Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:09.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
FURKAN DURSUN
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 2
1
Su Ürünleri Tüketimini ve Tüketici Davranışlarını Etkileyen Faktörler Factors Affecting Seafood Consumption and Consumer Behaviors
DURSUN FURKAN, GÜMÜŞ BAHAR
Istanbul Aydin University
2023
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
2
Yemek Bağlamında Kültürlerarası Etkileşim: Göç, Yemek ve Kimlik İlişkisi Üzerine Kavramsal Bir Çalışma (Interaction in the Context of Food: A Conceptual Study on the Relationship between Migration, Food, and Identity)
DURSUN FURKAN, GÜZELLER CEM OKTAY
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
2023
Uluslararası Hakemli TR DİZİN Özgün Makale