Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:09.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
NAZLI ŞAHİN
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Tahıl Teknolojisi
Gıda Kimyası
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 12
1
Effects of Fermentation Temperature and Time on Chickpea-Initiated Sourdough Production
ŞAHİN NAZLI,Durmaz Raziye,KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
2024
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
2
Improvement of Functional and Nutritional Properties
of Extruded Snacks with the Utilization of Red Dog
Flour
ŞAHİN NAZLI, BİLGİÇLİ NERMİN, SAYASLAN ABDULVAHİT
Brazilian Archives of Biology and Technology
2023
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
3
Comparison of wet and dried chickpea yeast in breadmaking
Durmaz Raziye, ŞAHİN NAZLI, KOYUNCU MEHMET, SAYASLAN ABDULVAHİT
Journal of the Science of Food and Agriculture
2023
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
4
Ekstrüzyon Teknolojisi ve Buğday Öğütme Yan Ürünlerinin Ekstrüde Gıda Üretiminde Kullanımı
ŞAHİN NAZLI, SAYASLAN ABDULVAHİT
Bursa Uludag University
2023
Ulusal Hakemli TR DİZİN Derleme Makale
5
Determination of Rheological and Chemical Properties of Hemp, Rosehip Seed and Safflower Flours
CİNGÖZ ALİ, ŞAHİN NAZLI
Journal of Agricultural Sciences
2023
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
6
Bioactive components and nutritional properties of fiber‐rich cookies produced with different parts of oleaster (Elaeagnus angustifolia L.)
ŞAHİN NAZLI
Journal of the Science of Food and Agriculture
2023
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
7
The Functional and Rheological Properties the Mesocarp Layer of the Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) grown in Karaman
ŞAHİN NAZLI
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
2023
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
8
Enhancement of extruded corn snacks with substitution of wheat germ, invaluable milling by-product
ŞAHİN NAZLI, BİLGİÇLİ NERMİN, SAYASLAN ABDULVAHİT
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
2022
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
9
Kepek katkılı ekstrüde mısır çerezinin besleyicilik ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
ŞAHİN NAZLI, BİLGİÇLİ NERMİN, SAYASLAN ABDULVAHİT
Food and Health
2021
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
10
Effects of different flour blends with varying protein content and quality on dough and crust properties of “etliekmek”, a pizza-like traditional food of Turkey
BÜYÜK FATİH,SAYASLAN ABDULVAHİT,GÖKMEN SÜLEYMAN,ŞAHİN NAZLI,YETİM HASAN
Springer Science and Business Media LLC
2019
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
11
Effects of fermented-chickpea liquor (chickpea yeast) on whole-grain wheat flour bread properties
SAYASLAN ABDULVAHİT,ŞAHİN NAZLI
Quality Assurance and Safety of Crops Foods
2018
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
12
Glutensiz Ekmekte Nohut Mayası Kullanımının Etkileri
ŞAHİN NAZLI, KOYUNCU MEHMET, SAYASLAN ABDULVAHİT
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
2018
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale