1
|
Ayva Yaprağı (Cydonia oblonga) Ekstraktının Bacillus cereus ATCC 11778 Üzerindeki Antibakteriyal Etkisi
|
YERLİKAYA SABİRE,DURGUN YELİZ
|
VIII. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE
|
28.11.2024-30.11.2024
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
Sütte Bulunan Patojenler
|
YERLİKAYA SABİRE
|
2nd International Conference on Trends in Advanced Research
|
22.11.2024-23.11.2024
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
Patojenik E. coli ATCC 25922 Suşunun Cydonia oblonga Ekstraktı ile İnhibisyonu
|
YERLİKAYA SABİRE,DURGUN YELİZ
|
2nd International Conference on Trends in Advanced Research
|
22.11.2024-23.11.2024
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Probiyotik Bakteriler ve Fonksiyonel Gıdalar
|
YERLİKAYA SABİRE,MAYA Hatice Kübra
|
4th International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences ICENSOS
|
22.10.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Ayranda Bulunan Laktik Asit Bakterilerinin İnhibitör Etkisi
|
YERLİKAYA SABİRE,Yüceel İrfan
|
2nd International Conference on Scientific and Innovative Studies ICSIS 2024
|
18.04.2024-19.04.2024
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
Farklı Antibiyotik Disklerin Antibakteriyal Etkileri
|
YERLİKAYA SABİRE
|
2nd International Conference on Scientific and Innovative Studies ICSIS 2024
|
18.04.2024-19.04.2024
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
PROPOLİSİN KIYMA ve KUŞBAŞI ÖRNEKLERİNDE İNHİBİTÖR ETKİSİ
|
YERLİKAYA SABİRE, Yüceel İrfan
|
AKDENIZ 11th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES
|
23.02.2024-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN, PASTÖRİZE VE UHT SÜTLERDE PROPOLİS VE PATOGEN ETKİLEŞİMLERİ
|
YERLİKAYA SABİRE, DURGUN YELİZ
|
AKDENIZ 11th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES
|
23.02.2024-25.02.2024
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
PROPOLİS ETANOLİK EKSTRAKTININ L.LACTİS ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
|
YERLİKAYA SABİRE, Topuz Sefa
|
1. BİLSEL INTERNATIONAL GORDİON SCIENCE RESEARCHES CONGRESS
|
29.09.2023-30.09.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
KİRAZ YAPRAĞI EKSTRAKTININ E.COLİ ATCC 25922 ÜZERİNDEKİ ANTİBAKTERİYAL ETKİSİ
|
YERLİKAYA SABİRE, Topuz Sefa
|
1. BİLSEL INTERNATIONAL GORDİON SCIENCE RESEARCHES CONGRESS
|
29.09.2023-30.09.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
ANTIMICROBIAL EFFECT OF APRICOTS (PRUNUS ARMENIACA L.) LEAVES ON ESCHRICHIA COLI
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA, Topuz Sefa, YERLİKAYA SABİRE
|
4th INTERNATIONAL AZERBAIJAN CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES
|
15.09.2023-18.09.2023
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
ANTIBACTERIAL EFFECT OF PHENOLIC COMPOUNDS EXTRACTED FROM LEAVES ON STAPHYLOCOCUS AUREUS
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA, YERLİKAYA SABİRE, Topuz Sefa
|
SOCRATES 6th International Congress on Engineering, Health and Applied Sciences
|
13.12.2022-17.12.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
ANTIBACTERIAL EFFECT OF PHENOLIC COMPOUNDS EXTRACTED FROM SWEET CHERRY (PRUNUS AVIUM) LEAVES ON ESCHRICHIA COLI ATCC 25922
|
YERLİKAYA SABİRE, Topuz Sefa, ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
Selçuk 7. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi
|
10.12.2022-
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
14
|
INVESTIGATION OF THE EFFECT OF DRYED CHERRY LEAF EXTRACTS ON THE AMOUNT OF PHENOLIC MATERIALS
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA, YERLİKAYA SABİRE
|
ICONFOOD’22 International Congress on Food Researches
|
14.10.2022-16.10.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
15
|
EFFECT OF ETHANOLIC AND METHANOLIC EXTRACTS OF DRIED APRICOT LEAVES ON PHENOLIC SUBSTANCE CONTENT
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA, YERLİKAYA SABİRE
|
AL-FARABI 4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
|
19.08.2022-20.08.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
16
|
ACTIVATOR EFFECT OF TWEEN 20 AND TWEEN 80 ON PROBIOTIC Bifidobacterium bifidum
|
YERLİKAYA SABİRE, Topuz Sefa, ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
AGRO INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE
|
04.06.2022-06.06.2022
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
17
|
Inhibitory effects of Melissa officinalis extracts against Escherichia coli ATCC 25922
|
YERLİKAYA SABİRE, ŞİMŞEK HANİFE, ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
3rd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2021)
|
15.12.2021-17.12.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
18
|
INHIBITORY EFFECTS OF PROPOLIS AGAINST Staphylococcus aureus ATCC 25923
|
YERLİKAYA SABİRE, ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
AL FARABI 3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
|
16.11.2021-17.11.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
19
|
CİVANPERÇEMİ ETANOLÜK EKSTRAKTININ Bacillus cereus ATCC 11778 ÜZERİNDEKİ İNHİBİTÖR ETKİSİ
|
YERLİKAYA SABİRE, KARAARSLAN GÜLŞAH PINAR, ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
5. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ
|
01.11.2021-02.11.2021
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
20
|
Inhibitory Effects of Ethanolic Extracts of Yarrow, Lavander and Propolis Against Salmonella typhimurium
|
YERLİKAYA SABİRE, ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
II. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology
|
25.10.2021-29.10.2021
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
21
|
Inhibitory effects of ethanolic extracts of yarrow against Escherichia coli O157:H7 at different incubation temperatures
|
YERLİKAYA SABİRE,ÖZKAYA NUR,ŞİMŞEK HANİFE,AVCI KADER,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
2nd International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology
|
07.10.2020-09.10.2020
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
22
|
Inhibitory effects of ethanolic extracts of lavender against Staphylococcus aureus at different incubation temperatures
|
YERLİKAYA SABİRE,AVCI KADER,ŞİMŞEK HANİFE,ÖZKAYA NUR,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
2nd International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology
|
07.10.2020-09.10.2020
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
23
|
Inhibitory effects of ethanolic extracts of Hypericum perforatum, clary and propolis against Escherichia coli O157:H7
|
YERLİKAYA SABİRE,ŞİMŞEK HANİFE,AVCI KADER,ÖZKAYA NUR,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
2nd International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology
|
07.10.2020-09.10.2020
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
24
|
Gıdalarda muhafaza yöntemi olarak bakteriyofaj uygulamaları
|
YERLİKAYA SABİRE,AVCI KADER,KARAARSLAN GÜLŞAH PINAR
|
2nd International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology
|
07.10.2020-09.10.2020
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
25
|
Farklı Et Kurutma Yöntemleri ve Dünyada Yaygın Olarak Tüketime Sunulan Kurutulmuş Et Ürünleri
|
YERLİKAYA SABİRE,ŞİMŞEK HANİFE,ÖZKAYA NUR
|
2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019)
|
28.06.2019-29.06.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
26
|
Surimi Ürünleri
|
YERLİKAYA SABİRE,ÖZKAYA NUR
|
2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019)
|
28.06.2019-29.06.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
27
|
OMEGA-3 OIL ACIDS IN WATER PRODUCTS
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA,YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
28
|
PROPERTIES OF PHENOLIC COMPOUNDS
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA,YERLİKAYA SABİRE
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
29
|
CHARQUE
|
YERLİKAYA SABİRE,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
30
|
NATURAL COLOR MATERIAL: CARMINE
|
YERLİKAYA SABİRE,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
3rd International Congress on Food Technology
|
10.10.2018-12.10.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
31
|
Toksiklerin Analitik Yöntemlerle Tespiti
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA,YERLİKAYA SABİRE
|
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
|
26.04.2018-27.04.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
32
|
Effects on Human Health of Animal Derıved Compounds Used as Functional Food
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA,YERLİKAYA SABİRE
|
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
|
26.04.2018-27.04.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
33
|
Usage of Lactic Acid Bakteria As Preservation Culture in Meat Products.
|
YERLİKAYA SABİRE,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
|
26.04.2018-27.04.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
34
|
Bioprotective Properties of Lactobacillus reuteri.
|
YERLİKAYA SABİRE,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
|
26.04.2018-27.04.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
35
|
Effects on human health of phytochemicas used as functional food
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA,YERLİKAYA SABİRE
|
4th International Conference and Industrial Exhibition on Dairy Science Park (DSP 2017)
|
01.11.2017-05.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
36
|
Comparison of freeze-drying and spray-drying technologies in food drying methods
|
ŞEN ARSLAN HÜLYA,YERLİKAYA SABİRE
|
4th International Conference and Industrial Exhibition on Dairy Science Park (DSP 2017)
|
01.11.2017-05.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
37
|
SOME DRY MEAT PRODUCTS CONSUMED IN THE WORLD
|
ÖZÇELİK AYŞENUR,SARIÇOBAN CEMALETTİN,YERLİKAYA SABİRE,ŞEN ARSLAN HÜLYA
|
Proceedings of the 4th International Conference and Industrial Exhibition on Dairy Science Park
|
01.11.2017-05.11.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
38
|
KONYA DÜĞÜN PİLAVI
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
39
|
SÜTLÜ KABAK UCU
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
40
|
SAC BÖREĞİ
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
41
|
THE EFFECT OF EXTRACTS OF POMEGRANATE AND GRAPE SEEDS ON STORAGESTABILITY OF GROUND GOOSE MEAT
|
ARI FADİMANA,SARIÇOBAN CEMALETTİN,KOZAN HASAN İBRAHİM,YERLİKAYA SABİRE
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies(ICAFOF)
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
42
|
THE EFFECTS OF VARIOUS PLANT LEAVES ON STORAGE STABILITY OF BEEFEXTRACTS
|
OĞUZ BETÜL,SARIÇOBAN CEMALETTİN,YERLİKAYA SABİRE
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies(ICAFOF)
|
15.05.2017-17.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
43
|
İtalya Tarihinde Şarap Kültürü
|
GEÇER ESMA NUR,YERLİKAYA SABİRE
|
Al-Farabi 1st International Congress on Social Sciences
|
11.05.2017-14.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
44
|
USAGE OF ALOE VERA IN MEAT AND MEAT PRODUCTS
|
SARIÇOBAN CEMALETTİN,YERLİKAYA SABİRE
|
at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017
|
10.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
45
|
THE USA OF SPICES AS ANTIMICROBIAL IN FUNCTIONAL MEATAND MEAT PRODUCTS
|
SARIÇOBAN CEMALETTİN,YERLİKAYA SABİRE
|
1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS
|
10.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
46
|
THE CONTRIBUTIONS OF SOME SPICES USED IN MARINATIONON PHYSICAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORY PROPERTIES OF MEAT
|
YERLİKAYA SABİRE,ÖZÇELİK AYŞENUR,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS
|
10.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
47
|
THE USE OF SOME SPICES WITH ANTIOXIDANT CHARACTERISTICS IN MEAT AND MEAT PRODUCTS
|
ÖZÇELİK AYŞENUR,YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS
|
10.05.2017-12.05.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
48
|
Et ve Et Ürünlerinde Düşük Kalorili Gıdaların Kullanımı
|
ÖZÇELİK AYŞENUR,SARIÇOBAN CEMALETTİN,YERLİKAYA SABİRE
|
Gıda Mühendisliği 8. Ögrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
49
|
Tavuk Göğüs Etinde Farklı Konsantrasyonlarda Kullanılan Defne (Laurus nobilis L.) Yağı ve Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Escherichia coli ile Toplam Aerofilik Mezofilik Bakteri Popülasyonlarının Gelişimi Üzerine İnhibitör Etkisinin Araştırılması
|
BAYRAKÇI ŞEYMA,YERLİKAYA SABİRE,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN
|
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi
|
26.04.2017-30.04.2017
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
50
|
Biopreservation
|
SARIÇOBAN CEMALETTİN,YERLİKAYA SABİRE
|
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
|
26.10.2016-28.10.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
51
|
Gömme Bread
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
3.Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu.
