Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:09.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
YARDIMCI DOÇENT
SÜMEYRA SULTAN TİSKE İNAN
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda Güvenliği
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 9
1
CONSUMERS MEAT and PRODUCTS CONSUMPTION FREQUENCY KNOWLEDGE LEVELS and QUALITY CUES THE SAMPLE of AKSEHIR TURKEY
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,BAYRAK EBRU,CEBİRBAY MUHAMMET ALİ,AKTAŞ NAZAN
Pakistan Journal of Nutrition
2016
Uluslararası Hakemli ASCI, CABI, Cambridge Scientific Abstract, Chemical Abstract Services, Directory of Open Access Journals, FSTA , ISI Web of Knowledge, SCIMAGO, SCOPUS , Thomson ISI Özgün Makale
2
Devekuşuna Ait Farklı Yenebilir Yan Ürünlerin Renk ve Bazı Besinsel Özelliklerinin Belirlenmesi
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
Gıda Mühendisliği Dergisi
2013
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
3
EMULSION CHARACTERISTICS OF SOME OSTRICH OFFALS
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
Journal of Selçuk University Natural and Applied Science
2013
Uluslararası Hakemli agriculture, engineering and science Özgün Makale
4
The Effect of Different Levels of Sunflower Head Pith Powder on Some Emulsion Attributes of Mechanically Deboned Chicken Meat
BAYRAK EBRU,KARAKAYA MUSTAFA,ÜNAL KÜBRA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
Journal of Food Science and Engineering
2011
Uluslararası Hakemli AHCI Özgün Makale
5
FARKLI KASLARDAN ELDE EDİLEN DEVEKUŞU ETLERİNİN
BAZI FİZİKSEL VE BESİNSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,KARAKAYA MUSTAFA
Gıda Dergisi
2011
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
6
Mekanik Ayrılmış Hindi Etinin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Farklı Seviyelerdeki Ayçiçeği Tablası Tozunun Etkisi
ULUSOY KÜBRA, KARAKAYA MUSTAFA, BAYRAK EBRU, TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
Gıda Teknolojisi
2011
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
7
OPTIMIZATION OF THE EFFECT OF SWEETENER AND DIETARY FIBER ON RHELOGICAL AND SENSORY PROPERTIES OF SALEP BEVERAGE
YILMAZ MUSTAFA TAHSİN,SERT DURMUŞ,KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
Journal of Texture Studies
2010
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
8
The effect of differen tlevels of sunflower head pith addition on the properties of model system emulsions prepared from fresh and frozen beef
SARIÇOBAN CEMALETTİN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN,KARAKAYA MUSTAFA,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
Meat Science
2010
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
9
İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi
KARAKAYA MUSTAFA,YETİŞİR RAMAZAN,AYGÜN ALİ,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
Hayvansal Üretim
2010
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale