1
|
Cold Plasma Applications in Meat Technology
|
Şahin Gizem,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8th INTERNATIONAL СUKUROVA AGRICULTURE AND VETERINARY CONGRESS
|
21.06.2024-23.06.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
Determination of Valorization of Industrial Apple Pomace in the Meat Technology
|
Şahin Gizem,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8th INTERNATIONAL СUKUROVA AGRICULTURE AND VETERINARY CONGRESS
|
21.06.2024-23.06.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
Industrial Applications in Meat Technology
|
Beyaz Halime Nur,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8th INTERNATIONAL СUKUROVA AGRICULTURE AND VETERINARY CONGRESS
|
21.06.2024-23.06.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Industry 4.0 Applications in Meat Technology
|
Beyaz Halime Nur,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8th INTERNATIONAL СUKUROVA AGRICULTURE AND VETERINARY CONGRESS
|
21.06.2024-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Bazı Marinatların Tavuk Etinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri İle Depolama Stabilitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
|
Şahin Gizem, Kaya Cihan, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
|
02.11.2023-04.11.2023
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
Et Teknolojisinde Enzim Uygulamaları
|
Şahin Gizem, Kaya Cihan, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
|
02.11.2023-
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
7
|
Çeşitli Marinatların Tavuk Etinin Tekstürel, Duyusal ve Bazı Teknolojik Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
|
Şahin Gizem, Kaya Cihan, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
Conference on NAFoST 2023 / 1. Ulusal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi
|
28.09.2023-
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
8
|
Osmanlı Dönemi Tıp Kitaplarında Beslenme
|
ÇOKSARI GÜLAY, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN, Kocaoğlu Sebahat, MOLLAHALİLOĞLU SALİH
|
İntegratif ve Anadolu Tıbbı Kongresi
|
13.05.2022-
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
Osmanlı Tıbbı'nda Gıdalarla Tedavi, Treatment with foods in Ottoman Medicine
|
ÇOKSARI GÜLAY, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN, MOLLAHALİLOĞLU SALİH
|
II. International Ottoman Empire Studies Conference, in Three Continent
|
11.02.2022-13.02.2022
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
Development of Meat-Added Expanded Snacks UsIng ExtrusIon Technology
|
Şahin Gizem, YAĞCI SİBEL, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
2. International Congress on Food Engineering
|
25.11.2021-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
Farklı Tipte Ekmek Kullanımının Tavuk Köftelerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN, Şahin Gizem
|
11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
11.03.2021-
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
Teff (Eragrostis teff) Unu Kullanılarak Üretilen Yağı Azaltılmış Tavuk Eti Köftelerinin Depolama Sürecinde Bazı Fizikokimyasal, Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Cengiz Mehmetcan,Şahin Gizem
|
IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI ”Et Ürünleri Üretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar”
|
06.10.2020-08.10.2020
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
Chia (Salvia hispanica L.) Tohumu Unu Kullanılarak Üretilen Yağı Azaltılmış Tavuk Eti Köftelerinin Depolama Sürecinde Bazı Fizikokimyasal, Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Ünal Gülsün,Şahin Gizem
|
IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI ”Et Ürünleri Üretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar”
|
06.10.2020-08.10.2020
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
14
|
Yağ İçeriği Kısıtlanmış Köfte Üretiminde Amaranth (Amaranthus caudatus L.) Unu Kullanım Olanaklarının Araştırılması
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Küçük Merve,Şahin Gizem
|
IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI ”Et Ürünleri Üretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar”
|
06.10.2020-08.10.2020
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
15
|
Karaman’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
|
Porsyyev Habibe,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Şahin Gizem
|
IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI ”Et Ürünleri Üretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar”
|
06.10.2020-08.10.2020
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
16
|
Investigation of Some Quality Characteristics of Spreadable Meat Produced by Using Chicken – By Products in the Refrigerated Storage
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAKÇI ŞEYMA
|
3. International Conference on Agliculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences
|
16.04.2019-18.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
17
|
DETERMINATION OF HIGH SCHOOL STUDENTS’ GENERAL NUTRITIONAL STATUS AND MEAT-MEAT PRODUCTS CONSUMPTION HABITS IN THE CENTER OF KARAMAN
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Kara Seher,Özkan Mustafa Gökhan,Uyar Mustafa,BAYRAKÇI ŞEYMA
|
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences
|
16.04.2019-18.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
18
|
Consumption of the Raw Animal-derived Foods
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Serbest Canan,BAYRAKÇI ŞEYMA
|
International Congress on Agriculture and Forestry Research
|
08.04.2019-10.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
19
|
Sous Vide Applications in Meat Technology
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Topbaş Merve,BAYRAKÇI ŞEYMA
|
International Congress on Agriculture and Forestry Research
|
08.04.2019-10.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
20
|
Investigation of Some Quality Characteristics of Spreadable Meat Produced by Using Chicken Breast Meat in the Refrigerated Storage
|
BAYRAKÇI ŞEYMA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
International Congress on Agriculture and Forestry Research
|
08.04.2019-10.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
21
|
DETERMINATION OF THE MICROBIOLOGICAL QUALITIES OF THE BEEF’S AND SHEEP’S MINCED RAW MEAT SAMPLES MARKETED AT KARAMAN, TURKEY
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,ÖZCAN HABİBE,BAYRAKÇI ŞEYMA,ARI ESRA
|
3. International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
22
|
NOVEL MARINATION APPLICATIONS OF THE MEAT TECHNOLOGY
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAKÇI ŞEYMA,ÖZCAN HABİBE,KAYKI SERHAT,KOCAER ÖMER
|
3.International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
23
|
Investigation of fish consumption and knowledge of food engineering students at the faculty of engineering in university of Karamanoglu Mehmetbey
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,DOYDUK EYÜP
|
3. International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
24
|
ET TEKNOLOJİSİNDE KULLANILAN YAĞ İKAME MADDELERİ
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,EROL FATİH
|
2. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
|
02.04.2018-05.04.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
25
|
ET TEKNOLOJİSİNDE VAKUM KIZARTMA UYGULAMALARI
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KÖKTAŞ AYŞE
|
2. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
|
02.04.2018-05.04.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
26
|
Et ve Et Ürünlerinde Sumak (Rhus Coriaria L.)’ın Kullanım Olanaklarının Araştırılması
|
BAYRAKÇI ŞEYMA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
International Symposium on Medicinal, Aromatic Dye Plants
|
05.10.2017-07.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
27
|
Et Teknolojisinde Kullanılan Bazı Tıbbi Bitkilerin Fonksiyonel Özelliklerinin Araştırılması
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAKÇI ŞEYMA
|
International Symposium on Medicinal, Aromatic Dye Plants
|
05.10.2017-07.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
28
|
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğrencilerinin Kırmızı Et ve Et Ürünleri Tüketim Sıklığı ve Bilgi Düzeylerinin Araştırılması
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
International Congress on Healthy Nutrition: Gastrointestinal Diseases
|
05.10.2017-07.10.2017
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
29
|
Nitrite-Nitrate in Meat Products and Their Effects of The Human Health
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,YILMAZ BAHAR SENA,ÇAKIR MERVE
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
30
|
Spreadable Liver Products
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAKÇI ŞEYMA
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
31
|
Et Teknolojisinde Tütsüleme Uygulamaları
|
ÜN MERVE NUR,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
32
|
Tavuk Eti ve Bilimsel Gerçekler
|
ARICI MERVE,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
33
|
Et ve Et Ürünlerinde Taklit ve Tağşişin Araştırılması
|
ATCI GÜLCEHRE,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
34
|
Fonksiyonel Et Ürünleri
|
ÇALIŞKAN NİDA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
35
|
Et ve Et Ürünlerinin Muhafazasında Yeni Teknolojilerin Kullanımı
|
ESMA SELDA,YAVAŞ EBRU,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
36
|
Karaman İli Merkez İlçesinde Satışa Sunulan Sığır ve Koyun Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
|
ARI ESRA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
37
|
Emülsiyon Tipi Et Ürünleri
|
DEDEOĞLU MUSTAFA,AYDIN ALİ,AKTAŞ İRFAN,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
