| | | |
| | | | |
| Öğrenim Adı: Doktora |
| 2021-2022 | Gıdalarda Fenolik Bileşikler | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Gıda Sanayiinde Kromotografi Uygulamaları | Türkçe | 3 |
| Öğrenim Adı: Lisans |
| 2021-2022 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Süt İşleme Teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2021-2022 | Bitirme Projesi II | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Gıda Üretim Makine ve Ekipmanları | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Gıda Üretim Makine ve Ekipmanları | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Bitirme Projesi II | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Süt İşleme Teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2019-2020 | GIDA ÜRETİM MAKİNE VE EKİPMANLARI (SEÇMELİ) | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | GIDA KALİTE KONTROLÜ VE MEVZUATI (SEÇMELİ) | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | BİTİRME PROJESİ I | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 5 |
| 2018-2019 | GIDA ÜRETİM MAKİNE VE EKİPMANLARI (SEÇMELİ) | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | BİTİRME PROJESİ II | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 5 |
| 2018-2019 | BİTİRME PROJESİ I | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | GIDALARIN SOĞUKTA MUHAFAZASI | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | BİTİRME PROJESİ II | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | Gıda Üretim Makine ve Ekipmanları | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | Süt İşleme Teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2017-2018 | Gıda Ambalajlama ve Muhafaza İlkeleri | Türkçe | 3 |
| Öğrenim Adı: Önlisans |
| 2016-2017 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | GIDA AMBALAJLAMA | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | BİYOTEKNOLOJİ | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ | Türkçe | 3 |
| 2015-2016 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
| 2015-2016 | MEYVE VE SEBZE İLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | GIDA AMBALAJLAMA | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | BİYOTEKNOLOJİ | Türkçe | 4 |
| 2014-2015 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2014-2015 | MEYVE VE SEBZE İLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2014-2015 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
| 2014-2015 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II | Türkçe | 2 |
| 2014-2015 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ | Türkçe | 3 |
| 2014-2015 | GIDA AMBALAJLAMA | Türkçe | 2 |
| 2014-2015 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2013-2014 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2013-2014 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2013-2014 | Gıdalarda Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | Meyve ve Sebze İleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2013-2014 | Özel Gıdalar | Türkçe | 3 |
| 2013-2014 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2012-2013 | Meyve ve Sebze Şleme Teknolojisi II | Türkçe | 2 |
| 2012-2013 | Meyve Sebze İşleme Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
| 2012-2013 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2012-2013 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2012-2013 | Özel Gıda Ürünleri | Türkçe | 3 |
| 2012-2013 | Süt Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
| 2012-2013 | Gıdalarda Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2012-2013 | Gıdalarda Teml İşlemler I | Türkçe | 2 |
| 2011-2012 | Süt Teknolojisi II | Türkçe | 3 |
| 2011-2012 | Gıdalarda Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2011-2012 | Özel Gıda Ürünleri | Türkçe | 3 |
| 2011-2012 | Süt Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
| 2011-2012 | Gıdalarda Temel İşlemler I | Türkçe | 2 |
| 2010-2011 | Süt Teknolojisi II | Türkçe | 3 |
| 2010-2011 | Gıdalarda Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2010-2011 | Özel Gıda Ürünleri | Türkçe | 3 |
| 2010-2011 | Süt Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
| 2010-2011 | Labaratuvar Teknikleri | Türkçe | 3 |
| 2009-2010 | Özel Gıdalar | Türkçe | 3 |
| 2009-2010 | Gıda Analizleri II | Türkçe | 4 |
| 2009-2010 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2009-2010 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2009-2010 | Soğuk Tekniği ve Depolama | Türkçe | 2 |
| 2009-2010 | Meyve ve Sbze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2009-2010 | Gıda Enüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2009-2010 | Süt İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2009-2010 | Labaratuvar Tekniği | Türkçe | 4 |
| 2008-2009 | Özel Gıdalar | Türkçe | 3 |
| 2008-2009 | Gıda Analizleri II | Türkçe | 4 |
| 2008-2009 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2008-2009 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2008-2009 | Soğuk Tekniği ve Depolama | Türkçe | 2 |
| 2008-2009 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2008-2009 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2008-2009 | Süt İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2008-2009 | Labaratuvar Tekniği | Türkçe | 3 |
| Öğrenim Adı: Yüksek Lisans |
| 2021-2022 | Doğal Gıda antioksidanları | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Gıdalarda Fenolik Bileşikler | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Gıda Sanayiinde Kromotografi Uygulamaları | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Gıdalarda Fenolik Bileşikler | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Gıda Sanayiinde Kromotografi Uygulamaları | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Doğal Gıda antioksidanları | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | GIDA SANAYİNDE KROMATOGRAFİ UYGULAMALARI | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | GIDALARDA FENOLİK BİLEŞİKLER | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | ISIL OLMAYAN GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANLARI | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | GIDA SANAYİNDE KROMATOGRAFİ UYGULAMALARI | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | GIDALARDA FENOLİK BİLEŞİKLER | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | ISIL OLMAYAN GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANLARI | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | GIDALARDA FENOLİK BİLEŞİKLER | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | GIDA SANAYİNDE KROMATOGRAFİ UYGULAMALARI | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Doğal Gıda Antioksidanları | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri | Türkçe | 3 |