Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:16.05.2024
[Daralt/Genişlet]
 
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
KUTLU ÇEVİK
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 4
1
Investigating the Effects of Various Surfactants on the Emulsion and Powder of Hazelnut Oil
ÇEVİK KUTLU, ALAŞALVAR HAMZA, HORZUM MEHMET, YALÇIN HASAN, DOĞAN MAHMUT
Food and Bioprocess Technology
2023
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
2
Refined palm oil fractions: Effect of skim milk powder and maltodextrin on emulsion properties and microencapsulation by spray drying
ÇEVİK KUTLU, YALÇIN HASAN
ACTA ALIMENTARIA
2021
Uluslararası Hakemli SCI Özgün Makale
3
Keten Tohumu Yağı ve Yağsız Süt Tozu İçeren Emülsiyonların Püskürterek Kurutma ile Enkapsülasyonu: Yağ Oranı ve Kurutma Sıcaklığının Etkileri
ÇEVİK KUTLU, ALAŞALVAR HAMZA, ÇAM MUSTAFA, YALÇIN HASAN
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
2021
Uluslararası Hakemli TR-DİZİN, EBSCOhost, SCILIT, SOBIAD, Google Scholar, CrossRef Özgün Makale
4
Effect of Hazelnut Oil and Microencapsulated Hazelnut Oil Usage on Physicochemical and Textural Properties of Cake
OSKAYBAŞ BETÜL, ÇEVİK KUTLU, ALAŞALVAR HAMZA, ERİNÇ HAKAN, YALÇIN HASAN, YILDIRIM ZELİHA, ÖZBEY AYŞE
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
2021
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale