1
|
A Study on The Use of Ancestral Seeds in The Applıcatıon Kıtchens of Unıversıtıes Wıthın The Scope of Sustaınable Gastronomy Practıces
|
ŞAT RANA,SARIOĞLAN MEHMET,KARAÇAR ERCAN,DİNÇ YAKUP,SAYDAM FATİH,SEMİNT SERKAN,KARAKAŞ Dilek
|
International Journal of Ecosystems and Ecology Science (IJEES)
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
|
|
|
2
|
Gastronomy and Popular Food Programs: A Research From an Academic Perspective
|
SEMİNT SERKAN,TÜYSÜZ Vildan,ÖRGÜN EMRAH,ÇELEN ONUR,ERASLAN ONUR
|
Dizhen Dizhi Journal
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
|
|
|
3
|
Ankara'daki Aspava Restoranlarının Dijital Varlığı ve Müşteri Yorumları Üzerine Bir İnceleme
|
SEMİNT SERKAN,KARAÇAR ERCAN
|
Journal of Academic Tourism Studies
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
Academic Resource Index,Directory of Open Access Scholarly Resources,Eurasian Scientific Journal Index
Özgün Makale
|
|
|
4
|
Health Effects of a Vegan Diet
|
TÜYSÜZ Vildan,ÇAPAN OSMAN,ERASLAN ONUR,SEMİNT SERKAN
|
International Journal of Environmental Sciences
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
|
|
|
5
|
Yiyecek İçecek Tüketiminde Diderot Etkisi
|
KARAKAŞ Dilek,SEMİNT SERKAN,ULEMA ŞEVKİ
|
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
|
|
6
|
Reflections of Intangible Cultural Heritage in the Tomb of Khoja Ahmed Yesevi in Light of Visitor Comments
|
TÜYSÜZ Vildan,SEMİNT SERKAN,ÇAPAN OSMAN,ERASLAN ONUR,ÖZGÜREL GİZEM
|
International Journal on Culture, History
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
|
|
|
7
|
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği: İş Kazaları Üzerine Bir Analiz
|
TÜYSÜZ Vildan,SEMİNT SERKAN,ÖZBAY GÜLÇİN
|
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
|
|
8
|
THE SMELL OF BREAD: ITS EFFECTS ON PSYCHOLOGY, EMOTIONS AND MEMORIES
|
TÜYSÜZ Vildan,ÇAPAN OSMAN,ESENKAL FÜSUN,SEMİNT SERKAN
|
Veredas do Direito
|
2025
| |
Uluslararası
Hakemli
ESCI, SCOPUS
Özgün Makale
|
|
|
9
|
Havacılık Alanında Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde Eğitim Veren Üniversiteler Üzerine Bir Araştırma
|
ÖZBAY GÜLÇİN, TÜYSÜZ Vildan, SEMİNT SERKAN
|
Havacılık ve Uzay Çalışmaları Dergisi
|
2024
| |
Uluslararası
Hakemli
Asos İndex, Journal Factor
Özgün Makale
|
|
|
10
|
A Research on Geographical Indicated Molasses in Türkiye
|
ÖZBAY GÜLÇİN,SEMİNT SERKAN,TÜYSÜZ Vildan
|
Anatolia Social Research Journal
|
2024
| |
Uluslararası
Hakemli
Google Scholar, İdealonline, International Scientific Indexing (ISI)
Özgün Makale
|
|
|
11
|
Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
|
ÖZBAY GÜLÇİN,SEMİNT SERKAN,TÜYSÜZ Vildan
|
Manas Journal of Social Studies
|
2024
| |
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
|
|
12
|
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
|
ŞEN ALİ,SEMİNT SERKAN
|
Journal of Silk Road Tourism Research
|
2024
| |
Uluslararası
Hakemli
(EBSCO)
Özgün Makale
|
|
|
13
|
Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
|
ULEMA ŞEVKİ,KARAKAŞ Dilek,SEMİNT SERKAN
|
Yönetim ve Ekonomi: Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
|
2024
| |
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
|
|
14
|
The current state of pastry and bakery education in Turkey
|
SEMİNT SERKAN,ŞEN ALİ
|
JOURNAL OF SUSTAINABLE GASTRONOMY AND TOURISM RESEARCH
|
2024
| |
Uluslararası
Hakemli
Google Scholar
Özgün Makale
|
|
|
15
|
Türkiye’nin Turizm Yükseköğretim Programları: Kronolojik Bir İnceleme
|
ÖZBAY GÜLÇİN,TÜYSÜZ Vildan,SEMİNT SERKAN
|
Journal of Hospitality and Tourism Issues
|
2024
| |
Uluslararası
Hakemli
CAB International, ASOS INDEX, Bilgindex, Acar Index
Özgün Makale
|
|
|
16
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Örgütsel Stres Faktörleri Üzerine Bir Araştırma
|
ÖZBAY GÜLÇİN, SEMİNT SERKAN
|
ODÜ Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
|
2023
| |
Uluslararası
Hakemli
H. W. Wilson Education Full Text
Özgün Makale
|
|
|
17
|
Dijital Ortamda İstanbul ve Paris Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların Analizi
|
SEMİNT SERKAN
|
Journal of New Tourism Trends (JOINNTT)
|
2023
| |
Uluslararası
Hakemli
Asos İndeks, ICI Dergileri Ana Listesi, EuroPub, CiteFactor, Türkiye Turizm Dizini
Derleme Makale
|
|
|
18
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
|
SEMİNT SERKAN, ÖZBAY GÜLÇİN
|
MANAS Journal of Social Studies
|
2021
| |
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
|
|
19
|
TURİZMDE YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME VE PAZARLAMA STRATEJİLERİ: SAKARYA ÖRNEĞİ
|
ŞEN LÜTFİ MUSTAFA, KARAKAŞ Dilek, SEMİNT SERKAN
|
The Journal of Academic Social Sciences
|
2020
| |
Uluslararası
Hakemli
(SOBİAD (Sosyal Bilimler Atıf Dizini)INDEX COPERNICUSACADEMİCKEYSSIS (Scientific Indexing Services)İSAM (İslami Araştırmalar Merkezi)ASOS (Akademia Sosyal Bilimler İndeksi)OAJI (Open Academic Journals Index)RESERARCH BİBLEDRJI (Directory of Research Journals Indexing)AKADEMİK DİZİN (Akademik Türk Dergileri İndeksi)ICI (Indian Citation Index)CITEFACTOR (Academic Scientific Journals)TEİ ( Türk Eğitim İndeksi )SJOURNALS INDEXJOURNAL INDEXAJNS (International Publishing of Academic Journals)ADVANCED SCIENCE INDEXACARİNDEX.COM (Akademik Araştırmalar İndeksi)SCIENCE LIBRARYINDEXSAIF (Scholars Impact)SPARC (Institute of Technical Research)SCHOLARSTEER (Scholarly Information)
Özgün Makale
|
|
|
20
|
Ardahan Gastronomik Yapısı İçinde Bir Kış Lezzeti:Ardahan Kazı
|
ÖZBAY GÜLÇİN, SEMİNT Canan, SEMİNT SERKAN
|
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
|
2020
| |
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
|
|
21
|
GASTRONOMİ TEMALI FESTiVALLERDE KATILIMCI DENEYİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: ULUSLARARASI PİŞMANİYE FESTİVALİ ÖRNEĞİ
|
ÖZBAY GÜLÇİN, SEMİNT SERKAN
|
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
|
2020
| |
Uluslararası
Hakemli
Scientific Indexing Services, SOBIAD, International Scientific Indexing
Özgün Makale
|
|