1
|
Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması
|
Subaşı İrem,GÖKBEL FUAT,YAZĞAN NAZİFE NUR
|
Tabader Academy Congress
|
02.05.2024-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
2
|
Fenilketonüri (Fku) Hastaları için Pirinçten Yoğurt Üretim Potansiyelinin İncelenmesi
|
Avutmuşlu Pelin,Yarımkaya Zeynep,GÖKBEL FUAT,YAZĞAN NAZİFE NUR
|
Tabader Academy Congress
|
02.05.2024-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
3
|
Acı Payam (Amygdalus orientalis L.) Tohumlarının Alternatif Enerji Bitkisi Olarak Değerlendirilmesi
|
CESUR CÜNEYT, COŞKUNER YALÇIN, GÖKBEL FUAT
|
9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu
|
24.10.2022-26.10.2022
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Siyah havuç posasının kuruma davranışının incelenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU
|
VII. Uluslararası Fen, Mühendislik ve Mimarlık Bilimlerinde Akademik Çalışmalar Sempozyumu
|
15.11.2019-17.11.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Membran Teknolojilerinin Süt Endüstrisinde Kullanımı
|
GÖKBEL FUAT,BULAT TUĞBA,TOPCU ALİ
|
2. Ulusal Sütçülük Kongresi
|
25.04.2019-26.04.2019
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
6
|
Karahindiba Bitkisinin Yapraklarının Kuruma Davranışının İncelenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,UNCU KİRTİŞ EVRİM BURCU,Koşar Neslihan
|
International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS 2018)
|
07.11.2018-09.11.2018
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
Evaluatıon Of The Process Optimization And Sensory Characteristics Of Deep-Fried Sugar Beet (Beta vulgaris saccharifera) Chips
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,Günaydın Melike,San Şeyma,Büyükkapu Burak,Özelçi Yakup Ahmet
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|
|
8
|
Determining The Physical Properties Of Some Types Of Crackers Sold In Karaman Markets.
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,Tahıncı Elif Şule,Acar Fatma
|
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
|
26.10.2017-28.10.2017
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
Akdarının (Sorghum bicolor Moench L.) bazı fiziksel özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,Mutluer Merve,Çelik Eren,Kum Nail
|
Gıda Mühendisliği 8. Öğrenci Kongresi
|
28.04.2017-29.04.2017
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
10
|
Effect of Pre-Blanching Process on The Hydrothermal Properties of Mung Bean (Vigna radiata L.)
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN
|
15th International Cereal and Bread Congress
|
18.04.2016-21.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
Karaman’a Özgü Geleneksel Kavurga Çeşitlerinin Üretim Koşullarının İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
|
COŞKUNER YALÇIN,GÖKBEL FUAT,METE CEMRE,SAKKAOĞLU MELİKE,ÖRTÜLÜ SERVET
|
Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi
|
08.04.2016-09.04.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
12
|
Japon Ayvası (chanomeles Japonica L.) Meyvelerinin Kuruma Davranışının Belirlenmesi
|
GÖKBEL FUAT,COŞKUNER YALÇIN,ÇELİK MUZAFFER,TOPTAŞ MUSA
|
Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi
|
08.04.2016-09.04.2016
|
Ulusal
Özet bildiri
Poster
|
|
|
13
|
Energy Balance and Biodegradability Assessments for Food Waste Composting Under Various C:N Ratios and Air Flow Rates
|
GÖKBEL FUAT,ÇEKMECELİOĞLU DENİZ
|
V. International Bioengineering Congress
|
16.06.2010-19.06.2010
|
Uluslararası
Özet bildiri
Poster
|
|