| | | |
| | | | |
| Öğrenim Adı: Lisans |
| 2022-2023 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 5 |
| 2022-2023 | Türk Mutfağı II | Türkçe | 5 |
| 2022-2023 | Türk Mutfağı | Türkçe | 6 |
| 2022-2023 | Ekşi Mayalı Rustik Ekmekler | Türkçe | 8 |
| 2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri 3 | Türkçe | 10 |
| 2021-2022 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 10 |
| 2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri 2 | Türkçe | 10 |
| 2021-2022 | Ekşi Mayalı Rustik Ekmekler | Türkçe | 8 |
| 2020-2021 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 5 |
| 2020-2021 | Vejeteryan ve Diyet Mutfağı | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Temel Mutfak Teknikleri 3 | Türkçe | 5 |
| 2020-2021 | Ekşi Mayalı Rustik Ekmekler | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Temel Mutfak Teknikleri 2 | Türkçe | 5 |
| 2016-2017 | Temel Yemek Pişirme Teknikleri 2 | Türkçe | 5 |
| 2016-2017 | Soğuk Mutfak Uygulamaları | Türkçe | 5 |
| 2016-2017 | Temel Yemek Pişirme Teknikleri-1 | Türkçe | 5 |
| Öğrenim Adı: Önlisans |
| 2023-2024 | BESİN KİMYASI | Türkçe | 6 |
| 2023-2024 | TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI | Türkçe | 6 |
| 2023-2024 | BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ | Türkçe | 6 |
| 2023-2024 | GIDA KALİTE KONT. ESASLARI VE GIDA GÜV. | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Gıda Bilim ve Teknolojisi | Türkçe | 6 |
| 2023-2024 | Sıcak ve Soğuk Mutfak | Türkçe | 8 |
| 2023-2024 | Balık ve Su Ürünleri | Türkçe | 6 |
| 2023-2024 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 5 |
| 2022-2023 | Türk Mutfağı | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 5 |
| 2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri 2 | Türkçe | 5 |