1
|
Determination of technological and sensory properties of tarhana produced from different components of oleaster (Elaeagnus angustifolia L.)
|
ŞAHİN NAZLI, SAYASLAN ABDULVAHİT
|
International Congress on Food Researches (ICONFOOD'23)
|
17.10.2023-18.10.2023
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
Various properties of chickpea flours subjected to different pretreatments
|
BULUTDAĞ Derya, SAYASLAN ABDULVAHİT
|
3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary
|
19.06.2021-20.06.2021
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
Production of Commercial Leavened Bazlama Bread in Karaman and Properties of Flours
|
BULUTDAĞ Derya, SAYASLAN ABDULVAHİT
|
IMASCONGRESS-International Marmara Sciences Congress (Spring 2021)
|
21.05.2021-22.05.2021
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Değirmencilik Yan Ürünleri Kepek, Ruşeym ve Bonkalite unun Kimyasal ve Besleyici Özellikleri
|
ŞAHİN NAZLI,BİLGİÇLİ NERMİN,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
Natural and Health Sciences 2020 May 22-23
|
22.05.2020-23.05.2020
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Development of soft wheat (Tr. aestivum L.) varieties suitable for demands of the biscuit industry
|
Karaduman Yaşar,AKIN Arzu,BELEN Savaş,SÖNMEZ Ali Cevat,DAYIOĞLU Ramis,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
The International Conference on Wheat Diversity and Human Health
|
22.10.2019-24.10.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
Important carbohydrate fractions and functional properties of breads produced with hydrothermally treated wheat bran
|
CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019)
|
16.04.2019-18.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
Production of bread from hydrothermally treated wheat bran and determination of staling rate
|
CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019)
|
16.04.2019-18.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
Bisküvi sektörünün taleplerine uygun yumuşak buğday (T. aestivum) geliştirme çalışmaları
|
Karaduman Yaşar,Belen Savaş,Sözmez Ali Cevat,Akın Arzu,SAYASLAN ABDULVAHİT,Dayıoğlu Ramis,AYDIN NEVZAT,Tunca Zafer Şaban
|
Türkiye Yerel Buğdaylar Sempozyumu
|
20.12.2018-22.12.2018
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
Konya yöresine özgü geleneksel bir gıda olan etli ekmeğin bazı kalitatif özelliklerinin belirlenmesi
|
Büyük Fatih,SAYASLAN ABDULVAHİT,GÖKMEN SÜLEYMAN,YETİM HASAN
|
VI. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2018-27.10.2018
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
A novel approach to increase sensory quality of mantı (stuffed pasta): Drying with humidification
|
YETİM HASAN,GÖKMEN SÜLEYMAN,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
|
19.04.2018-21.04.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
11
|
Effect of Infrared, Ultraviolet-C Radiations and Vacuum Drying Methods on Microbial Characteristics of Stuffed Pasta (Manti)
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,KOCABAŞ AYTAÇ,Savran İbrahim,SAYASLAN ABDULVAHİT,AYDIN MEHMET FATİH,YETİM HASAN
|
10th Balkan Congress of Microbiology (Microbiologia Balkanica-2017)
|
16.11.2017-18.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
Effect of Hydrothermally Treated Bran on Bread Quality
|
CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
1st International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies
|
02.11.2017-04.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
Effects of Some Drying Methods of Manti on Hydroxymethyl Furfural (HMF) Formation
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,SAYASLAN ABDULVAHİT,ÇAĞLAR ABDULLAH
|
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
14
|
