İngilizce
YDS-Bahar
31,25
Yüksek Lisans
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez Adı: Yavaş şehir Yalvaç yemeklerinin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi 2015-2020
Lisans
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ PR.
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
AŞÇILIK PR.
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU
MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
TÜRKİYE
Aşçı (Stajer- Üniversite)
Calista Luxury Resort
Uygulama Mutfağı Sorumlusu
Atatürk Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Y. O. Uygulama Mutfağı
Kısmi zamanlı öğrenci (okul zamanı çalışma)
Aşçı
Gloria Werde Resort Hotel
Sirene Belek Golf Hotel
Host (Servis Görevlisi)
Esadaş Turizm ve Otelcilik
Hafta sonları çalışma
Aşçı (Mutfak)
Mutfak (Commis) Aşçı
Magic Life Sirene Resort Hotel
Personel
Mutfak (Stajer)
Joy Long Beach Resort Hotel
Lise Stajı
Housekeeping (Stajer)
Limak Atlantis Resort Hotel
Yılın Altın şefi ( bir projeye bağlı Yemek Yarışması)
Kudaka
Diğer - TÜRKİYE
Katılan :1 - Sıra: 1