1
|
A Literature Study on the Use of Ancestral Seeds in the Application Kitchens of Universities within the Scope of Sustainable Gastronomy Practices
|
KARAÇAR ERCAN,ŞAT RANA,SEMİNT SERKAN,KARAKAŞ Dilek,LAUNER MARKUS
|
Conference Proceedings8th international Conference on ContemporaryStudies in Management (CoSiM)
|
15.11.2024-
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
2
|
Pastacılık ve Ekmekçilik Bölümü Öğrencilerinin Bölümlerini Seçme Motivasyonları ve Beklentileri
|
ÖZBAY GÜLÇİN,SEMİNT SERKAN,TÜYSÜZ Vildan
|
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
|
17.10.2024-20.10.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
3
|
Kahve Demleme Yöntemleri: Karşılaştırmalı Bir Analiz
|
SEMİNT SERKAN,ŞEN ALİ
|
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
|
17.10.2024-20.10.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
4
|
Traditional Handicraft Mastery Within the Scope of Intangible Cultural Heritage: Sakarya Example
|
TÜYSÜZ Vildan,SEMİNT SERKAN,BATMAN ORHAN
|
IV. Internatonal Sustanable Toursm Congress
|
03.10.2024-04.10.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
5
|
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Organik Sebze ve Meyveler
|
KARAKAŞ Dilek,SEMİNT Canan,SEMİNT SERKAN
|
IV. Internatonal Sustanable Toursm Congress
|
03.10.2024-04.10.2024
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
6
|
TÜRKİYE’NİN TURİZM YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI: KRONOLOJİK BİR İNCELEME
|
ÖZBAY GÜLÇİN,TÜYSÜZ Vildan,SEMİNT SERKAN
|
8 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH
|
25.04.2024-27.04.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
7
|
KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİ: GASTRONOMİ TURİZMİNDE BİR DEĞERLENDİRME
|
ŞEN ALİ,SEMİNT SERKAN
|
8 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH
|
25.04.2024-27.04.2024
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
8
|
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ: İŞ KAZASI HABERLERİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
|
ÖZBAY GÜLÇİN,TÜYSÜZ Vildan,SEMİNT SERKAN
|
IV. ULUSAL BALIKESİR TURİZM KONGRESİ
|
18.04.2024-20.04.2024
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
9
|
TÜRKİYE’DE PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ VEREN ÜNİVERSİTELER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
|
ŞEN ALİ,SEMİNT SERKAN
|
IV. ULUSAL BALIKESİR TURİZM KONGRESİ
|
18.04.2024-20.04.2024
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
10
|
Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Balları Üzerine Bir Araştırma
|
ÖZBAY GÜLÇİN, TÜYSÜZ Vildan, SEMİNT SERKAN
|
3. International Congress of New Generatıons and New Trends ın Tourism
|
26.10.2023-
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
11
|
Özel İlgi Turları Kapsamında Kültür Rotaları Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi
|
GÖKER GÖNÜL, SEMİNT SERKAN
|
III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi
|
12.11.2021-14.11.2021
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
12
|
YARATICI TURİZM BAĞLAMINDA SİNOP DEĞERLERİNİN İNCELENMESİ
|
GÖKER GÖNÜL, SEMİNT SERKAN
|
Sinop Kültür ve Turizm Sempozyumu
|
21.10.2021-24.10.2021
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
13
|
Yeşil Pazarlama Eğilimi Gösteren Yiyecek İçecek İşletmelerinin Web Sitelerini Değerlendirmeye Yönelik Bir Araştırma: Ankara İli Örneği
|
Alparslan Aslı, SEMİNT SERKAN, ÖZBAY GÜLÇİN
|
19. Geleneksel Turizm Sempozyumu
|
29.04.2021-
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
14
|
İzmit Pişmaniyesi’nin Tarihi Üzerine Bir Araştırma
|
SEMİNT SERKAN, ÖZBAY GÜLÇİN
|
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu
|
17.09.2020-19.09.2020
|
Ulusal
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
15
|
Otel İşletmelerinde Personel Güçlendirme Yönteminin Uygulanabilirliği Üzerine Bir Araştırma: Sakarya Örneği
|
SEMİNT SERKAN, ÇOLAK OĞUZ, KINGIR SAİD
|
4th International EMI Entrepreneurship Social Sciences Congress
|
29.11.2019-30.11.2019
|
Uluslararası
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
16
|
Otel Çalışanlarının Duygu Durumları ve Örgütsel Bağlılığa İlişkin Görüşleri: Nevşehir Örneği
|
KARAKAŞ Dilek, SEMİNT SERKAN, KINGIR SAİD
|
INTERNATIONAL CONGRESS OF ISLAMIC ECONOMY, FINANCE AND ETHICS
|
27.04.2019-28.04.2019
|
Uluslararası
Özet bildiri
Sözlü Sunum
|
|
|
17
|
Çankırı İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
|
SEMİNT SERKAN, ÖZBAY GÜLÇİN
|
18. Geleneksel Turizm Sempozyumu
|
12.04.2019-12.04.2019
|
Ulusal
Tam metin bildiri
Sözlü Sunum
|
|