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
52
|
A Traditional Food of Kadınhanı Kömbe
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
3.Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu.
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
53
|
Nokul of Samsun
|
ŞAHİN NAZLI,YERLİKAYA SABİRE,SAYASLAN ABDULVAHİT
|
3.Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu.
|
01.10.2015-04.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
54
|
Propolis and its usage opportunity
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
International Conference on Engineering and Natural Science
|
15.05.2015-19.05.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
55
|
Tokat Yağlısı
|
YERLİKAYA SABİRE,GEÇER ESMA NUR
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
56
|
Yoğurtmaç
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
57
|
Tokat ın Sulu Yemeği: Bat
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
58
|
Cantık
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
59
|
Cevizli Bursa Lokumu
|
YERLİKAYA SABİRE,SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
17.04.2014-19.04.2014
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
60
|
Biyokoruyucu Olarak Bakteriyosinler
|
YERLİKAYA SABİRE, GEÇER ESMA NUR
|
8.Gıda Mühendisliği Kongresi
|
07.11.2013-09.11.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
61
|
Laktokoksin BZ nin Taze Sığır Etinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi
|
YERLİKAYA SABİRE, YILDIRIM ZELİHA, ÖNCÜL NİLGÜN
|
8.Gıda Mühendisliği Kongresi
|
07.11.2013-09.11.2013
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
62
|
Traditional Turkish Tarhana Kazmak And Manav
|
YERLİKAYA SABİRE, SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
2.Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
24.10.2013-26.10.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
63
|
Traditional a Milk Product Keş
|
YERLİKAYA SABİRE, SARIÇOBAN CEMALETTİN
|
2. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu.
|
24.10.2013-26.10.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
64
|
Microorganisms Used as Pigment Source
|
SARIÇOBAN CEMALETTİN, YERLİKAYA SABİRE
|
7th International Congress on Pigments in Food
|
18.06.2013-21.06.2013
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
65
|
Çerez üretiminde kullanılan bazı mısır çeşitlerinin fiziksel özelliklerinin belirlenmesi
|
COŞKUNER YALÇIN, SAYASLAN ABDULVAHİT, YERLİKAYA SABİRE, Özçelik Ayşenur, Ayaz Ekrem
|
Türkiye 11. Gıda Kongresi
|
10.10.2012-12.10.2012
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
66
|
Pestisit kalıntı analizlerinde kalite kontrol ve kalite güvencesi
|
YERLİKAYA SABİRE, DOĞAN FARUK
|
Türkiye 11.Gıda Kongresi
|
10.10.2012-12.10.2012
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
67
|
The Usage of Pesticide in Foods
|
YERLİKAYA SABİRE, DOĞAN FARUK
|
International Mechanical Engineeering Forum-IMEF.
|
20.06.2012-22.06.2012
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
68
|
Tokat Çemeni
|
YERLİKAYA SABİRE, SABANCI SERDAL
|
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
|
10.05.2012-12.05.2012
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
69
|
Gıda kaynaklı patojenlerin biyokontrolünde bakteriyofajlar
|
Ceylan Şeyma, ÖNCÜL NİLGÜN, YERLİKAYA SABİRE, YILDIRIM ZELİHA
|
7. Gıda Mühendisliği Kongresi
|
24.11.2011-26.11.2011
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
70
|
Non thermal decontamination techniques for carcasses and fresh meat
|
ÇİÇEK ÜMRAN, YILDIRIM ZELİHA, ÖNCÜL NİLGÜN, YERLİKAYA SABİRE
|
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry-NAFI
|
26.05.2011-29.05.2011
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|