1
|
Kentsel Ortak Rekreasyon Alanı Olarak Karaman Millet Bahçesi
|
AKTURFAN MUSTAFA, ER YUSUF, DEMİREL MEHMET, ÇUHADAR ABDULLAH, ÇÖPÜR HARUN
|
ERPA International Congresses on Education 2023
|
08.09.2023-10.10.2023
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
A Traditional Flavour Candidate for Geographical Indication: Karaman Sticky Dessert
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ
|
UMTEB - XIII International Scientific Research Congress
|
29.06.2023-30.06.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
A Traditional Gastronomic Product: Karaman Dry Green Beans
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ
|
UMTEB - XIII International Scientific Research Congress
|
29.06.2023-30.06.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Coğrafi İşarete Aday Yöresel Bir Ürün: Karaman Topalağı
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ
|
6. International Palandöken Scientific Studies Congress
|
24.06.2023-25.06.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Rekreasyon Turizmi Bağlamında Yöresel Gastronomik Ürünlerin Geliştirilmesi: Ermenek Kayganası Örneği
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ, ER YUSUF
|
6. International Palandöken Scientific Studies Congress
|
24.06.2023-25.06.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
GASTRONOMİ TEMALI REKREASYONEL ALANLARIN DAĞILIMI: KARAMAN İLİ ÖRNEĞİ
|
AKTURFAN MUSTAFA, AKTURFAN SEHER, ER YUSUF, ÇUHADAR ABDULLAH, TURKAK VEYSEL
|
4th International Recreation and Sports Management Congress
|
17.05.2023-20.05.2023
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN REKREASYONEL TURİZMDE ÇEKİCİLİK UNSURU OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ: AYRANCI BEYAZ KİRAZ REÇELİ ÖRNEĞİ
|
AKTURFAN MUSTAFA,ŞEN ALİ,KOÇ MUSTAFA CAN,ER YUSUF,DEMİREL MEHMET
|
4th International Recreation and Sports Management Congress
|
17.05.2023-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
Gastronomik Ürünlerin Rekreasyonel Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Değerlendirilmesi: Ayrancı Beyaz Kiraz Reçeli Örneği
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ, KOÇ MUSTAFA CAN, ER YUSUF, DEMİREL MEHMET
|
4th International Recreation and Sports Management Congress
|
17.05.2023-20.05.2023
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
DEPREMZEDELERİN BOŞ ZAMANLARINI DEĞERLENDİRME BİÇİMLERİ VE GELECEĞE YÖNELİK TUTUMLARININ İNCELENMESİ
|
ER YUSUF, DEMİREL MEHMET, KOÇ MUSTAFA CAN, AKTURFAN MUSTAFA, SAYDAM MURAT, EL SİNAN, ÇUHADAR ABDULLAH, TURKAK VEYSEL
|
1. INTERNATIONAL BOĞAZİÇİ SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
|
13.05.2023-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
Ayrancı Berendi Kar Obruğu Peyniri
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ
|
6. Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi
|
28.02.2023-26.02.2023
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
Ayrancı Koyun Tereyağı
|
ŞEN ALİ, AKTURFAN MUSTAFA
|
6. Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi
|
25.02.2023-26.02.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
ERMENEK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE GELENEKSEL BİR LEZZET: TARHANABAŞI
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ
|
ICONFOOD’22 International Congress on Food Researches
|
14.10.2022-16.10.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
THE EFFECT OF GASTRONOMIC PRODUCTS ON THE SELECTION OF RECREATION CENTER: THE CASE OF KARAMAN ZEYVE MARKET
|
ER YUSUF, AKTURFAN MUSTAFA
|
INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES
|
14.10.2022-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
14
|
COĞRAFİ İŞARET VE COĞRAFİ İŞARET POTANSİYELİ OLAN GASTRONOMİK ÜRÜNLER: KARAMAN ÖRNEĞİ
|
AKTURFAN MUSTAFA, ŞEN ALİ
|
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
|
06.10.2022-09.10.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
15
|
AVOKADONUN FAYDALARI VE MUTFAKTA KULLANIMI
|
AKTURFAN MUSTAFA, BADEM ABDULLAH
|
III. INTERNATIONAL HALICH CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC RESEARCH
|
12.03.2022-13.03.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
16
|
Restaurant And Hotel Business Managers Include Geographical Marked Product Information and Menus: Case of Karaman Province
|
AKTURFAN MUSTAFA, SORMAZ ÜMİT
|
4. Hagia Sophia International Confrence on Multidisciplinary Scientific Studies
|
11.02.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
17
|
RESTORAN VE OTEL İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN BİLGİSİ VE MENÜLERİNDE YER VERME DURUMLARI: KARAMAN İLİ ÖRNEĞİ
|
AKTURFAN MUSTAFA, SORMAZ ÜMİT
|
HAGIA SOPHIA 4.INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES
|
11.02.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
18
|
TURİZM İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YER ALAN COĞRAFİ İŞARET ALMA POTANSİYELİNE SAHİP GASTRONOMİK ÜRÜNLER: KARAMAN İLİ ÖRNEĞİ
|
AKTURFAN MUSTAFA, SORMAZ ÜMİT
|
AYASOFYA 4.Uluslararası Kültür, Medeniyet ve Sosyal Bilimlerde Multidisipliner Araştırmalar Kongresi
|
11.02.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
19
|
POTENTIAL HEALTH EFFECTS OF GARLIC
|
AKTURFAN MUSTAFA, YALÇIN SUZAN
|
3. INTERNATIONAL BAKU SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
|
15.10.2021-16.10.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
20
|
POTENTIAL HEALTH BENEFITS OF OKRA
|
AKTURFAN MUSTAFA, YALÇIN SUZAN
|
3. INTERNATIONAL BAKU SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
|
15.10.2021-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
21
|
IMPORTANCE OF TURMERIC SUPPLEMENTATION IN BAKERY PRODUCTS
|
AKTURFAN MUSTAFA, YALÇIN SUZAN
|
2nd INTERNATIONAL BAKU CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH
|
28.04.2021-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
22
|
Farklı Yörelerde Üretilen Batırık Tekniklerinin Belirlenerek Gastronomik Değere Dönüştürülmesi
|
Esen Mehmet Fatih,SEÇİM YILMAZ,AKTURFAN MUSTAFA
|
Karaman Sempozyumu ”Sosyal ve Beşeri Bilimler”
|
20.06.2019-22.06.2019
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
23
|
Karaman Mutfak Kültürüne Ait Etliekmek Üzerine Nitel Bir Araştırma
|
AKTURFAN MUSTAFA,ŞEN ALİ
|
Karaman Sempozyumu ”Sosyal ve Beşeri Bilimler”
|
20.06.2019-22.06.2019
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
24
|
CEVİZİN (Juglans regia L.) CEVIZİn ÖZELLİkLerİ VE POTANSİYELYELKULLANIM ALANLARI ÖZELLİkLerİ VE POTANSİYEL ALINMAZ (Juglans regia L.)
|
AKTURFAN MUSTAFA, YALÇIN SIDDİKA SONGÜL
|
ıness 2018
|
30.10.2018-
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
25
|
MENENGİÇ (Pistacia terebinthus L.) TOHUMUNUN GIDA VE YEM KAYNAĞI OLARAK ÖNEMİ IMPORTANCE OF TURPENTINE (Pistacia terebinthus L.) SEED AS A SOURCE OF FOOD AND FEED
|
AKTURFAN MUSTAFA, YALÇIN SAKİNE
|
ıness 2018
|
30.10.2018-
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
26
|
Ermenek Bölgesinde Yetişen Bitkiler ve Mutfak Kültürüne Etkileri
|
SEÇİM YILMAZ, ŞEN ALİ, AKTURFAN MUSTAFA
|
Uluslararası Geçmişten Günümüze Ermenek ve Çevresi Sempozyumu
|
02.08.2018-04.08.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
27
|
ERMENEK BAŞ TARHANASI ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA
|
ŞEN ALİ, SEÇİM YILMAZ, AKTURFAN MUSTAFA
|
ULUSLARARASI GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ERMENEK VE ÇEVRESİ SEMPOZYUMU
|
02.08.2018-04.08.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
28
|
Food Products with Some Functional Characteristics
|
SEÇİM YILMAZ, ŞEN ALİ, BİÇER YUSUF, UÇAR GÜRKAN, AKTURFAN MUSTAFA
|
II. Uluslararası Academic Research Congress
|
18.10.2017-21.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
29
|
Turizm Pazarlamasında Sosyal Medyanın Etkisi
|
UÇAR GÜRKAN, SEÇİM YILMAZ, AKTURFAN MUSTAFA
|
ASOS II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU
|
18.05.2017-20.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
30
|
Bitkisel Kaynaklı Antimikrobiyel Maddeler
|
UÇAR GÜRKAN, SEÇİM YILMAZ, AKTURFAN MUSTAFA
|
ASOS II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU
|
18.05.2017-20.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
31
|
Balık Yağı Tüketi̇mi̇ ve Sağlık Üzeri̇ne Etkisi
|
AKTURFAN MUSTAFA, YALÇIN SUZAN
|
II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU
|
18.05.2017-20.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
32
|
FUNCTIONAL FOOD: QUINOA
|
AKTURFAN MUSTAFA, YALÇIN SUZAN, BİÇER YUSUF
|
Tabkon 2017
|
01.05.2017-
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
33
|
THE EFFECTS OF SOCIAL MEDIA ON CONSUMER BEHAVIOR AND MARKETING IN TOURISM SECTOR
|
AKTURFAN MUSTAFA, SEÇİM YILMAZ
|
2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research
|
04.11.2016-06.11.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
34
|
TURİZM SEKTÖRÜNÜN GELİŞMESİNDE MUTFAKTA AR-GE VE AŞÇININ ÖNEMİ
|
AKTURFAN MUSTAFA, SEÇİM YILMAZ
|
Assos Kongre Elazığ
|
13.10.2016-
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
35
|
The Identifying of The Young People s Opinion and Prefer About Traditional Cuisine of Konya
|
GÜNEŞ EDA,SORMAZ ÜMİT,AKTURFAN MUSTAFA,YILMAZ MUSTAFA,DURMUŞ YASİN
|
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|