1
|
The effect of additional turnip flour in different proportions on bread properties (Farklı oranlarda şalgam unu ilavesinin ekmek özelliklerine etkisi)
|
BADEM ABDULLAH, KOYUNCU MEHMET
|
3. INTERNATIONAL DİCLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INOVATION CONGRESS
|
26.11.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
Farklı Oranlarda Şalgam Unu İlavesinin Ekmek Özelliklerine Etkisi
|
BADEM ABDULLAH, KOYUNCU MEHMET
|
3. International Dicle Scientific Research And Innovation Congress
|
26.11.2022-27.11.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
Yerli Fonksiyonel Glutensiz Makarna Üretimi
|
KOYUNCU MEHMET, ÇİFÇİ RECEP
|
UŞAK ÜNİVERSİTESİ TTO 3. PROJE PAZARI
|
13.10.2022-
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Glutensiz Makarna Üretim Parametrelerinin Belirlenmesi
|
KOYUNCU MEHMET, DEDEOĞLU MUSTAFA
|
VIII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2021-28.10.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Bulgur Altı Unu Ekstrüde Çerez Gıda Üretiminde Kullanımı
|
KOYUNCU MEHMET, OKUROĞLU BURAK
|
VIII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2021-28.10.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
Bisküvi Sanayisi Artık/Yan Ürünlerinin Ekstrüde Çerez Gıda Üretiminde Kullanımı
|
KOYUNCU MEHMET, SALUR ZAFER
|
VIII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2021-28.10.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
Uşak Tarhanasının Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi
|
KOYUNCU MEHMET, ÇİFÇİ RECEP
|
VIII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2021-28.10.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
Uşak Tarhanasının Optimum Fermantasyon Süresi, Un ve Maya Çeşidinin Araştırılması
|
ÇİFÇİ RECEP, KOYUNCU MEHMET
|
Uşak Üniversitesi TTO 2. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı
|
13.10.2021-15.10.2021
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
Yerli Glutensiz Makarna
|
KOYUNCU MEHMET, ÇİFÇİ RECEP
|
Uşak Üniversitesi TTO 2. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı
|
13.10.2021-15.10.2021
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
Effects of depyhtinized cereal brans and enzymes on physical and sensory quality of noodle
|
LEVENT HACER,KOYUNCU MEHMET,BİLGİÇLİ NERMİN,ADIGÜZEL EMRE,DEDEOĞLU MUSTAFA
|
6th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment
|
03.10.2019-05.10.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
EFFECTS OF DEPYHTINIZED CEREAL BRANS AND ENZYMES ON PHYSICAL ANDSENSORY QUALITY OF NOODLE
|
LEVENT HACER,KOYUNCU MEHMET,BİLGİÇLİ NERMİN,ADIGÜZEL EMRE,DEDEOĞLU Mustafa
|
6th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment (ICSAE-6)
|
03.10.2019-05.10.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
INVESTIGATION OF SOME QUALITY CHARACTERISTICS IN GLUTEN FREE UNITCOMPOUNDS
|
KOYUNCU MEHMET,DEDEOĞLU MUSTAFA
|
4rd International Halal and Healthy Food Congress
|
03.11.2017-03.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
Gıda Endüstrisinde Ekstrüzyon Prosesi (Extrusion Process in Food Industry)
|
KOYUNCU MEHMET,OKUROĞLU BURAK
|
1st International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies
|
02.11.2017-04.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
14
|
Ekstrüzyonla Pişirme Tekniği ile Diyet Gıda Üretimi
|
KOYUNCU MEHMET,KARACA AHMET SÜHAN
|
1st International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies
|
02.11.2017-04.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
15
|
Determination of Rheological Properties of Some Bread Wheat Cultivars
|
NANELİ İSMAİL,YILDIZ MEHMET,SAKİN MEHMET ALİ,KOYUNCU MEHMET
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
16
|
Determination of Rheological Properties of Some Bread Wheat Cultivars
|
NANELİ İSMAİL,YILDIZ MEHMET,SAKİN MEHMET ALİ,KOYUNCU MEHMET
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
17
|
Karaman’da Üretilen Şebit Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri
|
KOYUNCU MEHMET,ÖNAL NURHAK ÇAĞRI,AKTAŞ YASEMİN
|
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
18
|
Katkılı Ekmek Üretiminde Soya Ununun Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi
|
KOYUNCU MEHMET,TÜRK ŞABAN,GÜLLER DERYA
|
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
19
|
Künefe Yapımı Ve Kalite Özellikleri
|
KOYUNCU MEHMET,ŞİMŞEK ÖZGE,ÇİMEN GİZEM
|
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
20
|
Karaman’da Yetiştirilen Çeşitli Makarnalık Buğdaylardan Aromalı İrmik HelvasıÜretimi Ve Tekstürel-Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması
|
KOYUNCU MEHMET,ECEM ÇAKIR,YILDIRIM ESRA,PINAR GÜLŞAH
|
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
21
|
Farklı Sebzelerle Katkılanmış Bulgurların Bazı Duyusal Ve Besleyici ÖzelliklerininDeğerlendirilmesi
|
