Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:09.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
ŞULE DEMİR
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PR.
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 3
1
A comparative analysis on the hedonic consumption and lifestyle of voluntary simplicity behaviors of gastronomy tourists
AKDAĞ GÜRKAN, DEMİR ŞULE
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
2021
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
2
ADANA LEZZET FESTİVALİNE KATILAN BİREYLERİN FESTİVALALGILARININ BELİRLENMESİ
TAŞTAN HÜLYA,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ,DEMİR ŞULE
The Journal of Academic Social Science
2018
Uluslararası Hakemli Sobiad Derleme Makale
3
SOKAK LEZZETLERİNİN GASTRONOMİK DEĞERİ:İSTANBUL SOKAK LEZZETLERİ
DEMİR ŞULE,AKDAĞ GÜRKAN,SORMAZ ÜMİT,ÖZATA ESAT
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
2018
Uluslararası Hakemli ASOS INDEX, Türkiye Turizm Dizini, ResearchBib Derleme Makale