1
|
PREPARING FUNCTIONAL BAR WITH PERSIMMON (Diospyros Kaki L.)
|
KESKİN Mustafa, AKTAŞ KÜBRA
|
2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD'23)
|
16.10.2023-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
EFFECTS OF LEMON AND LIME POWDERS USING ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF COOKIE
|
AKTAŞ KÜBRA, ÇINAR ZEYNEP
|
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY
|
19.06.2021-20.06.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
A research on some quality properties of bread crumbs in market
|
AKTAŞ KÜBRA,KARATAŞ ŞEYDA MERVE
|
ICSAE-7 "Online Conference “7th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment”
|
25.08.2020-27.08.2020
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Waffle Kek Üretiminde Farklı Kepek Örneklerinin Kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
2.Uluslararası Gıda, Tarım Veteriner Bilimleri Kongresi
|
29.02.2020-01.03.2020
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
EFFECT OF EINKORN WHEAT FLOUR (TRITICUM MONOCOCCUM L.) ON THE QUALITYCHARACTERISTICS OF CAKE
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
6th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment(ICSAE-6)
|
03.10.2019-05.10.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
Physical, chemical and sensorial properties of muffin cakes with different berries
|
AKTAŞ KÜBRA,EDİBE RABİA ÖZKAN,LEVENT HACER
|
Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kongresi
|
19.09.2019-22.09.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
The Quality and Sensory Attrıbutes of Gluten-Free Tarhana Substituted with Chia (Salvia hispanica L.) Flour
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER,ALGAN CAVULDAK ÖZGE
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
8
|
The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri
|
BAŞAR ŞULE,ERTEN TAYYİBE,AKTAŞ KÜBRA
|
ICADET: International Conference on Advanced Engineering Technologies
|
21.09.2017-23.09.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
9
|
An investigation on the usage of turmeric and ginger powders in biscuit production
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
1.Uluslarası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi
|
10.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
10
|
Utilization of rice and corn bran with dairy by-product in tarhana production
|
AKTAŞ KÜBRA,AKIN NİHAT
|
19th International Conference on Nutraceuticals, Dietary Supplements and Functional Foods
|
26.02.2017-27.02.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
Arpa ununun kuskus üretiminde kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
12
|
Çavdar unu katkılı geleneksel erişte üretimi
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
13
|
Physical Technological And Sensory Attributes Of Couscous Enriched With Oat Fiber
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN
|
EURO FOOD CHEM XVIII
|
13.10.2015-16.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
14
|
Utilization of pumpkin flour in gluten free cake formulation
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN
|
Dietary Fibre Conference DF 15
|
01.06.2015-03.06.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
15
|
Tarhana enriched with wheat milling by products
|
AKTAŞ KÜBRA,DEMİRCİ TALHA,OZKAN EDIBE,SOZERİ DİDEM,AKIN NİHAT
|
Dietary Fibre Conference DF 15
|
01.06.2015-03.06.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
16
|
Glukanın Süt Ürünlerinde Kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,DEMİRCİ TALHA,YILDIZ HİLAL,AKIN NİHAT
|
TARGID 2015 Nevşehir
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
|
|
|
17
|
Effects of immature wheat flours on some properties of Tarhana a traditional Turkish fermented food
|
DEMİRCİ TALHA,AKTAŞ KÜBRA,AKIN NİHAT
|
ISNFF Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements İstanbul
|
14.10.2014-17.10.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
18
|
Prpbiotic beverage from black carrot juice fermented with Lactobacillus casei
|
AKIN NİHAT,DEMİRCİ TALHA,ÖZTÜRK HALE İNCİ,AKTAŞ KÜBRA,DERTLİ ENES
|
Probiotics, Functional and Baby Foods Italy
|
23.09.2014-25.09.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
19
|
Effects of Some Legume Flours and Gums on Some Properties of Turkish Noodle
|
AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN,ERTEN TAYYİBE,ÇİÇEK PERİHAN KÜBRA
|
International Science Conference London
|
29.06.2014-30.06.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
20
|
Olgunlaşmamış Buğday Unu ve Yoğurt Tozunun Kuskus Üretiminde Kullanımı
|
BALTACIOĞLU CEM,AKTAŞ KÜBRA
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
21
|
Konya Usulü Geleneksel Höşmerim Tatlısı
|
ÖZKAN EDİBE RABİA,AKTAŞ KÜBRA
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Adana
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
|
|
|
22
|
Effects of Ressistant Starch and Dietary Fibres on Some Properties of Leavened Flat Bread
|
Levent Hacer, Bilgiçli Nermin, Aktaş Kübra, Demir M Kürşat
|
Euro Food Chem XVII
|
07.05.2013-10.05.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
23
|
Utilization of Carob Ceratonia siliqua L Products in Cake Production
|
Levent Hacer, Bilgiçli Nermin, Aktaş Koyuncu Kübra
|
Euro Food Chem XVII
|
07.05.2013-10.05.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
24
|
Farklı Buğday Unlarının Erişte Kalitesine Etkisi
|
Ertaş Nilgün, Tutal Seval, Koyuncu Kübra
|
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
25
|
Kavurga Üretimi Üzerine Bir Araştırma
|
Koyuncu Kübra, Karakaya F Füsun, Türker Selman
|
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
26
|
Konya Yöresine Ait Tandır ve Ürünleri
|
Karakaya F Füsun, Koyuncu Kübra, Erten Tayyibe, Kılıç Hatice
|
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
27
|
Geleneksel Kenevir Helvası Üzerine Bir Araştırma
|
Koyuncu Kübra, Erten Tayyibe, Türker Selman, Ertaş Nilgün
|
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
28
|
Konya İlinde Ekmek Tüketim Alışkanlıkları Ekmek Kalitesi ve İsrafı
|
Türker Selman, Elgün Adem, Bilgiçli Nermin, Direk Mithat, Koyuncu Kübra
|
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
29
|
Geleneksel Konya Yemekleri
|
Koyuncu Kübra, Madenci A Büşra, Türker Selman
|
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
30
|
Utilization of Lupin Lupinus albus L Flour in Cake Formulation
|
Bilgiçli Nermin, Levent Hacer, Koyuncu Kübra
|
Novel Approaches in Food Industry
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
|
|
31
|
Effects of resistant starch and beta glucan on physical and sensory properties of noodle
|
Koyuncu Kübra, Türker Selman, Bilgiçli Nermin, Ertaş Nilgin
|
Novel Approaches in Food Industry
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
|
|
32
|
Effect of dairy by products on noodle quality
|
Koyuncu Kübra, Türker Selman, Bilgiçli Nermin, Demir M Kürşat
|
Novel Approaches in Food Industry
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
|