Bisküvilik Kalitesi Yüksek Buğday Genotiplerinin Geliştirilmesi TUBİTAK 1003 214O050 Nolu Proje Çalışmaları
|
Karaduman Yaşar,Akın Arzu,Belen Savaş,Sönmez Ali Cevat,Dayıoğlu Ramis,Tunca Zafer Şaban,Türkölmez Serap,SAYASLAN ABDULVAHİT,Bayramoğlu Hasan Orhan,AYDIN NEVZAT,Demir Hasgar
|
12.Tarla Bitkileri Kongresi
|
12.09.2017-15.09.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
15
|
Rheological Properties of Hydrothermally Treated Wheat Bran
|
CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF-2017)
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
16
|
Important Carbohydrate Fractions and Antioxidant Activity of Breads Produced with Different Bran Fractions
|
CİNGÖZ ALİ,AKPINAR ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF-2017)
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
17
|
Effects of Chickpea Yeast on Gluten-Free Bread Quality
|
ŞAHİN NAZLI,SAYASLAN ABDULVAHİT,KOYUNCU MEHMET
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF-2017)
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
18
|
Application of Molecular Marker Assisted Breeding in Wheat for Food Sustainability
|
YILDIRIM AHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM,SAYASLAN ABDULVAHİT,TERZİ BEGÜM
|
3th InternationalConference on Sustainable Development (ICSD-2017)
|
19.04.2017-23.04.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
19
|
Ekmek üretiminde su sertliğinin maya fermantasyonu üzerine etkisi
|
KOYUNCU MEHMET,DİNÇER MURAT,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
4th International Symposium on Development of KOP Region, Karaman
|
21.10.2016-23.10.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
20
|
Effect of some radiation sources on some quality features of the chicken eggs
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,KOCABAŞ AYTAÇ,SAYASLAN ABDULVAHİT,ALAN YUSUF,YETİM HASAN,ÇAĞLAR ABDULLAH
|
4th International Symposium on Development of KOP Region, Karaman
|
21.10.2016-23.10.2016
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
21
|
Effects of chickpea yeast on whole wheat bread quality
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,ŞAHİN NAZLI
|
15th International Cereal and Bread Congress (15th ICBC), İstanbul.
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
22
|
In terms of HMW GS characterization of some bread wheat genotypes
|
NANELİ İSMAİL,KOYUNCU MEHMET,SAKİN MEHMET ALİ,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
15th International Cereal and Bread Congress (15th ICBC), İstanbul.
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
23
|
Ekmeklik buğdayda geliştirilen resiprokal haritalama popülasyonunda külleme agronomik ve kalite özelliklerinin fenotipik değişimi
|
AYDIN NEVZAT,ŞERMET CEMAL,BAYRAMOĞLU H O,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
11. Tarla Bitkileri Kongresi, Çanakkale
|
07.10.2015-10.09.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
24
|
Şebit in The Summer and Mayali in The Winter
|
KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,Demir Bedrettin
|
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
25
|
Nutritional Advantages of Roasted Whole Grain Wheat Corn and Chickpea Snacks as Minimally Processed Traditional Foods
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,ŞAHİN NAZLI,KOYUNCU MEHMET
|
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
26
|
Nokul of Samsun Bafra
|
ŞAHİN NAZLI,YERLİKAYA SABİRE,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
27
|
Beyaz sert taneli ekmeklik buğdayda yüksek ve düşük molekül ağırlıklı glutenin alt ünitelerinin ve çavdar translokasyonunun agronomik ve kalite özellikleri üzerine etkisi
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,AYDIN NEVZAT,DEMİR BEDRETTİN,ÇIBIK CEMİLE,BAYRAMOĞLU H O,ŞERMET CEMAL,ERDİNÇ SAVAŞLI,ÖNDER O,ÖZCAN H,ORHAN Ş,DEMİR L
