| | | |
| | | | |
| Öğrenim Adı: Lisans |
| 2023-2024 | Yağ işleme teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Bitirme tezi 1 | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Yağ işleme teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Meyve ve sebze işleme teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Bitirme tezi 2 | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Bitirme Projesi 1 | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Yaş meyve ve sebze işleme teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Yağ işleme teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2020-2021 | Bitirme Projesi 2 | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Bitirme Projesi 1 | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Yaş meyve ve sebze işleme teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Temel laboratuvar uygulamaları | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Meyve ve sebze işleme teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2020-2021 | Yağ işleme teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2019-2020 | BİTİRME PROJESİ II | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 5 |
| 2019-2020 | Temel Laboratuvar Uygulamaları | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | Yaş Meyve ve Sebze İşleme teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Yağ İşleme Teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2018-2019 | YENİLİKÇİ GIDA TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 5 |
| 2018-2019 | Bitirme Projesi II | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Yağ işleme teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2017-2018 | Bitirme Projesi II | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | Yenilikçi Gıda Teknolojileri | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 5 |
| 2013-2014 | Gıda Mühendisliği Laboratuvar Uygulamaları | Türkçe | 1 |
| 2013-2014 | Gıda Analizleri Laboratuvar Uygulamaları Dersi | Türkçe | 2 |
| 2012-2013 | Gıda Mühendisliği Laboratuvar Uygulamaları | Türkçe | 1 |
| 2012-2013 | Gıda Analizleri Laboratuvar Uygulamaları Dersi | Türkçe | 2 |
| 2011-2012 | Gıda Analizleri Laboratuvar Uygulamaları Dersi | Türkçe | 2 |
| 2011-2012 | Gıda Mühendisliği Laboratuvar Uygulamaları | Türkçe | 1 |
| 2010-2011 | Gıda Mühendisliği Laboratuvar Uygulamaları | Türkçe | 1 |
| 2010-2011 | Gıda Analizleri Laboratuvar Uygulamaları Dersi | Türkçe | 2 |
| 2009-2010 | Gıda Analizleri Laboratuvar Uygulamaları Dersi | Türkçe | 2 |
| 2009-2010 | Gıda Mühendisliği Laboratuvar Uygulamaları | Türkçe | 2 |
| 2008-2009 | Gıda Analizleri Laboratuvar Uygulamaları Dersi | Türkçe | 2 |
| 2008-2009 | Estrümental Analiz Uygulama Dersi | Türkçe | 2 |
| Öğrenim Adı: Yüksek Lisans |
| 2023-2024 | Reçel, marmelat ve jöle üretim teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Meyve suyu üretim teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Meyve suyu durultma teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Reçel, marmelat ve jöle üretim teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2022-2023 | Meyve suyu üretim teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Reçel, Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Meyve suyu üretim teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Reçel, Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Meyve suyu üretim teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Meyve Suyu Durultma Tekniği | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Meyve Suyu Durultma Tekniği | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Meyve Suyu Durultma Tekniği | Türkçe | 3 |
| 2019-2020 | Meyve Suyu Üretim Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | MEYVE SUYU ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
| 2018-2019 | Gıda İşleme Teknolojisinde Yeni Uygulamalar | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Meyve ve Sebzelerdeki Fitokimyasallar | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Meyve Suyu Üretim Teknolojisi | Türkçe | 3 |