1
|
USAGE OF LUCUMA POWDER AS SUGAR REPLACER IN REGULAR AND GLUTEN-FREE CAKES
|
AKTAŞ KÜBRA
|
BURSA 4th INTERNATIONAL CONFERENCE ON MATHEMATICS AND ENGINEERING
|
24.01.2025-26.01.2025
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
PREPARING FUNCTIONAL BAR WITH PERSIMMON (Diospyros Kaki L.)
|
KESKİN Mustafa, AKTAŞ KÜBRA
|
2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD'23)
|
16.10.2023-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
THE EFFECTS OF LEMON AND LIME POWDERS USING ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF COOKIE
|
AKTAŞ KÜBRA, ÇINAR ZEYNEP
|
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY
|
19.06.2021-20.06.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
A research on some quality properties of bread crumbs in market
|
AKTAŞ KÜBRA,KARATAŞ ŞEYDA MERVE
|
ICSAE-7 "Online Conference “7th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment”
|
25.08.2020-27.08.2020
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Waffle Kek Üretiminde Farklı Kepek Örneklerinin Kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
2.Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
|
29.02.2020-01.03.2020
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
EFFECT OF EINKORN WHEAT FLOUR (TRITICUM MONOCOCCUM L.) ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF CAKE
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
6th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment(ICSAE-6)
|
03.10.2019-05.10.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
Physical, chemical and sensorial properties of muffin cakes with different berries
|
AKTAŞ KÜBRA,EDİBE RABİA ÖZKAN,LEVENT HACER
|
Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kongresi
|
19.09.2019-22.09.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
The Quality and Sensory Attrıbutes of Gluten-Free Tarhana Substituted with Chia (Salvia hispanica L.) Flour
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER,ALGAN CAVULDAK ÖZGE
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
9
|
The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri
|
BAŞAR ŞULE,ERTEN TAYYİBE,AKTAŞ KÜBRA
|
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies
|
21.09.2017-23.09.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
10
|
An investigation on the usage of turmeric and ginger powders in biscuit production
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS
|
09.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
11
|
Utilization of rice and corn bran with dairy by-product in tarhana production
|
AKTAŞ KÜBRA,AKIN NİHAT
|
19th International Conference on Nutraceuticals, Dietary Supplements and Functional Foods
|
26.02.2017-27.02.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
Viability Of L acidophilus Ncfm Howaru İn Yoghurt EnrichedWith İmmature Wheat Grain Powder During Refrigeration
|
AKIN NİHAT,AKTAŞ KÜBRA,DEMİRCİ TALHA,Konak Göktepe Çiğdem,Öztürk Hale İnci,Sözeri Didem
|
2 INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE ECOLOGY AND TECHNOLOGY (ICONSETE'2016 )
|
14.10.2016-16.10.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
Viability of L. acidophilus Ncfm Howaru in Yoghurt Enriched With immature Wheat Grain Powder During Refrigeration
|
DEMİRCİ TALHA,ÖZTÜRK HALE İNCİ,SÖZERİ ATİK DİDEM,ORAÇ AYSUN,KONAK GÖKTEPE ÇİĞDEM,AKTAŞ KÜBRA,AKIN NİHAT
|
2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE, ECOLOGY AND TECHNOLOGY (ICONSETE’2016 – BARCELONA)
|
14.10.2016-16.10.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
14
|
Arpa ununun kuskus üretiminde kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
15
|
Çavdar unu katkılı geleneksel erişte üretimi
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
16
|
Physical Technological And Sensory Attributes Of Couscous Enriched With Oat Fiber
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN
|
EURO FOOD CHEM XVIII
|
13.10.2015-16.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
17
|
Utilization of pumpkin flour in gluten free-cake formulation
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN
|
6th International Dietary Fibre Conference 2015
|
01.06.2015-03.06.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
18
|
Tarhana enriched with wheat milling by-products
|
AKTAŞ KÜBRA,DEMİRCİ TALHA,OZKAN EDIBE,SOZERİ DİDEM,AKIN NİHAT
|
6th International Dietary Fibre Conference 2015
|
01.06.2015-03.06.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
19
|
β-Glukanın Süt Ürünlerinde Kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,DEMİRCİ TALHA,YILDIZ HİLAL,AKIN NİHAT
|
İÇ ANADOLU BÖLGESİ 2. TARIM ve GIDA KONGRESİ
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
20
|
Effects of immature wheat flours on some properties of Tarhana a traditional Turkish fermented food
|
DEMİRCİ TALHA,AKTAŞ KÜBRA,AKIN NİHAT
|
ISNFF Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements İstanbul
|
14.10.2014-17.10.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
21
|
Probiotic beverage from black carrot juice fermented with Lactobacillus casei
|
AKIN NİHAT,DEMİRCİ TALHA,ÖZTÜRK HALE İNCİ,AKTAŞ KÜBRA,DERTLİ ENES
|
3rd International Conference and Exhibition on Probiotics, Functional & Baby Foods
|
23.09.2014-25.09.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
22
|
Effect of enrichment with immature wheat flour on microbiological properties of tarhana during fermentation period
|
DEMİRCİ TALHA,AKTAŞ KÜBRA,AKIN NİHAT
|
3rd International Conference And Exhibition On Probiotics,Functional And Baby Foods
|
23.09.2014-25.09.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
23
|
Effects of Some Legume Flours and Gums on Some Properties of Turkish Noodle
|
AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN,ERTEN TAYYİBE,ÇİÇEK PERİHAN KÜBRA
|
International Conference on Food Processing and Technology (ICFPT 2014)
|
29.06.2014-30.06.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
24
|
Olgunlaşmamış Buğday Unu ve Yoğurt Tozunun Kuskus Üretiminde Kullanımı
|
BALTACIOĞLU CEM,AKTAŞ KÜBRA
|
4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
25
|
Konya Usulü Geleneksel Höşmerim Tatlısı
|
ÖZKAN EDİBE RABİA,AKTAŞ KÜBRA
|
4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
26
|
Yayıkaltının sağlıklı beslenme açısından önemi ve fırıncılık ürünlerinde kullanımı
|
MADENCİ AYŞE BÜŞRA,AKTAŞ KÜBRA,TÜRKER SELMAN
|
Uluslararası 2.Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi
|
07.11.2013-10.11.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
27
|
Effect of Ressistant Starch and Dietary Fibres on Some Properties of Leavened Flat Bread
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,AKTAŞ KÜBRA,DEMİR MUSTAFA KÜRŞAT
|
Euro Food Chem XVII
|
07.05.2013-10.05.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
28
|
Utilization of Carob (Ceratonia siliqua L) Products in Cake Production
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,AKTAŞ KÜBRA
|
Euro Food Chem XVII
|
07.05.2013-10.05.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
29
|
Farklı Buğday Unlarının Erişte Kalitesine Etkisi
|
ERTAŞ NİLGÜN,TUTAL Seval,AKTAŞ KÜBRA
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
30
|
Kavurga Üretimi Üzerine Bir Araştırma
|
AKTAŞ KÜBRA,Karakaya Fatma Füsun,TÜRKER SELMAN
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
31
|
Konya Yöresine Ait Tandır ve Ürünleri
|
Karakaya Fatma Füsun,AKTAŞ KÜBRA,ERTEN TAYYİBE,Kılıç Hatice
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
32
|
Geleneksel Kenevir Helvası Üzerine Bir Araştırma
|
AKTAŞ KÜBRA,ERTEN TAYYİBE,TÜRKER SELMAN,ERTAŞ NİLGÜN
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
33
|
Konya İlinde Ekmek Tüketim Alışkanlıkları Ekmek Kalitesi ve İsrafı
|
TÜRKER SELMAN,ELGÜN ADEM,BİLGİÇLİ NERMİN,DİREK MİTHAT,AKTAŞ KÜBRA
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
34
|
Geleneksel Konya Yemekleri
|
AKTAŞ KÜBRA,MADENCİ AYŞE BÜŞRA,TÜRKER SELMAN
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
35
|
Erişte Üretiminde Fonksiyonel Bileşenlerin Kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,TÜRKER SELMAN,ERTAŞ NİLGÜN
|
I. Ulusal Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi
|
19.11.2011-20.11.2011
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
36
|
Utilization of Lupin (Lupinus albus L ) Flour in Cake Formulation
|
BİLGİÇLİ NERMİN,LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
Novel Approaches in Food Industry
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
37
|
Effects of resistant starch and beta glucan on physical and sensory properties of noodle
|
AKTAŞ KÜBRA,TÜRKER SELMAN,BİLGİÇLİ NERMİN,ERTAŞ NİLGÜN
|
Novel Approaches in Food Industry
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
38
|
Effect of dairy by-products on noodle quality
|
AKTAŞ KÜBRA,TÜRKER SELMAN,BİLGİÇLİ NERMİN,DEMİR MUSTAFA KÜRŞAT
|
Novel Approaches in Food Industry
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|