| | | |
| | | | |
| Öğrenim Adı: Lisans |
| 2022-2023 | GAS 442 YÖRE MUTFAKLARI | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | GAS 312 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE SOSYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | GAS 423 GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | GAS 402 BİTİRME PROJESİ | Türkçe | 0 |
| 2022-2023 | GAS 329 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | GAS 103 GASTRONOMİYE GİRİŞ | Türkçe | 5 |
| 2022-2023 | GAS 402 BİTİRME PROJESİ | Türkçe | 0 |
| 2021-2022 | GAS 434 MOLEKÜLER MUTFAK | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | GAS 432 DÜNYA MUTFAKLARI | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | GAS 312 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE SOSYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | GAS 421 YÖRE MUTFAKLARI | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | GAS 201 MUTFAK UYGULAMASI I | Türkçe | 5 |
| 2021-2022 | GAS 103 GASTRONOMİYE GİRİŞ | Türkçe | 5 |
| 2020-2021 | TOS 102 TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJESİ | Türkçe | 1 |
| 2020-2021 | GAS 432 DÜNYA MUTFAKLARI | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | GAS 312 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE SOSYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | GAS 110 UNLU MAMULLERE GİRİŞ | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | GAS 301 TÜRK MUTFAĞI I | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | GAS 213 PASTA VE TATLI TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | GAS 201 MUTFAK UYGULAMASI I | Türkçe | 5 |
| 2020-2021 | GAS 103 GASTRONOMİYE GİRİŞ | Türkçe | 5 |
| Öğrenim Adı: Önlisans |
| 2023-2024 | 6306316 YEMEK STİLİSTLİĞİ (İÖ) | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | 6305316 YEMEK STİLİSTLİĞİ | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | 6306122 MUTFAK UYGULAMALARI (İÖ) | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | 6305122 MUTFAK UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | 6306314 SELÇUKLU VE OSMANLI MUTFAĞI (İÖ) | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | 6305314 SELÇUKLU VE OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |