Yabancı Dil Bilgisi
1
|
-
2021
YÖKDİL-2020 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/2) Sonuçları
62,5
|
Sanatsal Faaliyetler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Uyelikler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Patentler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Eğitim Geçmişi
3
|
-
2017-2023
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez Adı: Soğuk pres tohum yağlarının mikroenkapsülasyonu ve tavuk diyetlerinde kullanımının tavuk ve yumurtası üzerindeki etkilerin belirlenmesi 2023-2023
-
2014-2017
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez Adı: Palm yağı ve fraksiyonlarının püskürtmeli kurutucu ile mikroenkapsülasyonu 2015-2017
-
2009-2014
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
|
Akademik Görevler
1
|
-
2017-
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
|
Kitaplar
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Makaleler
5
|
1
|
Elucidating the Influence of Coating Materials in the Microencapsulation Process of Hempseed Oil Via Spray Drying: A Comprehensive Analysis of Physicochemical Attributes, Oxidation Stability, and Thermal Properties
|
ÇEVİK KUTLU,YALÇIN HASAN,KONCA YUSUF
|
Food Biophysics
|
2024
|
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
|
|
2
|
Investigating the Effects of Various Surfactants on the Emulsion and Powder of Hazelnut Oil
|
ÇEVİK KUTLU, ALAŞALVAR HAMZA, HORZUM MEHMET, YALÇIN HASAN, DOĞAN MAHMUT
|
Food and Bioprocess Technology
|
2023
|
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
|
|
3
|
Refined palm oil fractions: Effect of skim milk powder and maltodextrin on emulsion properties and microencapsulation by spray drying
|
ÇEVİK KUTLU, YALÇIN HASAN
|
ACTA ALIMENTARIA
|
2021
|
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
|
|
|
4
|
Keten Tohumu Yağı ve Yağsız Süt Tozu İçeren Emülsiyonların Püskürterek Kurutma ile Enkapsülasyonu: Yağ Oranı ve Kurutma Sıcaklığının Etkileri
|
ÇEVİK KUTLU, ALAŞALVAR HAMZA, ÇAM MUSTAFA, YALÇIN HASAN
|
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
|
2021
|
Uluslararası
Hakemli
TR-DİZİN, EBSCOhost, SCILIT, SOBIAD, Google Scholar, CrossRef
Özgün Makale
|
|
|
5
|
Effect of Hazelnut Oil and Microencapsulated Hazelnut Oil Usage on Physicochemical and Textural Properties of Cake
|
OSKAYBAŞ BETÜL, ÇEVİK KUTLU, ALAŞALVAR HAMZA, ERİNÇ HAKAN, YALÇIN HASAN, YILDIRIM ZELİHA, ÖZBEY AYŞE
|
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
|
2021
|
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Bildiriler
5
|
1
|
Omega-3 enriched hen eggs using microencapsulated flaxseed and hempseed oils in the diet
|
ÇEVİK KUTLU,YALÇIN HASAN,KONCA YUSUF
|
5th YABITED Fats and Oils Congress
|
06.11.2024-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
2
|
Fraksiyone Palm Yağının Mikroenkapsülasyonunda Yağsız Süt Tozu ve Maltodekstrinin Etkisi
|
ÇEVİK KUTLU,YALÇIN HASAN
|
4. Bitkisel Yağ Kongresi
|
18.04.2019-19.04.2019
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
3
|
Palm Yağının Püskürtmeli Kurutucu ile Mikroenkapsülasyonu
|
ÇEVİK KUTLU,YALÇIN HASAN
|
3. Bitkisel Yağ Kongresi
|
13.04.2017-15.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
4
|
Determination of Rheological Properties of Different Emulsions for Microencapsulation of Palm Oil
|
YALÇIN HASAN,ÇEVİK KUTLU
|
6th International Congress on Food Technology
|
18.03.2017-19.03.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
5
|
Bitkisel Yağların Mikroenkapsülasyonu
|
YALÇIN HASAN,ÇEVİK KUTLU
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.11.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Projeler
7
|
1
|
Endüstriyel Artık Olan Portakal Posasından Hidrodistilasyon Sonucu Arta Kalan Biyokütlenin Glutensiz Kek Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
|
|
|
6000 TÜRK LİRASI
|
08.10.2023-
|
TÜBİTAK PROJESİ
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
2
|
Hamur kızartılması sırasında meydana gelen oksidasyonun azaltılması amacıyla nar kabuğu ve zeytin yaprağının kullanım olanaklarının araştırılması
|
|
|
0
|
30.03.2023-
|
TÜBİTAK PROJESİ
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
3
|
Fonksiyonel Mayonez Üretiminde Enkapsüle Betalainlerin Kullanılması
|
|
|
0
|
30.03.2023-
|
TÜBİTAK PROJESİ
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
4
|
Farklı Emülgatörlerin Kombine Edilerek Ceviz Yağı Oleojelinin Optimize Edilmesi ve Kek Üretiminde Kullanılması
|
|
|
TÜRK LİRASI
|
01.12.2022-
|
TÜBİTAK PROJESİ
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
5
|
Soğuk Pres Tohum Yağlarının Mikroenkapsülasyonu ve Tavuk Diyetlerinde Kullanımının Tavuk ve Yumurtası Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
|
Doktora Projesi
|
|
TÜRK LİRASI
|
14.01.2021-
|
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
ULUSAL
Devam Ediyor
|
|
|
6
|
Palm yağı ve fraksiyonlarının püskürtmeli kurutucu ile mikroenkapsülasyonu
|
|
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
|
0
|
11.07.2017-11.07.2018
|
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
ULUSAL
Tamamlandı
|
|
|
7
|
Palm Yağı ve Fraksiyonlarının Püskürtmeli Kurutucu Ile Mikroenkapsülasyonu
|
Gıda Mühendisliği
|
DOÇENT
|
TÜRK LİRASI
|
15.06.2016-15.06.2017
|
TÜBİTAK PROJESİ
ULUSAL
Tamamlandı
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Dersler
35
|
| | | |
| | | | |
| Öğrenim Adı: Önlisans |
| 2023-2024 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Temel İşlemler-II | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Gıdalarda Temel İşlemler - II | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | Gıda Kimyası | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2018-2019 | Gıda Ambalajlama | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Biyoteknoloji | Türkçe | 4 |
| 2018-2019 | Gıda Endüstrisi Makineleri | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | Temel İşlemler II | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2018-2019 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
İle başlar
İçerir
İçermez
İle biter
Eşittir
Eşit değildir
Mi daha az
Küçük veya eşit
Büyüktür
Büyüktür veya eşittir
Benzer ('%', '_')
Yükleniyor... |
|
|