| | | |
| | | | |
| Öğrenim Adı: Lisans |
| 2021-2022 | Türk Mutfak Kültürü I | Türkçe | 3 |
| Öğrenim Adı: Önlisans |
| 2024-2025 | Çikolata Sanatı ve Butik Pastacılık | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | Gastronomi ve Medya | Türkçe | 3 |
| 2024-2025 | Klasik Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Yöresel Tatlılar | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Selçuklu ve Osmanlı Tatlıları | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Klasik Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Mutfak Matematiği | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Dondurma ve Sorbeler | Türkçe | 2 |
| 2023-2024 | Şeker Süsleme ve Çikolata Sanatı | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Yemek Stilistliği | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Türk Tatlıları | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Modern Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Mutfak Uygulamaları I (II. Öğretim) | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Mutfak Uygulamaları I | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Gastronomi ve Medya | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Klasik Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Selçuklu ve Osmanlı Tatlıları | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Yöresel Tatlılar | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Mutfak Uygumaları II (II. Öğretim) | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Soslar (II. Öğretim) | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Soslar | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Mutfak Uygumaları II | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Mutfak Matematiği | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Modern Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Mezuniyet Projesi / Pastane Ürünleri Geliştirme | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Selçuklu ve Osmanlı Tatlıları | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Geleneksel Türk Tatlıları | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Gastronomi ve Medya | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Klasik Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Mezuniyet Projesi / Pastane Ürünleri Geliştirme | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Şeker Süsleme ve Çikolata Sanatı | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Modern Pastacılık | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Soslar | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Soslar | Türkçe | 6 |
| 2020-2021 | Modern Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Gastronomi ve Medya | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Yemek Stilistliği | Türkçe | 6 |
| 2019-2020 | Klasik Pastacılık Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Sıcak ve Soğuk Mutfak | Türkçe | 8 |