Sanatsal Faaliyetler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Uyelikler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Patentler
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Eğitim Geçmişi
3
|
-
2022-
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
-
2011-2014
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez Adı: Nohut bazlı ekstrüde ürünlerin geliştirilmesi 2011-2014
-
2004-2010
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)
|
Akademik Görevler
2
|
-
2019-2023
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ
-
2011-
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
|
İdari Görevler
1
|
-
2012-
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
TÜRKİYE
|
Kitaplar
0
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
|
Yükleniyor... |
|
Makaleler
4
|
1
|
Comprehensive and sensitive validation of the method and determination of measurement uncertainty for simultaneous specification of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in nuts
|
KARAPINAR HACER SİBEL, ECZACIOĞLU NUMAN, DOĞAN FARUK
|
Measurement: Food
|
2024
|
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
|
|
|
2
|
Effects of extrusion processing and gum content on physicochemical, microstructural and nutritional properties of fermented chickpea-based extrudates
|
YAĞCI SİBEL,ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK
|
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
|
2020
|
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
|
|
3
|
Effects of extrusion processing and gum content on physicochemical, microstructural and nutritional properties of fermented chickpea-based extrudates
|
YAĞCI SİBEL,ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK
|
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
|
2020
|
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
|
|
4
|
Ekstrüzyon Yöntemi ile Mercimek (Lens Culinaris) Bazlı Glutensiz Bulgur benzeri Ürün Geliştirilmesi ve Fiziksel-Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesi
|
YAĞCI SİBEL,DOĞAN FARUK
|
Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
|
2016
|
Ulusal
Hakemli
mühendislik
Özgün Makale
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Bildiriler
9
|
1
|
Application of Vacuum Impregnation Process for Development of Apple Snack Enriched with Grape Molasses
|
YAĞCI SİBEL,DOĞAN FARUK
|
The Food Factor 1
|
02.11.2016-04.11.2016
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Poster
|
|
|
2
|
Advantage of using extrusion technology for the reduction of antinutritional factors in faba bean flour
|
BİLGİLİ SULTAN DAMLA,ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK,YAĞCI SİBEL
|
15.European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop
|
26.04.2016-29.04.2016
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
Impact of extrusion process on nutritional properties of chickpea extrudates
|
BİLGİLİ SULTAN DAMLA,DOĞAN FARUK,YAĞCI SİBEL,ALTAN METE AYLİN
|
IV. International Conference on Foodomics
|
08.10.2015-09.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
|
|
|
4
|
Impact of Extrusion Process on Nutritional Properties of Chickpea Extrudates.
|
ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK,YAĞCI SİBEL
|
Conference on Foodomics
|
08.10.2015-09.10.2015
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Baklanın (Vicia Faba L.) Ekstrüzyon Tekniği ile Değerlendirilmesi
|
ALTAN METE AYLİN,DOĞAN FARUK,YAĞCI SİBEL
|
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi TARGID 2015
|
28.04.2015-30.04.2015
|
Ulusal
Poster
|
|
|
6
|
Effects of Twin-Screw Extrusion Processing Conditions on Some Properties of Chickpea Extrudates
|
DOĞAN FARUK,ALTAN METE AYLİN,YAĞCI SİBEL
|
Novel Approaches in Food Industry
|
26.05.2014-29.05.2014
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
Potential of Legumes for the Development of a Nutritious Snack Using Extrusion Processing
|
Altan Aylin, Doğan Faruk
|
2nd International Symposium on traditional foods from Adriatic to Caucaus
|
-
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
8
|
The Usage of Pesticide in Foods
|
Battal Sabire, Doğan Faruk
|
5th International Mechanical Engineering Forum-IMEF
|
-
|
Uluslararası
Poster
|
|
|
9
|
Development of Gluten free Bulgur Like Product from Lentil Lens Culinaris Species of Pulses and Investigation of Quality Parameters
|
Yağcı Sibel, Doğan Faruk
|
2nd International Symposium on traditional foods from Adriatic to Caucaus
|
-
|
Uluslararası
Davetli konuşmacı
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Projeler
2
|
1
|
Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Üretimi
|
|
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
|
0 TÜRK LİRASI
|
03.02.2013-07.02.2016
|
TÜBİTAK PROJESİ
ULUSAL
Tamamlandı
|
|
|
2
|
Mercimek Lens culinaris Türü Baklagillerden Glutensiz Bulgur Benzeri Ürün Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
|
|
|
0
|
-
|
BAP
ULUSAL
Tamamlandı
|
|
|
|
|
Yükleniyor... |
|
Dersler
0
|
| | | |
| | | | |
|
Görüntülenecek veri bulunmamaktadır.
|
İle başlar
İçerir
İçermez
İle biter
Eşittir
Eşit değildir
Mi daha az
Küçük veya eşit
Büyüktür
Büyüktür veya eşittir
Benzer ('%', '_')
Yükleniyor... |
|
|