Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:24.04.2025
[Daralt/Genişlet]
 
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
MEHMET KOYUNCU
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Tahıl Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda Bilimi
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 19
1
Effects of the 1RS.1BL wheat-rye translocation on kernel and bran content of bread wheat
(Triticum aestivum L.)
AYDIN NEVZAT, DEMİR BEDRETTİN, SAYASLAN ABDULVAHİT, ERBAŞ KÖSE ÖZGE DOĞANAY, GÜLEÇ TUĞBA, ŞERMET CEMAL, SAVAŞLI ERDİNÇ, SÖNMEZ MESUT ERSİN, KOYUNCU MEHMET, MUT ZEKİ
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
2024
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
2
Glutensiz Makarna Üretiminde Mercimek (Lens Culinaris) Unu Kullanımı
KOYUNCU MEHMET,AKIN ŞEYMA
International Journal of Advanced Natural Sciences and Engineering Researches
2024
Uluslararası Hakemli Eurasian Scientific Journal Index Özgün Makale
3
Farklı Fermantasyon Koşullarında Üretilen Uşak Tarhanalarının Kalite
Özellikleri
KOYUNCU MEHMET,ÇİFÇİ RECEP
International Journal of Advanced Natural Sciences and Engineering Researches
2024
Uluslararası Hakemli Eurasian Scientific Journal Index Özgün Makale
4
Effects of Fermentation Temperature and Time on Chickpea-Initiated Sourdough Production
ŞAHİN NAZLI,DURMAZ RAZİYE,KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT
Selcuk Journal of Agricultural and Food Sciences
2024
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
5
Comparison of wet and dried chickpea yeast in breadmaking
DURMAZ RAZİYE, ŞAHİN NAZLI, KOYUNCU MEHMET, SAYASLAN ABDULVAHİT
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
2023
Q2 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
6
Defitinize edilmiş tahıl kepeklerinin ve enzimlerin makarnanın fiziksel ve duyusal kalitesi üzerine etkileri
LEVENT HACER,KOYUNCU MEHMET,BİLGİÇLİ NERMİN,ADIGÜZEL EMRE,DEDEOĞLU MUSTAFA
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
2020
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
7
Improvement of chemical properties of noodle and pasta using dephytinized cereal brans
LEVENT HACER, KOYUNCU MEHMET, BİLGİÇLİ NERMİN, ADIGÜZEL EMRE, DEDEOĞLU Mustafa
LWT
2020
Q1 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
8
INVESTIGATING THE QUALITY OF DURUM WHEAT LANDRACES AND DETERMINATION OF PARENTS TO USE IN BREEDING PROGRAMS
KENDAL ENVER,EREN ABDULLAH,DOĞAN YUSUF,ORAL EROL,KOYUNCU MEHMET
Applied Ecology and Environmental Research
2019
Q4 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
9
Analysis of Some Turkish Durum Wheat Cultivars and Landraces for
HMW-Glutenin Subunits
GÜLEÇ TUĞBA,YILDIRIM AHMET,KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University
2019
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
10
Glutensiz Ekmekte Nohut Mayası Kullanımının Etkileri
ŞAHİN NAZLI,KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
2018
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
11
Effects of chickpea yeast utilization on gluten-free bread (Glutensiz ekmekte nohut mayası kullanımının etkileri)
ŞAHİN NAZLI,KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi - Harran Journal of Agricultural and Food Science
2018
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
12
Use of durum wheat clear flour in vital gluten and bioethanol production
SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET,TÜRKER SELMAN,Irklı Yavuz,Serin Abdullah,Orhan Fatma Gülşah
Journal of Cereal Science
2018
Q2 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
13
Marker-assisted breeding of a durum wheat cultivar for γ-gliadin and LMW-glutenin proteins affecting pasta quality
YILDIRIM AHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET,GÜLEÇ TUĞBA,KANDEMİR NEJDET
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
2013
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
14
Some quality characteristics of selected durum wheat(Triticum durum) landraces
SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET,YILDIRIM AHMET,GÜLEÇ TUĞBA,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,KANDEMİR NEJDET
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
2012
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
15
Molecular and Biochemical Screening of Turkish Durum Wheat Landraces for q Gliadin and LMW Glutenin Proteins Associated With Pasta Cooking Quality
YILDIRIM AHMET,GÜLEÇ TUĞBA,SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,KANDEMİR NEJDET
Turkish Journal of Field Crops
2011
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
16
MAKARNALIK KALİTESİNİ ETKİLEYEN GENLERİN TÜRK MAKARNALIK BUĞDAY ÇEŞİTLERİNDEKİ DURUMU
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,KANDEMİR NEJDET,GÜLEÇ TUĞBA,KOYUNCU MEHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM
JOURNAL OF CROP RESEARCH
2011
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
17
Makarnalık Buğday(Triticum durum) Kalitesi
YÜKSEL FERHAT,KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT
TÜRK BİLİMSEL DERLEMELER DERGİSİ
2011
Ulusal Hakemli CAB Derleme Makale
18
Molecular and Biochemical Screening of Turkish DurumWheat Landraces for q-Gliadin and LMW-Glutenin Proteins Associated With Pasta-Cooking Quality
YILDIRIM AHMET,GÜLEÇ TUĞBA,SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,KANDEMİR NEJDET
TURKISH JOURNAL OF FIELD CROPS
2011
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
19
Molecular Breeding of Selçuklu-97 Durum WheatCultivar for Some Genes Affecting Pasta Quality
ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,YILDIRIM AHMET,GÜLEÇ TUĞBA,KANDEMİR NEJDET,SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET
JOURNAL OF APPLIED BIOLOGICAL SCIENCES
2010
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale