Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:09.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
YARDIMCI DOÇENT
EVRİM BURCU UNCU KİRTİŞ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Gıda Kimyası
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 5
1
DETERMINATION OF THE MINERAL PROFILE AND PREDICTION OF THE FRUIT CONTENT IN SOUR CHERRY JUICE
EKŞİ AZİZ,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU
European Journal of Food Science and Technology (EJFST)
2016
Uluslararası Hakemli DOAJ, Index Copernicus, Ulrich, Open J Gate, New Jour, Proquest, Cabells Directory, ECRTD, Scirus, Journal Seek, Serials Solutions, University Digital Library Özgün Makale
2
Siyah Mor Havucun Pigmentleri ve Fonksiyonel Özellikleri
EKŞİ Aziz, UNCU KİRTİŞ Evrim Burcu
Dünya Gıda
2010
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
3
Farklı Açılardan Nar Suyu ve Tanı Değerleri
EKŞİ Aziz, UNCU KİRTİŞ Evrim Burcu
Dünya Gıda
2009
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
4
Farklı açılardan nar suyu ve tanı değerleri
EKŞİ AZİZ,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU
DÜNYA GIDA
2009
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Derleme Makale
5
Ambalajlamanın Raf Ömrü Üzerine Etkisi
UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU,VELİOĞLU YAKUP SEDAT
Akademik Gıda
2008
Ulusal Hakemli EBSCO Özgün Makale