38
|
Geleneksel Et Ürünü: Bez Sucuk
|
GÜNEROĞLU DİCLE,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
39
|
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğrencilerinin Kırmızı Et ve Et Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Araştırılması
|
ÖRS ABDURRAHMAN,ÖZKAN CENGİZ,DURMUŞ MELİH CAN,ÇINAR YUSUF,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
40
|
Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkili Olan Faktörler
|
ÖZCAN HABİBE,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
41
|
Kanatlı Yan Ürünlerinin Değerlendirilmesi
|
BAYRAKÇI ŞEYMA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
8. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
42
|
Use of New Technologies on Preservation of Meat and Meat Products
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,ESMA SELDA,YAVAŞ EBRU
|
International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology
|
27.04.2017-29.04.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
43
|
Tavuk Göğüs Etinde Farklı Konsantrasyonlarda Kullanılan Defne (Laurus nobilis L.) Yağı ve Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Escherichia coli ile Toplam Aerofilik Mezofilik Bakteri Popülasyonlarının Gelişimi Üzerine İnhibitör Etkisinin Araştırılması
|
BAYRAKÇI ŞEYMA,YERLİKAYA SABİRE,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi
|
26.04.2017-30.04.2017
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
44
|
Karaman İlinde Satışa Sunulan Tavuk Göğüs Etlerinin Mikrobiyal Kalitesinin Araştırılması
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Erdemir Tuğba,Aydın Zerrin,Özcan Mine Şeyma
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
45
|
Karaman İli Merkez İlçesinde Kırmızı Et ve Et Ürünleri Tüketim Alışkanlığının Araştırılması
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Demirer Merve,Küccüktürk Hasan Basri,Özçelik Hidayet,Arıcı Merve,Mersin Esra,Özkan Betül
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
46
|
Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler ve Önleyici Etmenler
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Doğan İmren,Kanar Ayşegül,SADULLAHOĞLU SARI HATİCE
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
47
|
Functional Meat Products
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,ÇALIŞKAN NİDA
|
International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology
|
27.04.2016-29.04.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
48
|
Spreadable Meat Products
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAKÇI ŞEYMA
|
International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology
|
27.04.2016-29.04.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
49
|
DEVEKUŞU ETİ VE ÜRÜNLERİ
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
|
3. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI "ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE İNOVASYON"
|
16.10.2014-17.10.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
50
|
AKŞEHİR BİTLİ HELVASI
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 17-19 Nisan 2014 Adana
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
51
|
Evaluation of Energy and Nutrient Intakesof the University Students According to Gender
|
BIYIKLI ALİ EMRAH,TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,TEMEL NAZİK MEZİYET,ÇELİK BÜLENT
|
IX. INTERNATIONAL NUTRITION AND DIETETICS CONGRESS
|
02.04.2014-05.04.2014
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
52
|
EVALUATION OF NUTRITION STATUS AND GENERAL PROPERTIES OF SCHOOL OF HEALTH STUDENTS WHO DOING AND NOT DOING REGULAR PHYSICAL ACTIVITY
|
TOPTAŞ BIYIKLI EZGİ,BIYIKLI ALİ EMRAH,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,TEMEL NAZİK MEZİYET,ÇELİK BÜLENT
|
IX. INTERNATIONAL NUTRITION & DIETETICS CONGRESS
|
02.04.2014-05.04.2014
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
53
|
Küncülü Helva
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
|
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus "24-26 October 2013 Struga (Ohrid Lake) – Macedonia
|
24.10.2013-26.10.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
54
|
Konjuge Linoleik Asit Metabolizması, İnsan Diyetindeki Yeri ve Sağlık Üzerine Etkileri
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
|
Türkiye 11. Gıda Kongresi; 10-12 Ekim 2012, Mustafa Kemal Üniversitesi, Hatay
|
10.10.2012-12.10.2012
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
55
|
CONSUMERS’ MEAT and PRODUCTS CONSUMPTION FREQUENCY, KNOWLEDGE LEVELS and QUALITY CUES: THE SAMPLE of AKSEHIR, TURKEY
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAK EBRU,CEBİRBAY MUHAMMET ALİ,AKTAŞ NAZAN
|
VIII. Uluslararası Beslenme Diyetetik Kongresi
|
04.04.2012-08.04.2012
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
56
|
Tüketicilerin Kırmızı et ve Et Ürünleri Tüketim Sıklığı, Bilgi Düzeyleri ve Satın almalarını Etkileyen Ölçütler: Akşehir Örneği
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN, BAYRAK EBRU, CEBİRBAY MUHAMMET ALİ, AKTAŞ NAZAN
|
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi
|
04.04.2012-08.04.2012
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
57
|
Determination of some properties of fresh and frozen beef emulsions prepared by addition of sunflower head pith powder
|
KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAK EBRU,ÜNAL KÜBRA
|
International Food Congress Novel Approaches In Food Industry
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
58
|
Öğütülmüş Semizotu, Isırgan ve Keten Tohumlarının Sucuğun Bazı Kalite ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
|
SADULLAHOĞLU SARI HATİCE,SARIÇOBAN CEMALETTİN,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı
|
02.12.2010-03.12.2010
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
59
|
SUCUKTA RENK VE ÖNEMİ
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,ERDEM EMİNE,KARAKAYA MUSTAFA
|
I. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI
|
02.12.2010-03.12.2010
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
60
|
SUCUK VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,PALAMUTOĞLU RECEP,KARAKAYA MUSTAFA
|
I. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI
|
02.12.2010-03.12.2010
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
61
|
The Effect of Different Levels of Sunflower Head Pith Powder on Some Emulsion Attributes of Mechanically Deboned Chicken Meat
|
BAYRAK EBRU,KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,ÜNAL KÜBRA
|
1st International Congress on Food Technology
|
03.11.2010-06.11.2010
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
62
|
Functional Properties of Mechanically Deboned Turkey Meat Emulsion Systems Formulated with Different Levels of Sunflower Head Pith Powder
|
ULUSOY KÜBRA, KARAKAYA MUSTAFA, BAYRAK EBRU, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
1st International Congress on Food Technology; November 03-06, 2010
|
03.11.2010-06.11.2010
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
63
|
DETERMINATION OF SOME FUNCTIONAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF TURKEY BREAST MEAT PREPARED BY THE ADDITION OF DIFFERENT LEVELS OF SUNFLOWER HEAD PITH POWDER
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA,ÜNAL KÜBRA,BAYRAK EBRU
|
1st International Congress on Food Technology; November 03-06, 2010 Antalya / TurkeyAssociation of Food Technology-Turkey & Akdeniz University - Turkey
|
03.11.2010-06.11.2010
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
64
|
The effect of different levels of sunflower head pith powder on some emulsion attributes of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
|
ÜNAL KÜBRA,BAYRAK EBRU,KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
WEFTA 2010, 40th Annual WEFTA Meeting
|
04.10.2010-07.10.2010
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
65
|
GUYMAK
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
|
THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS”15 – 17 APRIL 2010 TEKIRDAG/TURKEY
|
15.04.2010-17.04.2010
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
66
|
TAHİNLİ PİDE
|
ÜNAL KÜBRA,POÇAN HATİCE BERNA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
|
1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU15 – 17 NİSAN 2010 TEKİRDAĞ
|
15.04.2010-17.04.2010
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
67
|
ET TARHANASI
|
KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (27-29 Mayıs, Van)
|
27.05.2009-29.05.2009
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
68
|
Functional Properties of Meat Emulsions Prepared by Different Levels of Lemon Albedo.
|
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
|
Programme3rd International Conference of Food Science and Nutrition (Food Science, Nutrition and Nutritional Status in Arab Countries).
|
03.11.2008-05.11.2008
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
69
|
Mathematical model for prediction of consistency of tomato soup added with whole egg powder
|
YILMAZ MUSTAFA TAHSİN,KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,ÖZALP BERNA
|
5th International Symposium on Food Rheology and Structure (Swedish)
|
03.08.2008-08.08.2008
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
70
|
Pigment and color charasteristics of octopus (Octopus vulgaris), calamary (Illex coindetti), mussel (Mytilus galloprovincialis) and cuttlefish (Sepia officinalis) muscles
|
ÖZALP BERNA,BAYRAK EBRU,SARIÇOBAN CEMALETTİN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN,KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
1st International Congress of Seafood Technology 718 – 21 May 2008, Çeşme – İzmir, Turkey
|
18.05.2008-21.05.2008
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|