1
|
IMPROVING THE NUTRITIONAL QUALITY OF CRACKERS USING WHEAT, OATS AND RYE BRAN
|
YILDIRIM Yıldız,LEVENT HACER
|
ISTANBUL INTERNATIONAL CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS -VI
|
05.07.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
EFFECTS OF USE OF DIFFERENT PROPORTIONS OF EGGS ON NOODLE QUALITY
|
ABAYLI Havva,ÖCEK Gizem,DEMİRCAN Güllü,LEVENT HACER
|
ISTANBUL INTERNATIONAL CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS -VI
|
05.07.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
EFFECTS OF PROTEASE ENZYME ON CRACKER QUALITY
|
ABUOGEEDA Shahd A.A.,Abdul GONİ Sharif Md,MERAL Mikail,LEVENT HACER
|
ISTANBUL INTERNATIONAL CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS -VI
|
05.07.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
EFFECTS OF PROBIOTICS AND PREBIOTICS ON HEALTH
|
ÖZTÜRK Kadir,LEVENT HACER
|
2. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS
|
08.06.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
NUTRITION IN ONCOLOGY PATIENTS
|
BEKTAŞ Fatma Betül,LEVENT HACER
|
2. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS
|
08.06.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
CHILDHOOD OBESITY: DIAGNOSIS, FACTORS, TREATMENT
|
ÇITIŞLI Amine Ravza,LEVENT HACER
|
3. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS
|
08.06.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
GESTATIONAL DIABETES
|
ÇELEN Firdevs,LEVENT HACER
|
3. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS
|
08.06.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
DETOKS DİYETLERİNİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ: BESLENME VE KİLO KAYBI PERSPEKTİFİNDEN BİR İNCELEME
|
TURHAN Didem,LEVENT HACER,DOĞAN MUHAMMET
|
3. BİLSEL INTERNATIONAL TRUVA SCIENTIFIC RESEARCHES and INNOVATION CONGRESS
|
25.05.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
DEVELOPMENT OF HIGH NUTRITIONAL QUALITY BISCUIT BY PARTIAL SUBSTITUTION WITH CAROB BEAN FLOUR AND CAROB MOLASSES
|
ŞEREF BETÜL, LEVENT HACER
|
2. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS
|
09.12.2023-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
EVALUATION OF THE QUALITY OF BATTER AND CAKE PREPARED FROM WHEAT-AMARANT FLOUR BLENDS.
|
ŞEREF BETÜL, LEVENT HACER
|
2. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS
|
09.12.2023-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
MEDICINAL AND AROMATIC HERBS: TURMERIC, GINGER AND CINNAMON
|
ÖCEK Gizem, DEMİRTAŞ Fatma Nur, KÖROĞLU Duygu, LEVENT HACER
|
4. INTERNATIONAL DICLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
|
18.04.2023-19.04.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
Otizmli Çocuklarda Beslenme
|
YILDIRIM Yıldız, LEVENT HACER
|
4.INTERNATIONAL DICLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
|
18.04.2023-19.12.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
Quality Characteristics Of Noodles Enriched With Spinach, Purple Carrot And Carrot Powders ‘
|
KURT Elif, LEVENT HACER
|
5. INTERNATIONAL SCIENCES AND INNOVATION CONGRESS
|
11.11.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
14
|
Physical Evaluation And Sensory Attributes Of Crackers Fortified With Red Sorghum Flour
|
KURT Elif, LEVENT HACER
|
5. INTERNATIONAL SCIENCES AND INNOVATION CONGRESS
|
11.11.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
15
|
Effect of partial replacement of wheat flour by immature wheat flour on physical and sensory properties of cake
|
SOLMAZ Büşra, LEVENT HACER
|
AHI EVRAN 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH
|
21.10.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
16
|
Some quality parameters of noodles enriched with oat, barley and rye flours
|
SOLMAZ Büşra, LEVENT HACER
|
AHI EVRAN 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH
|
21.10.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
17
|
İnfertilite ve Beslenme
|
HAKTANIR Hatice Kübra, ARSLAN Yeşim, ÇİFTCİ Nazife Merve, BİLGİN Gizem, KARA Evin, AKÇA Nihal, LEVENT HACER
|
5.Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi
|
17.12.2021-18.12.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
18
|
Effects Of Buckwheat, Quinoa And Transglutaminase Enzyme On Couscous Quality
|
SOLMAZ Büşra, LEVENT HACER
|
Ahi Evran International Conference on Scientific Research
|
30.11.2021-02.12.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
19
|
Effects Of Flaxseed, Turmeric And Poppy Seed On Some Quality Characterıstıcs Of Crackers
|
SOLMAZ Büşra, LEVENT HACER
|
Ahi Evran International Conference on Scientific Research
|
30.11.2021-02.12.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
20
|
Ultrason ve Gıdalarda Uygulama Alanları
|
KURT Elif, LEVENT HACER
|
1. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
|
06.11.2021-07.11.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
21
|
Waffle Kek Üretiminde Farklı Kepek Örneklerinin Kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
2.Uluslararası Gıda, Tarım Veteriner Bilimleri Kongresi
|
29.02.2020-01.03.2020
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
22
|
Bağırsak Mikrobiyotasının Kardiyovasküler Hastalıklar İle İlişkisi
|
Yurdakul Gizem,Aşkın Emine,ADIGÜZEL EMRE,LEVENT HACER
|
3. Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi
|
14.11.2019-15.11.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
23
|
Krill Yağının Sağlık Üzerine Etkisine İlişkin Yeni Bilimsel Kanıtlar
|
ÇALGAM ZEHRA,TERİM ECE,ÜNAL KÜBRA,LEVENT HACER,ADIGÜZEL EMRE
|
3. Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi
|
14.11.2019-15.11.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
24
|
GÜNCEL VERİLER IŞIĞINDA SEREBRAL PALSİDE BESLENME
|
Akkaya Nazan, ALTINTAŞ Didem, Manay Ayşe Füsun, LEVENT HACER, ADIGÜZEL EMRE
|
3 INTERNATIONAL CONGRESS ON STUDIES ACADEMIC STUDENTS
|
14.11.2019-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
25
|
EFFECTS OF DEPYHTINIZED CEREAL BRANS AND ENZYMES ON PHYSICAL ANDSENSORY QUALITY OF NOODLE
|
LEVENT HACER,KOYUNCU MEHMET,BİLGİÇLİ NERMİN,ADIGÜZEL EMRE,DEDEOĞLU Mustafa
|
6th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment (ICSAE-6)
|
03.10.2019-05.10.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
26
|
TRADITIONAL FOOD ‘TARHANA’ FROM PAST TO PRESENT: ITS PLACE IN HEALTHYNUTRITION
|
LEVENT HACER,ADIGÜZEL EMRE
|
6th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment (ICSAE-6)
|
03.10.2019-05.10.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
27
|
EFFECT OF EINKORN WHEAT FLOUR (TRITICUM MONOCOCCUM L.) ON THE QUALITYCHARACTERISTICS OF CAKE
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
6th International Conference on Sustainable Agriculture and Environment(ICSAE-6)
|
03.10.2019-05.10.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
28
|
Physical, chemical and sensorial properties of muffin cakes with different berries
|
AKTAŞ KÜBRA,EDİBE RABİA ÖZKAN,LEVENT HACER
|
Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kongresi
|
19.09.2019-22.09.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
29
|
THE EFFECTS OF HYDROCOLLOIDS AND EMULSIFIERS ON PHYSICAL, SENSORY PROPERTIES AND STALING RATE OF GLUTEN-FREE BREAD: KINETIC MODELING OF HARDNESS
|
LEVENT HACER
|
HASAT ULUSLAR ARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ
|
21.06.2019-23.06.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
30
|
EVALUATION OF SOME QUALITY PARAMETERS OF GLUTEN-FREE COOKIES PRODUCED WITH DIFFERENT LEGUME FLOURS
|
LEVENT HACER,YEŞİL SALİHA,ADIGÜZEL EMRE
|
1st International Erciyes Agriculture Animal and Food Sciences Conference
|
24.04.2019-27.04.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
31
|
EVALUATION OF SOME QUALITY CHARACTERISTICS OF COUSCOUS SAMPLES PREPARED WITH PARTIAL REPLACEMENT OF QUINOA FLOUR
|
LEVENT HACER,YEŞİL SALİHA,ADIGÜZEL EMRE
|
1st International Erciyes Agriculture Animal and Food Sciences Conference
|
24.04.2019-27.04.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
32
|
Fermented Foods and Their Effects on Health
|
LEVENT HACER,ALGAN CAVULDAK ÖZGE,ADIGÜZEL EMRE
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
33
|
Cherry Laurel (Karayemiş) as a Functional Food Ingredient
|
ALGAN CAVULDAK ÖZGE,LEVENT HACER
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
34
|
The Quality and Sensory Attrıbutes of Gluten-Free Tarhana Substituted with Chia (Salvia hispanica L.) Flour
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER,ALGAN CAVULDAK ÖZGE
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
35
|
Üniversitede görev yapan akademik ve idari personelin ekmek tüketim alışkanlıkları üzerine bir araştırma
|
ADIGÜZEL EMRE,LEVENT HACER,ÇOLAKOĞLU FATMA
|
1. International Health Science and Life Congress
