| | | |
| | | | |
| Öğrenim Adı: Lisans |
| 2021-2022 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-IV | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | TEMEL PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-III | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | TEMEL MUTFAK BİLGİSİ VE TERMİNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-II | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-I | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | SICAK MUTFAK | Türkçe | 5 |
| 2019-2020 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ-I | Türkçe | 3 |
| Öğrenim Adı: Önlisans |
| 2024-2025 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | SELÇUKLU VE OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | MEZUNİYET PROJESİ (BUTİK ÜRÜNLERİ GELİŞTİRME) | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | PASTANE ÜRÜNLERİ VE EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ-II | Türkçe | 5 |
| 2022-2023 | PASTANE ÜRÜNLERİ VE EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ-I | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | SICAK VE SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | EKMEK VE UNLU MAMÜLLER | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | EKŞİ MAYA VE ARTİZAN EKMEKÇİLİK | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | FONKSİYONEL GIDALAR | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | BUTİK PASTACILIK UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | AROMATİK BİTKİLER VE BAHARATLAR | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | İÇECEK BİLGİSİ | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | EKŞİ MAYA VE ARTİZAN EKMEKÇİLİK | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | FIRINCILIĞA GİRİŞ | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | SOSLAR | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | MEZUNİYET PROJESİ (BUTİK ÜRÜNLER GELİŞTİRME) | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | BUTİK PASTACILIK UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | AROMATİK BİTKİLER VE BAHARATLAR | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | FONKSİYONEL TATLI VE EKMEK ÜRETİMİ | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | ŞERBET YAPIM TEKNİKLERİ VE HELVALAR | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | EKŞİ MAYA VE ARTİZAN EKMEKÇİLİK | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | FIRINCILIĞA GİRİŞ | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | SICAK VE SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |