Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:21.11.2024
[Daralt/Genişlet]
 
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
SÜLEYMAN GÖKMEN
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 53
1
The effect of Sous vide cooked and ultrasound application on the technological, microstructural, and sensory properties of marinated (hawthorn and rosehip) turkey drumstick meat
ERDEM NURAN, GÖKMEN SÜLEYMAN, KARADAĞ AYŞEGÜL
Fleischwirtschaft
2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
2
Geleneksel Mumbar Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri
ERDEM NURAN, GÖKMEN SÜLEYMAN
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
2024
Uluslararası Hakemli SCIENCE INDEXING SERVICES; TÜRKİYE TURİZM DİZİNİ Özgün Makale
3
A Survey of Some Quality Characteristics of Frozen-Raw, Precooked, and Dried Manti Samples, A Traditional Food, Offered For Sale In Turkey
GÖKMEN SÜLEYMAN, DİLBER ABDÜLKADİR, KAYA MURAT
Food Science and Quality Management
2024
Uluslararası Hakemli ebsco; index copernicius Özgün Makale
4
The quality attributes effects of tenderization with Sous vide technology and fruit proteolytic enzymes (fig and papaya) on spent hen (drumstick) meat
ERDEM NURAN,GÖKMEN SÜLEYMAN
International Journal of Gastronomy and Food Science
2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
5
Innovative approaches in the food industry: Microwave plasma technology and applicability in foods
KASAR HÜSNÜ,GÖKMEN SÜLEYMAN,YETİM HASAN,BOZDUMAN FERHAT
European Food Science and Engineering
2024
Uluslararası Hakemli Index Copernicus Özgün Makale
6
Extending The Shelf Life Of Stufffed Pasta (Manti) Using Cold Smoking For Different Times
GÖKMEN SÜLEYMAN
Journal of Food Composition and Analysis
2024
Uluslararası Hakemli SCI Özgün Makale
7
The impact of plant proteases and sous vide technology on quality characteristics of meat
ERDEM NURAN,GÖKMEN SÜLEYMAN
journal of food scıence and technology-mysore
2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
8
Extending The Shelf Life Of Stufffed Pasta (Manti) Using Low-Pressure Microwave Energy And Plasma [en]
KASAR HÜSNÜ,GÖKMEN SÜLEYMAN,YETİM HASAN,BOZDUMAN FERHAT,ERDAL MEHMET OKAN
Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi
2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
9
Coating of Paper Packages Used in Foods with Gelatin, Some Properties Modified by Applying Heat Treatment: For Example of Minced Meat
DURAN AYŞE,GÜCÜŞ MEHMET ONURHAN,GÖKMEN SÜLEYMAN
International Journal of Food Science
2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
10
Mantının Fonksiyonel Özelliklerinin Geliştirilmesinde Farklı Bir Yaklaşım: Buğday Lifi Katkısı
OKUR COŞKUNÇAY ESRA,GÜCÜŞ MEHMET ONURHAN,GÖKMEN SÜLEYMAN
International Journal of Advanced Natural Sciences and Engineering Researches (IJANSER)
2024
Uluslararası Hakemli Index Copernicus Özgün Makale
11
A Study on the Determination of Some Quality Characteristics of Pastrami and Sausage from Traditional Foods Produced in Turkey
ERDEM NURAN, GÖKMEN SÜLEYMAN
Omer Halisdemir Universitesi
2023
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
12
MAKİNE ÖĞRENME METOTLARININ MANTI KALİTESİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILABİLİRLİĞİ
ÖRÜCÜ SERKAN, GÖKMEN SÜLEYMAN
All Sciences Proceedings
2023
Uluslararası Hakemli index copernicus Özgün Makale
13
Evaluating of Microwave Drying for Hawthorn Slice as Alternative to Convective Drying
BEŞİR AYŞEGÜL, GÖKMEN SÜLEYMAN, GÜL LATİFE BETÜL, YAZICI FEHMİ, GÜL OSMAN
FapUNIFESP (SciELO)
2022
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
14
Zonguldak İli Çaycuma İlçesinin Geleneksel Cızlama Ekmeği Üzerine Bir Araştırma
ERDEM NURAN, GÖKMEN SÜLEYMAN
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
2022
Uluslararası Hakemli Index copernicus Özgün Makale
15
Çölyak Dostu Geleneksel Kölemezin Üretim Prosesi ve Farklı Unların Bazı Kalite
Kriterleri Üzerine Etkisi
ERDEM NURAN, GÖKMEN SÜLEYMAN
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