|
02.05.2018-05.05.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
36
|
Besinsel Lif kaynağı:Gıda Sanayi Atıkları
|
LEVENT HACER,ALGAN CAVULDAK ÖZGE,ADIGÜZEL EMRE
|
1. International Health Science and Life Congress
|
02.05.2018-05.05.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
37
|
İlkel Buğdaylar:Siyez Buğdayı
|
LEVENT HACER,ADIGÜZEL EMRE
|
1. International Health Sciences and Life Congress
|
02.05.2018-05.05.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
38
|
Baklagiller ve Glisemik İndeks
|
LEVENT HACER,ADIGÜZEL EMRE
|
1. International Helath Sciences and Life Congress
|
02.05.2018-05.05.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
39
|
Havuç ve yan ürünlerinin fonksiyonel bir gıda katkısı olarak önemi
|
LEVENT HACER
|
10. Gıda Mühendisliği Kongresi
|
09.11.2017-11.11.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
40
|
Tthe nutritional and functional properties of physiologically mature and immature wheat
|
LEVENT HACER
|
1.Uluslarası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi,
|
10.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
41
|
An investigation on the usage of turmeric and ginger powders in biscuit production
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
1.Uluslarası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi
|
10.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
42
|
Arpa ununun kuskus üretiminde kullanımı
|
AKTAŞ KÜBRA,LEVENT HACER
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi
|
05.10.2016-07.10.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
43
|
Çavdar unu katkılı geleneksel erişte üretimi
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi,
|
05.10.2016-
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
44
|
Glutensiz kek üretiminde limon lifi ile birlikte farklı gamların kullanımı
|
LEVENT HACER
|
9. Gıda Mühendisliği Kongresi
|
12.11.2015-14.11.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
45
|
Physical, technological and sensory attributes of couscous enriched with oat fiber
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN
|
Eurofoodchem XVIII, Madrid, Spain
|
13.10.2015-16.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
46
|
Utilization of B caroten rich sources in tarhana production
|
BİLGİÇLİ NERMİN,LEVENT HACER
|
The 3rd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
47
|
Utilization of pumpkin flour in gluten free cake formulation
|
LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA,BİLGİÇLİ NERMİN
|
6th Dieatry Fibre Conference 2015 From Fibre Functionality to Health
|
01.06.2015-03.06.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
48
|
Şarap Endüstrisi Yan Ürünlerinin Tahıl Ürünlerinde Kullanım Potansiyelinin Değerlendirilmesi.
|
ALGAN CAVULDAK ÖZGE,LEVENT HACER,AKSU FİLİZ
|
5. Gıda Güvenliği Kongresi
|
07.05.2015-08.05.2015
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
49
|
Effect of immature wheat on some properties of leavened and unleavened bread
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN
|
8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Croatia
|
21.10.2014-24.10.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
50
|
Geleneksel Pekmez Helvası
|
LEVENT HACER,ALGAN CAVULDAK ÖZGE,YILDIZ MEHMET
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
51
|
Keçiboynuzu Bulamacı Tatlısı
|
ALGAN CAVULDAK ÖZGE,LEVENT HACER,YILDIZ MEHMET
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
52
|
Portakal ve greyfurttan elde edilen albedo ve posanın bisküvi üretiminde kullanımı
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,ERTAŞ NİLGÜN
|
8. Gıda Mühendisliği Kongresi,
|
07.11.2013-09.11.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
53
|
Einkorn tam buğday unu ve transglutaminaz enziminin erişte üretiminde kullanımı
|
TEMEL NAZİK MEZİYET,BİLGİÇLİ NERMİN,DEMİR MUSTAFA KÜRŞAT,LEVENT HACER
|
8. Gıda Mühendisliği Kongresi
|
07.11.2013-09.11.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
54
|
Turunçgil Albedosu ve Posasının Kek Üretiminde Kullanımı
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,ARSLAN BAYRAKCI HİLAL,ERTAŞ NİLGÜN
|
İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi
|
02.10.2013-04.10.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
55
|
Utilization of lupin milling product in cookie production.