|
11. Tarla Bitkileri Kongresi, Çanakkale
|
07.09.2015-10.09.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
28
|
Evaluation of mycotoxin content of different trademarks of Turkish ravioli in Karaman province of Turkey
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,AYDIN MEHMET FATİH,KOCABAŞ AYTAÇ,SAYASLAN ABDULVAHİT,YETİM HASAN,ÇAĞLAR ABDULLAH
|
1st International Conference on Engineering and Natural Sciences, May 15-19, 2015, Skopje, Macedonia
|
15.05.2015-19.05.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
29
|
Radyasyon uygulamasının kurutulmuş mantının bazı kimyasal özellikleri ve mikotoksin içeriği üzerine etkisi
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,KOCABAŞ AYTAÇ,Savran İbrahim,AYDIN MEHMET FATİH,SAYASLAN ABDULVAHİT,AKKURT İSKENDER,Günoğlu Kadir,YETİM HASAN
|
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
30
|
İrmikaltı undan vital gluten üretimi
|
KOYUNCU MEHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,TÜRKER SELMAN,IRKLI YAVUZ,ORHAN F GÜLŞAH,SERİN ABDULLAH
|
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGİD 2015), Nevşehir
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
31
|
Effects of different cooking methods and water sources on cooking quality of Turkish ravioli mantı
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,AYDIN MEHMET FATİH,SAYASLAN ABDULVAHİT,YETİM HASAN
|
2nd International Congress on Food Technology, Kuşadası-Aydın
|
05.11.2014-07.11.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
32
|
The effect of UV radiation on mycotoxin content of ravioli
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,AYDIN MEHMET FATİH,SAYASLAN ABDULVAHİT,YETİM HASAN
|
International Conference on Computational and Experimental Science and Engineering (ICCESEN), Antalya
|
25.10.2014-29.10.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
33
|
Kavrularak Üretilen Mısır Buğday ve Nohut Çerezlerinin Akrilamid İçeriklerinin Belirlenmesi
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,KAYA CEMAL,Yıldız Mehmet,Oğuz Aysun
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
34
|
Kabak Küspesinin Yeni Bir Değerlendirme Yöntemi Olarak Mantıda Kullanılması
|
GÖKMEN SÜLEYMAN,Dağlı E,SAYASLAN ABDULVAHİT,YETİM HASAN
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
35
|
Utilization of Durum Clear Flour for Value Addition in Domestic Production of Vital Gluten
|
Koyuncu M, SAYASLAN A, Türker S, Irklı Y, Orhan FG, Serin, A
|
The International 2nd Halal and Healthy Food Congress
|
07.11.2013-10.11.2013
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
36
|
Türkiye de Yetiştirilen Bazı Tescilli ve Yerel Makarnalık Buğday Çeşitlerinin HMW Glutenin Allelleri Bakımından Karakterizasyonu
|
Güleç TE, Koyuncu M, Yıldırım A, SAYASLAN A
|
Türkiye X. Tarla Bitkileri Kongresi
|
10.09.2013-13.09.2013
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
37
|
Bazı Yeni Şeker Mısırı Zea Mays Saccharata Sturt Tiplerinin Tokat Kazova Koşullarında Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
|
Sakin MA, SAYASLAN A, Düzdemir O, Küçükyağcı Ş
|
Türkiye X. Tarla Bitkileri Kongresi
|
10.09.2013-13.09.2013
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
38
|
Çerez üretiminde kullanılan bazı mısır çeşitlerinin fiziksel özelliklerinin belirlenmesi
|
Coşkuner Y, SAYASLAN A, Battal S, Özçelik A, Ayaz E
|
Türkiye 11. Gıda Kongresi
|
10.10.2012-12.10.2012
|
Ulusal
Poster
|
|
|
39
|
Bazı Çerez Gıdaların Antioksidan Kapasiteleri
|
Oğuz A, SAYASLAN A
|
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Poster
|
|
|
40
|
Bazı Yerel Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Moleküler ve Biyokimyasal Karakterizasyonu
|
Eserkaya Güleç T, Yıldırım A, SAYASLAN A, Koyuncu M, Ateş Sönmezoğlu Ö
|
Türkiye IX. Tarla Bitkileri Kongresi
|
12.09.2011-15.09.2011
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
41
|
Makarnalık Buğdayda Moleküler Markör Destekli Kalite Islahı
|
Sönmezoğlu ÖA, Yıldırım A, SAYASLAN A, Güleç T, Koyuncu M
|
Türkiye IX. Tarla Bitkileri Kongresi
|
12.09.2011-15.09.2011
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
42
|
Bazı Yeni Şeker Mısırı Tiplerinin Farklı Çevrelerde Verim ve Verim Özelliklerinin Belirlenmesi
|
Sakin MA, Düzdemir O, Gözübenli H, Kapar H, Küçükyağcı Ş, SAYASLAN A
|
Türkiye IX. Tarla Bitkileri Kongresi
|
12.09.2011-15.09.2011
|
Ulusal
Sözlü Bildiri
|
|
|
43
|
Marker assisted breeding of Turkish durum wheat cultivars for end use quality
|
Yıldırım A, SAYASLAN A, Ateş Sönmezoğlu Ö, Güleç TE, Koyuncu M, Kandemir N
|
The 9th Plant Genomics European Meeting (Plant GEM)
|
04.05.2011-07.05.2011
|
Uluslararası
Sözlü Bildiri
|
|
|
44
|
New Durum Wheat Cultivar Candidates With Beter End Use Quality Obtained Through A Project Of The Tritigen
|
Yıldırım A, SAYASLAN A, Ateş Sönmezoğlu Ö, Güleç TE, Koyuncu M, Kandemir N
|
The 3rd Workshop on TritiGen COST Action FA0604
|
03.05.2011-07.05.2011
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
45
|
Gd li ve Gd siz Mısır Gevreğinde Fiyat Artış Simülasyonlarının Tüketici Satın Alma Olasılıklarına Etkileri
|
Eren G, Bilgiç A, Karlı B, Kaya L, SAYASLAN A, Keskin G, Günden C
|
Türkiye IX. Tarım Ekonomisi Kongresi
|
22.09.2010-24.09.2010
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
46
|
Farklı Fiyat Senaryolarının Gd li Ve Gd siz Mısır Yağı Satın Alma Olasılıklarına Etkileri
|
Karlı B, Bilgiç A, Kaya L, Miran B, Çelik Ş, SAYASLAN A, Eren G
|
Türkiye IX. Tarım Ekonomisi Kongresi
|
22.09.2010-24.09.2010
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
47
|
Evaluation of antioxidant activity of dilute acid hydrolysate of wheat straw during xylose production
|
Sabancı S, Levent O, Uysal RS, Akpinar O, SAYASLAN A
|
The 2nd Int. Conference of Int. Assoc. Mediterranian Agro-Industrial Wastes (IAMAW)
|
17.06.2010-19.06.2010
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
48
|
Karaman Üzüm Köfterinin Bazı Özellikleri
|
Cangi R, Kaya C, SAYASLAN A, Yıldız M, Koyuncu M, Saraçoğlu O, Topçu N
|
1. Uluslararası "Adriyatik’ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu
|
15.04.2010-17.04.2010
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
|
|
49
|
Bazı Yerel Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Makarna Kalitesini Etkileyen Genler ve Özellikler Açısından Karakterizasyonları
|
Yıldırım A, SAYASLAN A, Eserkaya T, Koyuncu M, Kandemir N, Ateş Sönmezoğlu Ö
|
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi
|
19.10.2009-22.10.2009
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
50
|
Makarnalik Buğday Triticum durum Desf Mutant Hatlarinda Bazi Tarimsal ve Biyokimyasal Özelliklerin Belirlenmesi
|
Sakin MA, Yıldırım A, SAYASLAN A, Ateş Sönmezoğlu Ö, Güleç T
|
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi
|
19.10.2009-21.10.2009
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
51
|
Makarnalık Buğdayda Modern Teknolojik Yöntemlerle Hızlandırılmış Kalite Islahı
|
Yıldırım A, Ateş Sönmezoğlu Ö, Eserkaya T, Kandemir N, SAYASLAN A
|
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi
|
19.10.2009-22.10.2009
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
52
|
Farklı Bölgelerde Ana Ürün Koşullarında Yetiştirilen Melez Atdişi Mısır Zea Mays İndentata L Çeşitlerinin Verim ve Yaş Öğütme Kalitesinin Belirlenmesi
|
Gökmen S, SAYASLAN A, Ülger AC, Sakin MA, Öz A, Duman A
|
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi
|
19.10.2009-22.10.2009
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
53
|
Characterizing Registered Durum Wheat Varieties of Turkey for Some Quality Characteristics and Pasta Cooking Quality Related QTLs
