
COŞKUNER YALÇIN,KADAKAL ÇETİN,ARTIK NEVZAT,ERCAN RECAİ
|
ISFP 2002 5th International Conference on Agro and Food Physics
|
30.05.2002-01.06.2002
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
31
|
Determination of 5 hydroxymethylfurfural in Selected Cookies and Crackers
|
COŞKUNER YALÇIN,KADAKAL ÇETİN,ARTIK NEVZAT,ERCAN RECAİ
|
ICC Conference 2002 Novel Raw Materials, Technologies and Products – New Challenge for the Quality Control
|
26.05.2002-29.05.2002
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
32
|
Celiac Disease and Gluten free Foods
|
COŞKUNER YALÇIN
|
The 4th International Post graduate Course on Food Technology
|
14.01.2002-04.03.2002
|
Uluslararası
Sözlü Bildiri
|
|
|
33
|
Palmiye hurmasının Phoenix dactylifera L kimyasal bileşimi ve gıdalarda kullanım olanakları
|
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,ERCAN RECAİ
|
GAP II. Tarım Kongresi
|
24.10.2001-26.10.2001
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
34
|
Some Physical and Chemical Properties of Chufa Tuber Cyperus esculentus L Grown in Çukurova Region
|
COŞKUNER YALÇIN,ERCAN RECAİ,KARABABA ERŞAN,AHMET NEDİM NAZLICAN
|
Food 2000–Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology
|
12.10.2000-16.10.2000
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
35
|
Pigment Retention and Stability in Cactus Pear Opuntia ficus indica Juice during Fermentation with Free and Immobilized Cell Cultures
|
BERAT DURU,TÜRKER NÜZHET İKBAL,KARABABA ERŞAN,COŞKUNER YALÇIN
|
Food 2000–Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology
|
12.10.2000-16.10.2000
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
36
|
The Thermostability of the Yellow orange Pigment Extracted from the Fermented Cactus Pear Opuntia ficus indica
|
TÜRKER NÜZHET İKBAL,COŞKUNER YALÇIN,BERAT DURU,EKİZ HACI İBRAHİM,AKSAY SALİH,KARABABA ERŞAN
|
Biotechnology 2000. The World Congress On Biotechnology 11th International Biotechnology Symposium and Exhibition
|
03.09.2000-08.09.2000
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
37
|
Nutritive Value and Technological Evaluation of Chufa Cyperus esculentus L
|
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,AHMET NEDİM NAZLICAN
|
4th International Conference on the Agro and Food Physics
|
16.05.2000-20.05.2000
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
38
|
Effects of Combined Use Conventional and Microwave Oven on the White Layer Cake Properties
|
SERAP BiLGEN,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
4th International Conference on the Agro and Food Physics
|
16.05.2000-20.05.2000
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
39
|
Dikenli incir Opuntia ficus indica meyvesi pigmentinin bozunma kinetiği
|
COŞKUNER YALÇIN,TÜRKER NÜZHET İKBAL,AKSAY SALİH,KARABABA ERŞAN,EKİZ HACI İBRAHİM
|
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi
|
18.10.1999-20.10.1999
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
40
|
Dikenli incir Opuntia ficus indica meyvesinin marmelata işlenmesi
|
AKSAY SALİH,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,TÜRKER NÜZHET İKBAL
|
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi
|
18.10.1999-20.10.1999
|
Ulusal
Poster
|
|
|
41
|
Çukurova bölgesi için geliştirilen ekmeklik buğday çeşitlerinin verim ve kalite özellikleri
|
KARABABA ERŞAN,COŞKUNER YALÇIN,KARATOPAK GÜLŞEN,DİNÇER NAZIM
|
Orta Anadolu’da Hububat Tarımının Sorunları ve Çözüm Yolları Sempozyumu
|
08.06.1999-11.06.1999
|
Ulusal
Poster
|
|
|
42
|
Dikenli incir Opuntia spp meyvesinin fiziksel kimyasal ve teknolojik Özellikleri
|
AKSAY SALİH,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,EKİZ HACI İBRAHİM
|
Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Kongresi
|
16.09.1998-18.09.1998
|
Ulusal
Poster
|
|
|
43
|
The Pharmaceutical Potential of Opuntia spp prickly pear
|
COŞKUNER YALÇIN,AKSAY SALİH,KARABABA ERŞAN
|
Proceed. 9th International Pharmaceutical Technology Symposium (IPTS 98)
|
07.09.1998-09.09.1998
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
44
|
Chemopreventive Effects of Some Citrus Components
|
AKSAY SALİH,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
|
Proceed. 9th International Pharmaceutical Technology Symposium (IPTS 98)
|
07.09.1998-09.09.1998
|
Uluslararası
Poster
|
|