Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:21.11.2024
[Daralt/Genişlet]
 
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
MERVE ÖZBAY
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası
Gıda ve Beslenme Bilimi
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 5
1
The Use of HPLC-DAD Method in Determining the Quality of Honeys: 5-Hydroxymethylfurfural (HMF) Analysis
ÖZBAY MERVE,ARSLAN FATMA NUR,GÖRÜR GAZİ
Karamanoğlu Mehmetbey University Journal of Engineering and Natural Sciences
2024
Uluslararası Hakemli Crossref Özgün Makale
2
Determination of Quality Characteristics of Some Monofloral, Polyfloral and Honeydew Honeys in Terms of Physical Properties and Proline Content
ÖZBAY MERVE,ARSLAN FATMA NUR,GÖRÜR GAZİ
Nigde Omer Halisdemir University Journal of Engineering Sciences
2024
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
3
Qualitative and Quantitative Detection of Monofloral, Polyfloral, and Honeydew Honeys Adulteration by Employing Mid-Infrared Spectroscopy and Chemometrics
ÖZBAY MERVE, ASLAN FATMA NUR, GÖRÜR GAZİ
FOOD ANALYTICAL METHODS
2022
Uluslararası Hakemli SCI Özgün Makale
4
Dolaz Peyniri Üzerine Nitel Bir Araştırma: Yalvaç Örneği
YERLİ YUSUF,ŞEN ALİ,ÖZBAY MERVE
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
2018
Ulusal Hakemli Türkiye Turizm Dizini Özgün Makale
5
Determination of Different Demographic, Socio-Economic Factors on Bulgur Consumption in Karaman
ÖZBAY MERVE,KARATAŞ MEHMET,AASIM MUHAMMAD
Journal of Applied Biological Sciences
2016
Uluslararası Hakemli SCI Özgün Makale