Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:05.12.2024
[Daralt/Genişlet]
 
DOÇENT
NİZAM MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Kimyası
Gıda Bilimi
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 20
1
Possibilities to Extend the Shelf Life of Citrus Fruits with Natural Rosin Coating, Benefiting from Forest By-Products Review
Gemici Taha,GÜCÜŞ MEHMET ONURHAN,Bildik Dal Ahzen Ezel,NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA
JENAS Journal of Environmental and Natural Studies
2024
Uluslararası Hakemli Index Copernicus Derleme Makale
2
Infrared Spectroscopic Determination of
Acetamiprid Pesticide in Apple
YAŞAR SULHATTİN, NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA, ŞEN ARSLAN HÜLYA, GÜCÜŞ MEHMET ONURHAN
Communications in Soil Science and Plant Analysis
2023
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
3
Chemical versus infrared spectroscopic measurements of quality attributes of sun or oven dried fruit leathers from apple, plum and apple-plum mixture
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA, YAŞAR SULHATTİN, Bulut Yasemin
LWT
2022
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
4
Origanum majorana L. Essential Oil-Coated Paper Acts as an
Antimicrobial and Antioxidant Agent against Meat Spoilage
YAŞAR SULHATTİN, NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA, GÜCÜŞ MEHMET ONURHAN, BİLDİK AHSEN EZEL, AKGÜL KÜBRA
ACS OMEGA
2022
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
5
A Review: The Physical, Nutritional, Bioactive Properties and Health Benefits of Jujube Fruit
TEPE BEGÜM, EKİNCİ RACİ, KADAKAL ÇETİN, NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
2022
Ulusal Hakemli TR DİZİN Derleme Makale
6
Relationship between ergosterol and mycotoxins in tomato paste and tomato juice
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA
journal of food processing and preservation
2022
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
7
Drying Properties of Apple Slices at Different Temperatures and Microwave Powers
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA
Akademik Gıda
2022
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
8
Mineral Content of Pitaya (Hylocereus polyrhizus and Hylocereus undatus) Seeds Grown in Turkey
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA, ÜNVER AHMET, KADAKAL ÇETİN
Erwerbs-Obstbau
2021
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
9
The effects of different drying methods on some physical and chemical properties of ‘Eksikara’ grape cultivar grown in Karaman region
Mazlum İrem, NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA
Journal of Berry Research
2021
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
10
Relation Between Ergosterol and Various Mycotoxins in Different Cheeses
KADAKAL ÇETİN,NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,TEPE TOLGA KAĞAN,ARISOY SEVDA,TEPE BEGÜM,BATU HEYSEM SUAT
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
2020
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
11
Gıdalarda Akrilamid Oluşum Mekanizmaları, Gıdaların Akrilamid İçeriği ve Sağlık Üzerine Etkileri
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,NAS SEBAHATTİN
Akademik Gıda
2019
Ulusal Hakemli TR DİZİN Derleme Makale
12
Chromatographic (HPLC) Determinations of OrganicAcids and Trans-Resveratrol in “Calkarasi” “Shiraz”Grapes during Different Stages of Ripening
OTAĞ MUSTAFA REMZİ,KADAKAL ÇETİN,NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,EKİNCİ RACİ,NAS SEBAHATTİN
Austin Chromatography
2018
Uluslararası Hakemli WorldCat (OCLC) Özgün Makale
13
Physical and Chemicial Properties of a Type of Almond Called ”Akbadem” Grown in the Aegean Region in Turkey
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,NAS SEBAHATTİN
International Journal of Secondary Metabolite
2017
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
14
High Performance Liquid Chromatographic Methodfor the Determination of Patulin in Oil-based Products:Cheese Approach
KADAKAL ÇETİN,ARISOY SEVDA,TEPE TOLGA KAĞAN,OTAĞ FB,BATU SUAT,NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,EKİNCİ RACİ
Austin Chromatography
2017
Uluslararası Hakemli WorldCat (OCLC) Özgün Makale
15
Karaman ilindeki soğuk depolarının mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,GÖKMEN SÜLEYMAN
Derim
2017
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
16
Farklı Yoğurt ve Yem Tüketiminin Ratlarda Serum Kolesterol SeviyesineEtkisi
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,AKIN NİHAT
Akademik Gıda
2017
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
17
Kinetic of color changes in almond Akbadem variety during roasting and storage
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,NAS SEBAHATTİN
International Journal of Food Properties
2016
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
18
Gıda ve Yemlerde Önemli Mikotoksinler Sitrinin Sitreoviridin ve Sterigmatosistin
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,ÇON AHMET HİLMİ
Akademik Gıda
2010
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Derleme Makale
19
Meyve ve Sebzelerde Bulunan Fenolik Bileşikler Yapıları ve Önemleri
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,NAS SEBAHATTİN
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
2010
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Derleme Makale
20
Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi Üzerine Bazı Sosyal Faktörler ve Tüketici Özelliklerinin Etkisi
NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,AYAR AHMET
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi
2002
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale