Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:17.04.2025
[Daralt/Genişlet]
 
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
FURKAN DURSUN
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 5
1
A Conceptual Study on the Role of Street Food in Gastronomic Tourism
DURSUN FURKAN
Journal of Hospitality and Tourism Issues
2024
Uluslararası Hakemli CABI,ASOS Derleme Makale
2
Fish consumption in restaurants: An investigation on planned behavior theory and food neophobia
DURSUN FURKAN,GÜMÜŞ BAHAR
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
2024
Uluslararası Hakemli ESCI Özgün Makale
3
Menü Yönetim Süreci Kapsamında Menü Geliştirme ve Yenilik Süreçleri Üzerine Kavramsal Bir Çalışma
(A Conceptual Study on Menu Development and Innovation Processes within the Scope of Menu Management Process)
DURSUN FURKAN
International Journal of Contemporary Tourism Research
2024
Uluslararası Hakemli DOAJ, Index Copernicus Özgün Makale
4
Su Ürünleri Tüketimini ve Tüketici Davranışlarını Etkileyen Faktörler
(Factors Affecting Seafood Consumption and Consumer Behaviors)
DURSUN FURKAN, GÜMÜŞ BAHAR
AYDIN GASTRONOMY
2023
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Derleme Makale
5
Yemek Bağlamında Kültürlerarası Etkileşim: Göç, Yemek ve Kimlik İlişkisi Üzerine Kavramsal Bir Çalışma (Interaction in the Context of Food: A Conceptual Study on the Relationship between Migration, Food, and Identity)
DURSUN FURKAN, GÜZELLER CEM OKTAY
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
2023
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale