Yabancı Dil Bilgisi
4
|
-
2022
YÖKDİL-2022/1 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları
95
-
2021
YDS-2021 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2021-YDS/1) Sonuçları
83,75
-
2014
YDS-2014-YDS Sonbahar Dönemi Sonuçları
86,25
-
2009
ÜDS-2009-ÜDS İlkbahar Dönemi Sonuçları
86,25
|
Sanatsal Faaliyetler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Uyelikler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Patentler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Eğitim Geçmişi
4
|
-
2021-
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ
SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)
-
2016-2023
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
-
2008-2015
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez Adı: Energy balance and biodegradability assessments for food waste composting under various C:N ratios and air flow rates 2008-2015
-
2003-2008
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)
|
Akademik Görevler
1
|
-
2013-
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
|
Kitaplar
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Makaleler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Bildiriler
10
|
1
|
Siyah havuç posasının kuruma davranışının incelenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU
|
VII. Uluslararası Fen, Mühendislik ve Mimarlık Bilimlerinde Akademik Çalışmalar Sempozyumu
|
15.11.2019-17.11.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
Membran Teknolojilerinin Süt Endüstrisinde Kullanımı
|
GÖKBEL FUAT,BULAT TUĞBA,TOPCU ALİ
|
2. Ulusal Sütçülük Kongresi
|
25.04.2019-26.04.2019
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
3
|
Karahindiba Bitkisinin Yapraklarının Kuruma Davranışının İncelenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU,Koşar Neslihan
|
International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS 2018)
|
07.11.2018-09.11.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Evaluatıon Of The Process Optimization And Sensory Characteristics Of Deep-Fried Sugar Beet (Beta vulgaris saccharifera) Chips
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,Günaydın Melike,San Şeyma,Büyükkapu Burak,Özelçi Yakup Ahmet
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
5
|
Determining The Physical Properties Of Some Types Of Crackers Sold In Karaman Markets.
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,Tahıncı Elif Şule,Acar Fatma
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
Akdarının (Sorghum bicolor Moench L.) bazı fiziksel özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,Mutluer Merve,Çelik Eren,Kum Nail
|
Gıda Mühendisliği 8. Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
7
|
Effect of Pre-Blanching Process on The Hydrothermal Properties of Mung Bean (Vigna radiata L.)
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN
|
15th International Cereal and Bread Congress
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
Karaman’a Özgü Geleneksel Kavurga Çeşitlerinin Üretim Koşullarının İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,METE CEMRE,SAKKAOĞLU MELİKE,ÖRTÜLÜ SERVET
|
Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi
|
08.04.2016-09.04.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
9
|
Japon Ayvası (chanomeles Japonica L.) Meyvelerinin Kuruma Davranışının Belirlenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,ÇELİK MUZAFFER,TOPTAŞ MUSA
|
Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi
|
08.04.2016-09.04.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
10
|
Energy Balance and Biodegradability Assessments for Food Waste Composting Under Various C:N Ratios and Air Flow Rates
|
GÖKBEL FUAT,ÇEKMECELİOĞLU DENİZ
|
V. International Bioengineering Congress
|
16.06.2010-19.06.2010
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Projeler
4
|
1
|
Karaman İlin'de Tüketilen Bazı Balıklarda Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
|
|
|
TÜRK LİRASI
|
16.12.2022-
|
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
2
|
Ters Ozmoz Teknolojisinin Beyaz Peynir Üretiminde Kullanımı
|
|
|
TÜRK LİRASI
|
28.11.2022-
|
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
3
|
Bitkisel Yoğurt
|
Çeşitli sebeplerle hayvansal kaynaklı ürün kullanmayan veya sağlık sorunları nedeniyle kullanmaması gereken bireyler için alternatif lezzetlere (yulaf, badem, ceviz, fındık) sahip, kolay ulaşılabilir, bir porsiyonluk, bitki bazlı/vegan, seri üretime adapte edilebilecek yoğurt prototipi üretimi
|
|
TÜRK LİRASI
|
01.10.2022-
|
-Tübitak 1512
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
4
|
Tesbi (Styrax officinalis L.) tohum yağının minör bileşenler açısından değerlendirilmesi ve sanayiye kazandırılması
|
|
|
TÜRK LİRASI
|
28.08.2020-28.02.2022
|
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
ULUSAL
Tamamlandı
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Dersler
0
|
| | | |
| | | | |
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
İle başlar
İçerir
İçermez
İle biter
Eşittir
Eşit değildir
Mi daha az
Küçük veya eşit
Büyüktür
Büyüktür veya eşittir
Benzer ('%', '_')
Yükleniyor... |
|
|