Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:09.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
MERVE ÖZBAY
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 3
1
Qualitative and Quantitative Detection of Monofloral, Polyfloral, and Honeydew Honeys Adulteration by Employing Mid-Infrared Spectroscopy and Chemometrics
ÖZBAY MERVE, ASLAN FATMA NUR, GÖRÜR GAZİ
FOOD ANALYTICAL METHODS
2022
Uluslararası Hakemli SCI Özgün Makale
2
Dolaz Peyniri Üzerine Nitel Bir Araştırma: Yalvaç Örneği
YERLİ YUSUF,ŞEN ALİ,ÖZBAY MERVE
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
2018
Ulusal Hakemli Türkiye Turizm Dizini Özgün Makale
3
Determination of Different Demographic, Socio-Economic Factors on Bulgur Consumption in Karaman
ÖZBAY MERVE,KARATAŞ MEHMET,AASIM MUHAMMAD
Journal of Applied Biological Sciences
2016
Uluslararası Hakemli SCI Özgün Makale