Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:09.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
PROFESÖR
YALÇIN COŞKUNER
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Tahıl Teknolojisi
Meyve ve Sebze Teknolojisi
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 27
1
A two-year tomato production under different fertilizer treatments
YAVUZASLANOĞLU ELİF, COŞKUNER YALÇIN, ULUSU FUNDA
Acta Horticulturae
2020
Uluslararası Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
2
Performances of Popcorn Hybrids in Three Geographical Regions of Turkey Based on Yield and Quality Traits
Özata erkan,Öztürk Ahmet,Erdal Şekip,COŞKUNER YALÇIN
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
2020
Uluslararası Hakemli Index Copernicus Özgün Makale
3
Dimensional specific physical properties of fan palm fruits seeds and seed coats Washingtonia robusta
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBUDAK AYŞE
International Agrophysics
2016
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
4
Physical properties of carob bean Ceratonia siliqua L An industrial gum yielding crop
KARABABA ERŞAN,COŞKUNER YALÇIN
Industrial Crops and Products
2013
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
5
Çukurova Bölgesinde yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin iki katlı yassı ekmek üretimine uygunluğunun belirlenmesi
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,ERCAN RECAİ
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
2011
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
6
Moisture dependent physical properties of dry sweet corn kernels
KARABABA ERŞAN,COŞKUNER YALÇIN
International Journal of Food Properties
2007
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
7
Physical properties of coriander seeds Coriandrum sativum L
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
Journal of Food Engineering
2007
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
8
Some physical properties of flaxseed Linum usitatissimum L
KARABABA ERŞAN,COŞKUNER YALÇIN
Journal of Food Engineering
2007
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
9
Moisture dependent physical properties of dry sweet corn kernels
KARABABA ERŞAN, COŞKUNER YALÇIN
International Journal of Food Properties
2007
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
10
Studies on the quality of Turkish flat breads based on blends of triticale and wheat flour
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
International Journal of Food Science and Technology
2005
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
11
Leblebi a Roasted Chickpea Product as a Traditional Turkish Snack Food
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
Food Reviews International
2004
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
12
Effects Of Baking Parameters On The White Layer Cake Quality By Combined Use Of Conventional And Microwave Ovens
Serap Bilgen,COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
Journal of Food Processing and Preservation
2004
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
13
Some physical fruit properties of cactus pear Opuntia spp that grow wild in the Eastern Mediterranean region of Turkey
KARABABA ERŞAN,COŞKUNER YALÇIN,AKSAY SALİH
J. Profess. Assoc. Cactus Develop
2004
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
14
Patates cipsi üretiminde oluşan yapısal değişimler
COŞKUNER YALÇIN,Ceylan Mehmet,KARABABA ERŞAN
TSE Standard
2003
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Derleme Makale
15
Effect of Location and Soaking Treatments on the Cooking Quality of Some Chickpea Breeding Lines
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
International Journal of Food Science and Technology
2003
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
16
Monitoring of Seed Composition of Prickly Pear Opuntia ficus indica L Fruits During Maturation Period
COŞKUNER YALÇIN,TEKİN AZİZ
Journal of the Science of Food and Agriculture
2003
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
17
Physical and chemical properties of chufa Cyperus esculentus L tubers grown in the Çukurova region of Turkey
COŞKUNER YALÇIN,ERCAN RECAİ,KARABABA ERŞAN,AHMET NEDİM NAZLICAN
Journal of the Science of Food and Agriculture
2002
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
18
Çeşitli fırıncılık ürünlerinde Hidroksimetilfurfural HMF ve renk indeksi değerinin 100 L belirlenmesi üzerine bir araştırma
COŞKUNER YALÇIN,KADAKAL ÇETİN,ARTIK NEVZAT,ERCAN RECAİ
Gıda Teknolojisi
2002
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Özgün Makale
19
Chemical composition and technological evaluation of chufa tuber Cyperus esculentus L
KARABABA ERŞAN,COŞKUNER YALÇIN,Nazlıcan Ahmet Nedim
Gıda
2001
Ulusal Hakemli EBSCO Derleme Makale
20
The Effect of Fermentation on the Thermostability of the Yellow orange Pigments Extracted from Cactus Pear Opuntia ficus indica
TÜRKER NÜZHET İKBAL,COŞKUNER YALÇIN,EKİZ HACI İBRAHİM,AKSAY SALİH,KARABABA ERŞAN
European Food Research and Technology
2001
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
21
Effect of pH and Temperature on the Thermostability of Prickly Pear Opuntia ficus indica Yellow orange Pigments
COŞKUNER YALÇIN,TÜRKER NÜZHET İKBAL,EKİZ HACI İBRAHİM,AKSAY SALİH,KARABABA ERŞAN
Nahrung
2000
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
22
Acid and EDTA blanching effects on the essential element content of mushrooms Agaricus bisporus
COŞKUNER YALÇIN,ÖZDEMİR YÜKSEL
Journal of the Science of Food and Agriculture
2000
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale
23
Trabzon hurması Diospyros kaki L ve gıda teknolojisinde kullanım olanakları
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
Dünya Yayıncılık Gıda Dergisi
1999
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Derleme Makale
24
Düz ekmeklerin üretim teknolojisi
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN,ERCAN RECAİ
Gıda
1999
Ulusal Hakemli EBSCO Derleme Makale
25
Patates cipsi üretim teknolojisi
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
Dünya Yayıncılık Gıda Dergisi
1998
Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Derleme Makale
26
Türkiye de mercimek üretim potansiyeli ve işleme teknolojisi
COŞKUNER YALÇIN,KARABABA ERŞAN
Gıda
1998
Ulusal Hakemli EBSCO Derleme Makale
27
Effects of canning processes on the elements content of cultivated mushrooms Agaricus bisporus
COŞKUNER YALÇIN,ÖZDEMİR YÜKSEL
Food Chemistry
1997
Uluslararası Hakemli SSCI Özgün Makale