Giriş
Akademik verilerinizi güncellemek için YÖKSİS'e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Eğitim Bilgileri
  • Yayınlar & Eserler
  • Mesleki Deneyim
  • Faaliyetler
  • Projeler & Ödüller
Son güncelleme:21.11.2024
[Daralt/Genişlet]
 
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
FARUK DOĞAN
BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler
Gıda Teknolojileri
[Daralt/Genişlet]
Makaleler 4
1
Comprehensive and sensitive validation of the method and determination of measurement uncertainty for simultaneous specification of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in nuts
KARAPINAR HACER SİBEL, ECZACIOĞLU NUMAN, DOĞAN FARUK
Measurement: Food
2024
Uluslararası Hakemli Scopus Özgün Makale
2
Effects of extrusion processing and gum content on physicochemical, microstructural and nutritional properties of fermented chickpea-based extrudates
YAĞCI SİBEL,ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
3
Effects of extrusion processing and gum content on physicochemical, microstructural and nutritional properties of fermented chickpea-based extrudates
YAĞCI SİBEL,ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün Makale
4
Ekstrüzyon Yöntemi ile Mercimek (Lens Culinaris) Bazlı Glutensiz Bulgur benzeri Ürün Geliştirilmesi ve Fiziksel-Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesi
YAĞCI SİBEL,DOĞAN FARUK
Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
2016
Ulusal Hakemli mühendislik Özgün Makale