Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:26.01.2023
[Daralt/Genişlet]
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
FARUK DOĞAN
BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler
Gıda Teknolojileri
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 2
1
Effects of extrusion processing and gum content on physicochemical, microstructural and nutritional properties of fermented chickpea-based extrudates
YAĞCI SİBEL,ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
2
Ekstrüzyon Yöntemi ile Mercimek (Lens Culinaris) Bazlı Glutensiz Bulgur benzeri Ürün Geliştirilmesi ve Fiziksel-Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesi
YAĞCI SİBEL,DOĞAN FARUK
Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
2016
Ulusal Hakemli mühendislik Özgün Makale