2022
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
16
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
KASAR HÜSNÜ, GÖKMEN SÜLEYMAN, ÇAĞLAR ABDULLAH
European Journal of Science and Technology
2021
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
17
Using a hybrid technology to produce traditional sourdough Gelveri bread: infrared cooking assisted with traditional method
GÖKMEN SÜLEYMAN,ERDEM NURAN,KOCABAŞ AYTAÇ,YETİM HASAN
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
2021
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
18
Effect of different thawing methods on quality properties of stuffed pasta (manti)
GÖKMEN SÜLEYMAN
Italian Journal of Food Science
2021
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
19
THE EFFECT ON SENSORY QUALITY OF THE STUFFED PASTA (MANTI) OF INCREASED MALONDIALDEHYDE AMOUNT WITH THE UV-C RADIATION AND STORAGE
GÖKMEN SÜLEYMAN, ÇAĞLAR ABDULLAH
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
2021
Uluslararası Hakemli SCI Özgün Makale
20
TÜRK MUTFAĞININ GASTRONOMİ EĞİTİMİ ALMAKTA OLAN ÖĞRENCİLER TARAFINDAN BİLİNME VE TADILMA DURUMUNUN İNCELENMESİ
KASAR HÜSNÜ, GÖKMEN SÜLEYMAN
The Journal of International Social Research
2021
Uluslararası Hakemli EBSCO (Humanities International Complete, Humanities International Index, Humanities Source Full Text, Humanities Source Ultimate, Political Science Complete, The Belt and Road Initiative References Source, The Belt and Road Initiative Reference Source Full Text Subject Title List) MLA Proquest CSA (Linguistics and Language Behavior Abstracts, Sociological Abstracts) Index Copernicus EuroPub Database Index Islamicus SOBIAD TEI (Türk Eğitim İndeksi) Özgün Makale
21
GENERAL FEATURES OF MUS CUISINE IN THE SCOPE OF TOURISM AND GASTRONOMY TOURISM
KASAR HÜSNÜ, GÖKMEN SÜLEYMAN
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal)
2021
Uluslararası Hakemli EBSCO (Humanities International Complete, Humanities International Index, Humanities Source Full Text, Humanities Source Ultimate, Political Science Complete, The Belt and Road Initiative References Source, The Belt and Road Initiative Reference Source Full Text Subject Title List) MLA Proquest CSA (Linguistics and Language Behavior Abstracts, Sociological Abstracts) Index Copernicus EuroPub Database Index Islamicus SOBIAD TEI (Türk Eğitim İndeksi) Özgün Makale
22
Effects of different flour blends with varying protein content and quality on dough and crust properties of “etliekmek”, a pizza-like traditional food of Turkey
BÜYÜK FATİH,SAYASLAN ABDULVAHİT,GÖKMEN SÜLEYMAN,ŞAHİN NAZLI,YETİM HASAN
Journal of Food Science and Technology
2020
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
23
Effects of different heat treatment and radiation (microwave and infrared) sources on minerals and heavy metal contents of cows milk
GÜNEY BEKİR,GÖKMEN SÜLEYMAN
Journal of Food Processing and Preservation
2020
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
24
Using a hybrid technology to produce traditional sourdough Gelveri bread: infrared cooking assisted with traditional method
GÖKMEN SÜLEYMAN, ERDEM NURAN, KOCABAŞ AYTAÇ, YETİM HASAN
Springer Science and Business Media LLC
2020
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
25
AVAILABILITY OF NON-IONIZING RADIATION APPLICATIONS TO DISPOSE CORONAVIRUS FROM FOODS AND A RESEARCH ON CREATING AWARENESS IN PROTECTION FROM CORONAVIRUS (COVID-19)
GÖKMEN SÜLEYMAN,ÖRS İSMAİL
Ortadogu Medical Journal
2020
Uluslararası Hakemli Art Index (Art Research Database, EBSCO) Derleme Makale
26
Evaluation of the Knowledge about the Basic Food Processes and the Business Satisfaction of Workers in Some Food Plants in Mus Province, Turkey
KASAR HÜSNÜ, GÖKMEN SÜLEYMAN
International Journal of Scientific and Technological Research
2020