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN
|
Conference in Food Quality and Safety and Hygienic Engineering and Design, Macedonia
|
19.09.2013-20.09.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
56
|
Değirmenin kabuk soyma bölümünden elde edilen kepeğin stabilizasyonu ve bisküvi üretiminde kullanımı
|
BİLGİÇLİ NERMİN,LEVENT HACER
|
4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul
|
14.05.2013-15.05.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
57
|
Effect of rose hip on physical and sensory properties of tarhana, a fermented wheat flour-yoghurt product
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,ALGAN CAVULDAK ÖZGE,ERTAŞ NİLGÜN
|
Uluslar arası katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi
|
11.05.2013-13.05.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
58
|
Utilization of carob (Ceratonia siliqua L.) products in cake production
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,AKTAŞ KÜBRA
|
Eurofoodchem XVII
|
07.05.2013-10.05.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
59
|
Effect of resistant starch and dietary fibres on some properties of leavened flat bread
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,AKTAŞ KÜBRA,DEMİR MUSTAFA KÜRŞAT
|
Eurofoodchem XVII
|
07.05.2013-10.05.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
60
|
Bazı baklagil unlarının geleneksel düz ekmeğin fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN
|
11. Gıda Kongresi, Hatay
|
10.10.2012-12.10.2012
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
61
|
Effects of two different resistant starches on some properties of low calorie cookies
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,MADENCİ AYŞE BÜŞRA
|
6th European Congress on Food
|
23.05.2012-26.05.2012
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
62
|
The effects of ultrasound soaking on legume and cereal seeds, ,
|
ERTAŞ NİLGÜN,LEVENT HACER
|
6th European Congress on Food
|
23.05.2012-26.05.2012
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
63
|
Effect of wheat germ and emulsifiers on some properties of cake
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN
|
6th European Congress on Food, Serbia
|
23.05.2012-26.05.2012
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
64
|
Geleneksel Menengiç Kahvesi
|
ALGAN CAVULDAK ÖZGE,LEVENT HACER
|
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
65
|
Geleneksel Kenger Kahvesi ve Sakızı
|
LEVENT HACER,ALGAN CAVULDAK ÖZGE
|
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
66
|
Puğut
|
LEVENT HACER
|
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
67
|
Dirençli nişastanın geleneksel ekmeklerden bazlama, lavaş ve yufkada kullanımı
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,MADENCİ AYŞE BÜŞRA
|
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
68
|
Geleneksel Bir Tatlı: Dolaz
|
LEVENT HACER
|
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
69
|
Besinsel lif ve dirençli nişastanın gıda formülasyonlarında kullanımı
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,TÜRKER SELMAN
|
1. Ulusal Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Ankara
|
19.11.2011-20.11.2011
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
70
|
Utilization of lupin (Lupinus albus L.) flour in cake formulation
|
BİLGİÇLİ NERMİN,LEVENT HACER,AKTAŞ KÜBRA
|
International Food Congress NAFI, İzmir
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
71
|
Effect of oat, rye, chickpea and buckwheat flours on selected properties of erişte, Turkish noodle
|
ERTEN TAYYİBE,ELGÜN ADEM,DEMİR MUSTAFA KÜRŞAT,ERTAŞ NİLGÜN,LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN
|
The proceedings of 1st International Congress on Food Technology, Antalya
|
03.11.2010-06.11.2010
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
72
|
Utilization of corn, triticale, oat and rye in bulgur production
|
ERTAŞ NİLGÜN,LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,Eraslan Nurşen,BALIKÇIOĞLU Hafize
|
The proceedings of 1st International Congress on Food Technology, Antalya
|
03.11.2010-06.11.2010
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
73
|
Farklı Kaynaklardan Elde Edilen Besinsel Liflerin Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisinin Karşılaştırılması
|
LEVENT HACER,BİLGİÇLİ NERMİN,ELGÜN ADEM,TÜRKER SELMAN
|
4. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara
|
29.09.2005-01.10.2005
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|