| | | |
| | | | |
![[Daralt]](/DXR.axd?r=1_87-3Yokq) | Öğrenim Adı: Önlisans |
| 2024-2025 | Biyoteknoloji | Türkçe | 3 |
| 2024-2025 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Fonksiyonel Gıdalar | Türkçe | 2 |
| 2023-2024 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Temel İşlemler-II | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Gıdalarda Temel İşlemler - II | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | Gıda Kimyası | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2018-2019 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2018-2019 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2018-2019 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
![[Daralt]](/DXR.axd?r=1_87-3Yokq) | Öğrenim Adı: Yüksek Lisans |
| 2024-2025 | Enkapsülasyon Teknikleri | Türkçe | 3 |