Uluslararası Hakemli Leuphana Universität Lüneburg Germany, Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library, German National Library of Science and Technology, Open Academic Journals Index, Google Scholar, The Library Book, India Ciros Hi-Tech, Engineering Group, Research Junction, Heidelberg University Library, ULI Foundation, StudyLIB, Global Impact Factor: 0.787, Scientific Journals EU, CiteSeerx Scientific Literature Digital Library, Universität Vechta Özgün Makale
27
Evaluation of the Knowledge about the Basic Food Processesand the Business Satisfaction of Workers in Some FoodPlants in Mus Province, Turkey
KASAR HÜSNÜ,GÖKMEN SÜLEYMAN
International Journal of Scientific and Technological Research
2020
Uluslararası Hakemli Leuphana Universität Lüneburg Germany, Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library, German National Library of Science and Technology, Open Academic Journals Index, Google Scholar, The Library Book, India Ciros Hi-Tech, Engineering Group, Research Junction, Heidelberg University Library, ULI Foundation, StudyLIB, Global Impact Factor: 0.787, Scientific Journals EU, CiteSeerx Scientific Literature Digital Library, Universität Vechta. Özgün Makale
28
EFFECT OF FAR-INFRARED (FIR) AND MICROWAVE DRYING ON SOME PROPERTIES OF STUFFED PASTA (MANTI)
GÖKMEN SÜLEYMAN
Advances in Food Sciences
2019
Uluslararası Hakemli ISI CONTENT (WEB OF SCIENCE, FOOD AND TECHONOGY ABSTRACTS Özgün Makale
29
Effect of infrared, ultraviolet-C radiations and vacuum drying on certain chemical and microbial characteristics of stuffed pasta (manti)
GÖKMEN SÜLEYMAN,KOCABAŞ AYTAÇ,Savran İbrahim,SAYASLAN ABDULVAHİT,AYDIN MEHMET FATİH,YETİM HASAN
Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences
2019
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
30
A Study on the Reliability of Breads Baked In Wood Fire and Sold In Konya Province
GÖKMEN SÜLEYMAN
International Journal of Scientific and Technological Research
2019
Uluslararası Hakemli The journal is indexed by Leuphana Universität Lüneburg Germany, Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library, German National Library of Science and Technology, Open Academic Journals Index, Google Scholar, The Library Book, India Ciros Hi-Tech, Engineering Group, Research Junction, Heidelberg University Library, ULI Foundation, StudyLIB, Global Impact Factor: 0.787, Scientific Journals EU, CiteSeerx Scientific Literature Digital Library, Universität Vechta. Under review by Scopus and ISI Web of Knowledge. Özgün Makale
31
Muş ilinde marketlerdeki bazı geleneksel et ve et ürünlerinin güvenilirliği üzerine bir araştırma
GÖKMEN SÜLEYMAN
Journal of Health Sciences and Medicine
2019
Uluslararası Hakemli TÜRK MEDLİNE, TÜRKİYE ATIF DİZİNİ, Özgün Makale
32
Determination of the Ingredients and Production Steps ofTraditional Lid Pastry (Kapak Boregi) of the District ofGuzelyurt, Aksaray Province
ERDEM NURAN,GÖKMEN SÜLEYMAN
International Journal of Scientific and Technological Research
2018
Uluslararası Hakemli Leuphana Universität Lüneburg Germany, Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library, German National Library of Science and Technology, Open Academic Journals Index, Google Scholar, The Library Book, India Ciros Hi-Tech, Engineering Group, Research Junction, Heidelberg University Library, ULI Foundation, StudyLIB, Global Impact Factor: 0.787, Scientific Journals EU, CiteSeerx Scientific Literature Digital Library, Universität Vechta. Özgün Makale
33
PHYSICAL, CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF WATER SAMPLES IN KARAMAN PROVINCE
KARAGÖZ SAMİ,AYDIN MEHMET FATİH,GÖKMEN SÜLEYMAN
Scripta Scientifica Vox Studentium
2017
Uluslararası Hakemli Genamics Journal seek Özet
34
Karaman ilindeki soğuk depolarının mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,GÖKMEN SÜLEYMAN
Derim
2017
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
35
Aksaray İli Güzelyurt İlçesi’nin Geleneksel Bir Gıdası Gelveri Ekmeği
ERDEM NURAN,IŞIK NERMİN,GÖKMEN SÜLEYMAN
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
2017
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