|
Yıldırım A, SAYASLAN A, Kandemir N, Ateş Sönmezoğlu Ö, Eserkaya T, Koyuncu M, Telaşeli Karaca Ö
|
The 19th International Triticeae Mapping Initiative (ITMI) / The 3rd COST Tritigen Joint Workshop
|
31.08.2009-04.09.2009
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
54
|
Variation in Gliadin Composition of Turkish Durum Wheat Land Races
|
Yıldırım A, SAYASLAN A, Kandemir N, Koyuncu M, Sönmezoğlu Ö, Eserkaya T
|
The 2nd Workshop TritiGen COST Action FA0604
|
22.09.2008-24.09.2008
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
55
|
Screening of Turkish Durum Wheat Landraces for Gliadins and LMW Glutenins Associated with Pasta Quality
|
Yıldırım A, SAYASLAN A, Kandemir N, Eserkaya T, Koyuncu M, Ateş Sönmezoğlu Ö
|
International Durum Wheat Symposium
|
30.06.2008-03.07.2008
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
56
|
Makarnalık Kalitesini Etkileyen Genlerin Türk Makarnalık Buğday Çeşitlerindeki Durumu
|
YILDIRIM AHMET,SAYASLAN ABDULVAHİT,KANDEMİR NEJDET,GÜLEÇ TUĞBA,KOYUNCU MEHMET,ATEŞ SÖNMEZOĞLU ÖZLEM
|
Ülkesel Tahıl Sempozyumu
|
02.06.2008-05.06.2008
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
57
|
Dietary Fiber and Nutritionally Important Starch Fractions in Roasted Whole Grain Chickpea Corn and Wheat Snacks
|
Akarçay E, SAYASLAN A
|
The ICC International Conference - Bosphorus 2008
|
24.04.2008-26.04.2008
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
58
|
The Industrial Situation of Starch in Turkey Its Prospects and Future Trends
|
Ataman Selçuk,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
The 58th Starch Convention, Detmold, Germany
|
25.04.2007-26.04.2007
|
Uluslararası
Sözlü Bildiri
|
|
|
59
|
Buğdayın Yaş Öğütülmesi Nişasta ve Gluten Üretimi
|
Telaşeli Ö, Akarçay E, Oğuz A, SAYASLAN A
|
Hububat 2006 - Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi
|
07.09.2006-08.09.2006
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
60
|
Düşük Amilozlu Amilozsuz ve Yüksek Amilozlu Buğdayların Gelişimleri Özellikleri ve Kullanım Alanları
|
Oğuz A, Akarçay E, Telaşeli Ö, SAYASLAN A
|
Hububat 2006 - Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi
|
07.09.2006-08.09.2006
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
61
|
Gıdalardaki Nişastanın Sindirim Hızı ve Oranının Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi
|
Akarçay E, Oğuz A, Telaşeli Ö, SAYASLAN A
|
Hububat 2006 - Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi
|
07.09.2006-08.09.2006
|
Ulusal
Tam metin bildiri
|
|
|
62
|
Wet Milling of Waxy Wheat Flours by Dough Washing and Dough Slurry Procedures
|
SAYASLAN A, Seib PA, Chung OK
|
The 2nd Annual International Starch Technology Conference
|
03.06.2001-06.06.2001
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
63
|
Wet-milling properties of waxy wheat flours and breadmaking qualities of the gluten fractions
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,Seib Paul A,Chung Okkyung K
|
The 4th Annual National Wheaat Industry Research Forum
|
01.02.2001-02.02.2001
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
64
|
Wet-milling of waxy wheat flours and quality of the gluten
|
SAYASLAN ABDULVAHİT,Seib Paul A,Chung Okkyung K
|
Proceedings of AACC 2000 Annual Meeting
|
05.11.2000-09.11.2000
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
65
|
Wet Milling of Waxy Wheat Flours and Modification of the Starch
|
Seib PA, Reddy I, SAYASLAN A
|
The 3rd Annaul National Wheat Industry Research Forum
|
10.02.2000-11.02.2000
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
|
|
66
|
Volatile Compounds in Five Starches
|
SAYASLAN A, Chung OK, Seib PA, Seitz LM
|
The 83rd AACC Annual Meeting
|
13.09.1998-17.09.1998
|
Uluslararası
Poster
|
|