KOYUNCU MEHMET,UĞURLU İLKNUR
|
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
22
|
Brokoli Katkılı Erişte Üretimi Ve Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
|
KOYUNCU MEHMET,GÜLER MELİH,AYDIN MÜCAHİT
|
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
23
|
Effects of Chickpea Yeast on Gluten-Free Bread Quality
|
ŞAHİN NAZLI,SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF-2017)
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
24
|
Karaman’ da Iskarta Elmalardan Pekmez Üretimi Ve Ticarileşme Potansiyelinin Araştırılması
|
KOYUNCU MEHMET,DİNÇER MURAT
|
4th International Symposium on Development of KOP Region
|
21.10.2016-23.10.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
25
|
Ekmek üretiminde su sertliğinin maya fermantasyonu üzerine etkisi
|
KOYUNCU MEHMET,DİNÇER MURAT,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
4th International Symposium on Development of KOP Region, Karaman
|
21.10.2016-23.10.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
26
|
Ekmek üretiminde susertliğinin maya fermantasyonu üzerine etkisi
|
KOYUNCU MEHMET,DİNÇER MURAT,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
4th International Symposium on Development ofKOP Region
|
21.10.2016-23.10.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
27
|
In termsof HMW-GS characterization of some bread wheat genotypes
|
NANELİ İSMAİL,KOYUNCU MEHMET,SAKİN MEHMET ALİ,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
15th International Cereal and BreadCongress (15th ICBC)
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Sözlü Sunum
|
|
|
28
|
In terms of HMW GS characterization of some bread wheat genotypes
|
NANELİ İSMAİL,KOYUNCU MEHMET,SAKİN MEHMET ALİ,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
15th International Cereal and Bread Congress (15th ICBC), İstanbul.
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
29
|
In Terms of HMW GS Characterization of Some Bread Wheat Genotypes
|
NANELİ İSMAİL,KOYUNCU MEHMET,SAKİN MEHMET ALİ,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
15th International Cereal and Bread Congress
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
30
|
“Şebit” in the summer and “mayalı” in the winter
|
KOYUNCU MEHMET, SAYASLAN ABDULVAHİT, DEMİR BEDRETTİN
|
he 3rd International symposium on “traditional foods from adriatic tocaucasus”
|
01.10.2015-05.10.2015
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
31
|
Nutritional Advantages of Roasted Whole Grain Wheat Corn and Chickpea Snacks as Minimally Processed Traditional Foods
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,ŞAHİN NAZLI,KOYUNCU MEHMET
|
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
32
|
ŞEBİT IN THE SUMMER AND MAYALI IN THE WINTER
|
KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,DEMİR BEDRETTİN
|
3. ULUSLARARASI GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
33
|
“Şebit” in The Summer and“Mayaıi” in The Winter
|
KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,DEMİR BEDRETTİN
|
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic toCaucasus”01-04 October 2015 Sarajevo
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
34
|
Nutritional Advantages of Roasted Whole-Grain Wheat, Corn and Chickpea Snacks as Minimally Processed Traditional Foods
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,ŞAHİN NAZLI,KOYUNCU MEHMET
|
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October2015 Sarajevo
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
35
|
İRMİKALTI UNDAN VİTAL GLUTEN ÜRETİMİ
|
KOYUNCU MEHMET,TÜRKER SELMAN,SAYASLAN ABDULVAHİT,ABDULLAH SERİN,GÜLŞAH ORHAN
|
2. İÇ ANADOLU TARIM VE GIDA KONGRESİ
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
36
|
İrmikaltı undan vital gluten üretimi
|
KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,TÜRKER SELMAN,IRKLI YAVUZ,ORHAN F GÜLŞAH,SERİN ABDULLAH
|
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGİD 2015), Nevşehir
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
37
|
Makarnalık Buğdayda Pigment İçeriğinin Moleküler ve Biyokimyasal Analizleri
|
ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,BALKAN NALÇAİYİ AYŞE SUNA,YILDIRIM AHMET,KOYUNCU MEHMET,GÜLEÇ TUĞBA
|
22. Ulusal Biyoloji Kongresi
|
23.06.2014-27.06.2014
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
38
|
Utilization of Durum ClearFlour for Value Addition in Domestic Production of Vital Gluten
|
KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,TÜRKER SELMAN,IRKLI YAVUZ,ORHAN FATMA GÜLŞAH,SERİN ABDULLAH
|
The International 2nd Halal andHealthy Food Congress
|
07.11.2013-10.11.2013
|
Uluslararası
Sözlü Sunum
|
|
|
39
|
Türkiye’de Yetiştirilen Bazı Yerel ve Tescilli Makarnalık Buğday Çeşitlerinin HMW-Glutenin Allelleri Bakımından Karakterizasyonu.
|
GÜLEÇ TUĞBA,YILDIRIM AHMET,KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
Türkiye X. Tarla Bitkileri Kongresi
|
13.09.2013-16.09.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
40
|
Makarnalık Buğdaylarda lipoksijenaz enziminin moleküler ve biyokimyasal analizleri
|
ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,BALKAN NALÇAİYİ AYŞE SUNA,YILDIRIM AHMET,KOYUNCU MEHMET,GÜLEÇ TUĞBA,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
XXI. Ulusal Biyoloji Kongresi.
|
03.09.2012-07.09.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
41
|
Bazı Yerel Makarnalık Buğday (Triticum Durum) Çeşitlerinin Moleküler Ve Biyokimyasal Karakterizasyonu.
|
GÜLEÇ TUĞBA,YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM
|
Türkiye IX. Tarla Bitkileri Kongresi
|
12.09.2011-15.09.2011
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
42
|
New Durum Wheat Cultivar Candidates With Beter End-Use Quality Obtained Through A Project Of The Tritigen Cost Action Fa0604.
|
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,GÜLEÇ TUĞBA,KOYUNCU MEHMET,KANDEMİR NEJDET
|
3rd Workshop on TritiGen COST Action FA0604, Triticeae Genomics for the Advancement of Essential European Crops,
|
03.05.2011-07.04.2011
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
43
|
NewDurum Wheat Cultivar Candidates With Beter End-Use Quality Obtained Through A Project Of TheTritigen.
|
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,GÜLEÇ TUĞBA,KOYUNCU MEHMET,KANDEMİR NEJDET
|
The 3rd Workshop on TritiGen COST Action FA0604
|
01.01.2011-01.01.2011
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
44
|
Makarnalık Buğdayda Modern Teknolojik Yöntemlerle Hızlandırılmış Kalite Islahı
|
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,GÜLEÇ TUĞBA,KOYUNCU MEHMET,KANDEMİR NEJDET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM
|
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi
|
19.10.2009-22.10.2009
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
45
|
Characterizing Registered Durum Wheat Varieties of Turkey for Some Quality Characteristics and Pasta Cooking Quality Related QTLs
|
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,KANDEMİR NEJDET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,GÜLEÇ TUĞBA,KOYUNCU MEHMET,karaca telaşeli özge
|
International Triticeae Mapping Initiative (ITMI) - COST Action Tritigen
|
31.08.2009-04.09.2009
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
46
|
Variation in Gliadin Composition of Turkish Durum Wheat Land Races
|
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,KANDEMİR NEJDET,KOYUNCU MEHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,GÜLEÇ TUĞBA
|
Proceedings of the 2nd Workshop TritiGen COST Action FA0604 - Triticeae Genomics for the Advancement of Essential European Crops
|
22.09.2008-24.09.2008
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
47
|
Screening of Turkish Durum Wheat Landraces for Gliadins and LMW-Glutenins.
|
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,KANDEMİR NEJDET,GÜLEÇ TUĞBA,KOYUNCU MEHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM
|
International Durum Wheat Symposium,
|
30.06.2008-03.07.2008
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|