36
Effects of Different Drying Methods of Mantı on Hydroxymethyl Furfural HMF Formation and Sensory Quality
GÖKMEN SÜLEYMAN,SAYASLAN ABDULVAHİT,ÇAĞLAR ABDULLAH
Cumhuriyet Science Journal
2016
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
37
Gıda Mühendisliği ve Etik
GÖKMEN SÜLEYMAN,SARIÇOBAN CEMALETTİN
CATERİNG GUİDE DERGİSİ
2016
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Derleme Makale
38
Aydin MF Gokmen S Koc S Adiguzel E Kocaman H Coplu M Ayhan F Sahin A Karaman İl Merkezindeki Kasapların Kist Hidatik Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Değerlendirilmesi
AYDIN MEHMET FATİH,GÖKMEN SÜLEYMAN,KOÇ ŞERİFE,ADIGÜZEL EMRE,KOCAMAN HİKMET,ÇÖPLÜ MEHTAP,AYHAN FATMA,ŞAHİN ALİ
Van Veterinary Journal
2015
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
39
A Cross Sectional Survey to Determine the Knowledge Levels Regarding Hydatid Cyst Among Nurses Dietitians and Food Technicians in Turkey
AYDIN MEHMET FATİH,ADIGÜZEL EMRE,KOÇ ŞERİFE,GÖKMEN SÜLEYMAN
Journal of International Society of Microbiota
2015
Uluslararası Hakemli sağlık Özet
40
Applıcabılıty of IR Infrared Radıatıon In Detectıon of Food Adultaratıon
GÖKMEN SÜLEYMAN,SAYASLAN ABDULVAHİT,SARIÇOBAN CEMALETTİN,YETİM HASAN
International Journal of Health and Nutrition
2015
Uluslararası Hakemli beslenme Özet
41
Use of irradiation in Parasitology
AYDIN MEHMET FATİH,GÖKMEN SÜLEYMAN
Iranian Journal of Parasitology
2015
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özet
42
Evaluation the knowledge levels regarding hydatid cyst among butchers in Karaman province of Turkey
AYDIN MEHMET FATİH,GÖKMEN SÜLEYMAN,ŞAHİN ALİ
Iranian Journal of Parasitology
2015
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özet
43
A Study on Quality Criteria of Commercial Stuffed Pasta Mantı as Traditional Food
GÖKMEN SÜLEYMAN,KOCABAŞ AYTAÇ,AYDIN MEHMET FATİH,SAYASLAN ABDULVAHİT,YETİM HASAN,ÇAĞLAR ABDULLAH
International Food Research Journal
2015
Uluslararası Hakemli SCOPUS, EBSCO, CHEMICAL ABSTRACT Özgün Makale
44
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Yenilebilir Kaplamalar Üzerine BirAraştırma
IŞIK HASAN, dağhan şehabeddin, GÖKMEN SÜLEYMAN
gıda teknolojisi elektronik dergisi
2013
Ulusal Hakemli scholar Özgün Makale
45
Adulteration and Counterfeit on Meat and Meat Products
KOZAN HASAN İBRAHİM, SARIÇOBAN CEMALETTİN, GÖKMEN SÜLEYMAN, YETİM HASAN
International Journal of Health and Nutrition
2013
Uluslararası Hakemli scholar Özet
46
A Study on the Reliability of Milk and Milk Products on Mus Province
GÖKMEN SÜLEYMAN, YETİM HASAN, ÇAĞLAR ABDULLAH
Cumhuriyet Science Journal
2013
Uluslararası Hakemli index copernicus Özgün Makale
47
THE IMPORTANCE OF DEVELOPMENTS IN BIOTECHNOLOGY ON HALAL FOOD PRODUCTION
GÖKMEN SÜLEYMAN,SARIÇOBAN CEMALETTİN,KOZAN HASAN İBRAHİM,YETİM HASAN
International Journal of Health and Nutrition
2013
Uluslararası Hakemli 13098071 Özet
48
Instrumental Methods for Determining Animal Origins from Meat or Meat Products
KOZAN HASAN İBRAHİM, SARIÇOBAN CEMALETTİN, GÖKMEN SÜLEYMAN, YETİM HASAN
International Journal of Health and Nutrition
2013
Uluslararası Hakemli ısn Özet
49
keçiboynuzu pekmezinin yoğurdun bazı kalite parametrelerine etkisi
GÖKMEN SÜLEYMAN
tabiat ve insan
2012
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
50
gıda alerjenleri ve önemi
GÖKMEN SÜLEYMAN
tabiat ve insan
2012
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
51
Gıda Endüstrisinde Enkapsülasyon Uygulamaları
GÖKMEN SÜLEYMAN,PALAMUTOĞLU RECEP,SARIÇOBAN CEMALETTİN
gıda teknolojisi elektronik dergisi
2012
Ulusal Hakemli scholar Özgün Makale
52
Et Ürünlerinde Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı
GÖKMEN SÜLEYMAN, SARIÇOBAN CEMALETTİN
HASAD GIDA
2011
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
53
Sütçülük Atıklarının Et ve Et Ürünlerinde Kullanımı
GÖKMEN SÜLEYMAN, SARIÇOBAN CEMALETTİN
KONYA TİCARET BORSASI DERGİSİ
2011
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale