1
|
Online Turizm Ansiklopedisi
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Turkiyeturizmansiklopedisi.com
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:978-605-72949-1-3
2025
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|
|
2
|
Online Turizm Ansiklopedisi
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Turkiyeturizmansiklopedisi.com
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:978-605-72949-1-3
2025
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|
|
3
|
Online Turizm Ansiklopedisi
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Turkiyeturizmansiklopedisi.com
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:978-605-72949-1-3
2025
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|
|
4
|
Online Turizm Ansiklopedisi
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Turkiyeturizmansiklopedisi.com
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:978-605-72949-1-3
2025
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|
|
5
|
Online Turizm Ansiklopedisi
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Turkiyeturizmansiklopedisi.com
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:978-605-72949-1-3
2025
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|
|
6
|
GASTRONOMİ ALANINDA TEMATİK ARAŞTIRMALAR IV
|
SEMİNT SERKAN,TÜYSÜZ Vildan
|
Yayın Yeri: |
Çizgi Kitabevi
|
|
Basım sayısı:4 - Sayfa Sayısı:228 - ISBN:978-625-396-552-5
2025
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
7
|
TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI XI
|
KARAKAŞ Dilek,SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Paradigma Akademi Yayınları
|
|
Basım sayısı:11 - Sayfa Sayısı:455 - ISBN:978-625-5850-12-6
2025
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
8
|
İNSAN-TOPLUM-ÇEVRE EKSENİNDE TURİZM
|
SEMİNT SERKAN,AYBAŞ AYKUT
|
Yayın Yeri: |
DETAY YAYINCILIK
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:206 - ISBN:9786052549339
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
9
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-III
|
KARAKAŞ Dilek,SEMİNT Serkan,AYDINLI Serpil
|
Yayın Yeri: |
Özgür Yayın-Dağıtım Co. Ltd.
|
|
Basım sayısı:3 - Sayfa Sayısı:198 - ISBN:978-975-447-925-6
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
10
|
TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES
|
ŞEN ALİ,SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
DETAY YAYINCILIK
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:857 - ISBN:978-605-254-963-6
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
11
|
(Örnek Olaylarla) ALTERNATİF TURİZM
|
SEMİNT SERKAN,ŞEN ALİ
|
Yayın Yeri: |
DETAY YAYINCILIK
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:539 - ISBN:978-605-254-990-2
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
12
|
DESTİNASYONLARDA DİJİTAL PAZARLAMA İLETİŞİMİ (Yeni Medya, Akıllı Uygulamalar ve Yapay Zekâ)
|
SEMİNT SERKAN,TÜYSÜZ Vildan
|
Yayın Yeri: |
Paradigma Akademi
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:308 - ISBN:978-625-6139-73-2
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
13
|
Yemek Tarifleriyle SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
|
KARAKAŞ Dilek,SEMİNT SERKAN,ŞEN ALİ
|
Yayın Yeri: |
DETAY YAYINCILIK
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:260 - ISBN:978-625-5532-06-0
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
14
|
Yemek Tarifleriyle SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
|
SEMİNT SERKAN,KARAKAŞ Dilek
|
Yayın Yeri: |
DETAY YAYINCILIK
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:260 - ISBN:978-625-5532-06-0
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
15
|
GÜNCEL EĞİLİMLERLE DİSİPLİNLERARASI TURİZM ARAŞTIRMALARI
|
SEMİNT SERKAN,KARAKAŞ Dilek,SEMİNT Canan
|
Yayın Yeri: |
DETAY YAYINCILIK
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:284 - ISBN:978-625-5532-15-2
2024
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
16
|
GG1 GASTROGÜNCEL 1 (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler)
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Detay Yayıncılık
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:400 - ISBN:978-605-254-839-4
2023
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
17
|
GG1 GASTROGÜNCEL 1 (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler)
|
SARIIŞIK MEHMET, SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Detay Yayıncılık
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:400 - ISBN:978-605-254-839-4
2023
|
Uluslararası
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
18
|
Gastronomi Tarihi
|
ÖZBAY GÜLÇİN, SEMİNT SERKAN, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
|
Yayın Yeri: |
Detay Yayıncılık
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:313 - ISBN:978-605-254-833-2
2023
|
Ulusal
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
19
|
GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY
|
ÖZBAY GÜLÇİN, SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
EĞİTİM YAYINEVİ
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:308 - ISBN:978-625-6489-37-0
2023
|
Ulusal
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
20
|
Turizm ve Destinasyon Araştırmaları II
|
Sarıca Vildan, KARADAĞ LEVENT, SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Paradigma Akademi
|
|
Basım sayısı:2 - Sayfa Sayısı:594 - ISBN:978-605-72858-1-2
2022
|
Ulusal
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
21
|
Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II
|
SEMİNT SERKAN, KARADAĞ ÜMİT, ÖZER ÇAĞLA
|
Yayın Yeri: |
Çizgi Kitabevi
|
|
Basım sayısı:2 - Sayfa Sayısı:196 - ISBN:978-605-196-867-4
2022
|
Ulusal
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
22
|
GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI
|
SEMİNT SERKAN, ÖZBAY GÜLÇİN
|
Yayın Yeri: |
Çizgi Kitabevi
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:238 - ISBN:978-605-196-691-5
2021
|
Ulusal
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
23
|
Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler
|
ÖZBAY GÜLÇİN, SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:249 - ISBN:978-605-389-365-3
2020
|
Ulusal
Bilimsel Kitap
| | | |
|
|
24
|
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Detay Yayıncılık
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:987-605-72949-1-3
2020
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|
|
25
|
TÜRKİYE TURİZM ANSKLOPEDİSİ
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Detay Yayıncılık
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:987-605-72949-1-3
2020
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|
|
26
|
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
|
SEMİNT SERKAN
|
Yayın Yeri: |
Detay Yayıncılık
|
|
Basım sayısı:1 - Sayfa Sayısı:1 - ISBN:987-605-72949-1-3
2020
|
Uluslararası
Ansiklopedi Maddesi
| | | |
|